Ioannamar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δώρο; χαχα τι είναι αυτό; αστείο.... Του έχω ζητήσει να φύγω, με προθεσμία δύο εβδομάδων ώστε να βρει άτομο και λέει δεν γίνεται, δεν μπορω να βρω άτομο, δεν θα σταματήσεις και μπουρδες
armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Ioannamar είπε Ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δώρο; χαχα τι είναι αυτό; αστείο.... Του έχω ζητήσει να φύγω, με προθεσμία δύο εβδομάδων ώστε να βρει άτομο και λέει δεν γίνεται, δεν μπορω να βρω άτομο, δεν θα σταματήσεις και μπουρδες Απλά δεν πας για δουλειά είναι τόσο απλό. Ένσημα έχεις τουλάχιστον, το έχεις τσεκάρει.? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από armagedwnn
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Ioannamar είπε Ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δώρο; χαχα τι είναι αυτό; αστείο.... Του έχω ζητήσει να φύγω, με προθεσμία δύο εβδομάδων ώστε να βρει άτομο και λέει δεν γίνεται, δεν μπορω να βρω άτομο, δεν θα σταματήσεις και μπουρδες Πας επιθεωρηση εργασιας και λες ειμαι απληρωτη απο την πρωτη μερα,δεν εχω παρει δωρο χριστουγεννων κτλ.. Πιστεψε με τα κονομησες.... για 6 μηνες + δωρο χριστουγεννων θα παρεις 7*635€ γυρω στα 4500€.. 4
Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Αν του κάνεις μήνυση τότε θα βγάλεις κακό όνομα στην πιάτσα και δεν θα σε παίρνει κανείς για δουλειά. Εισαι σοβαρος ? Δλδ οποιο αφεντικο κανει λαλακιες στους εργαζομενους, θα πρεπει να σκυβουν το κεφαλι και να το περνανε ετσι ? Αν εσυ εμαθες να κανεις ετσι προβλημα σου, μην λες ομως και σε αλλους να το κανουν. 7 λεπτά πριν, Ioannamar είπε Ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δώρο; χαχα τι είναι αυτό; αστείο.... Του έχω ζητήσει να φύγω, με προθεσμία δύο εβδομάδων ώστε να βρει άτομο και λέει δεν γίνεται, δεν μπορω να βρω άτομο, δεν θα σταματήσεις και μπουρδες Για το δωρο σου απαντησαν παραπανω. Καταγγελια και τον πανε αμεσως αυτοφωρο Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Μάκαρος Ορθογραφικο 11
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε οι επιχειρηματίες σε πληροφορώ παίρνουν πληροφορίες πριν προσλάβουν κάποιον και ξεσκονίζουν το προφίλ του στο FB ή βάζουν ρουφιάνους να πάρουν πληροφορίες. Είναι μικρό το κολοκοτρονίτσι όπως λέει και ο βερύκιος και ξέρει καλά ο ένας τον άλλον. Είσαι μικρός ακόμη έχεις να μάθεις πολλά Αυτοί που κακοπληρώνουν τους υπαλλήλους συνήθως έχουν και πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους ή στην παροχή υπηρεσιών. Να γιατί φωνάζω και λέω ότι πρέπει να έχουμε καταναλωτική συνείδηση και να μην στηρίζουμε τέτοια υποκείμενα. σιγά μην ψάξεις το Facebook κάποιου για να κάνεις πρόσληψη για μισθό 500€. ούτε το LinkedIn δεν κοιτάνε κάποιοι. δηλαδή ο μπάρμπα Μήτσος με τα σουβλάκια θα ψάξει το Facebook κάποιου για να τον προσλάβει για ντελιβερα χαχα. 2
Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Καμιά φορά κάνοντας τον "βλάκα" βγαίνεις κερδισμένος. Ουτε εδω εισαι σοβαρος αληθεια. Ή δεν εχεις διαβασει το αρχικο ποστ ή δεν ξερω. Απο τη στιγμη που φαινεται οτι παιρνει περισσοτερα απο αυτα που παιρνει κανονικα στο χερι, μηπως λεω εγω τωρα, μηπως θα φορολογηθει για μεγαλυτερο εισοδημα ? 1
armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε σιγά μην ψάξεις το Facebook κάποιου για να κάνεις πρόσληψη για μισθό 500€. ούτε το LinkedIn δεν κοιτάνε κάποιοι. δηλαδή ο μπάρμπα Μήτσος με τα σουβλάκια θα ψάξει το Facebook κάποιου για να τον προσλάβει για ντελιβερα χαχα. Ο μπαρμπα μήτσος επειδή δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία βάζει ρουφιάνους. Οι πολυεθνικές που έχουν και χρήμα, παρακολουθούν τα πάντα. Οποιος αντιδράει την έβαψε σαν τον φίλο του μόνο Αγγλία. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από armagedwnn 1
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Ουτε εδω εισαι σοβαρος αληθεια. Ή δεν εχεις διαβασει το αρχικο ποστ ή δεν ξερω. Απο τη στιγμη που φαινεται οτι παιρνει περισσοτερα απο αυτα που παιρνει κανονικα στο χερι, μηπως λεω εγω τωρα, μηπως θα φορολογηθει για μεγαλυτερο εισοδημα ? Δεν ειναι μονο η εφορια... Μπορει να χανει και καποια επιδοματα(ΚΟΤ,ενοικίου,Θερμανσης κτλ ) εξαιτίας της λαθος μισθοδοσιας. 3
Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Δεν ειναι μονο η εφορια... Μπορει να χανει και καποια επιδοματα(ΚΟΤ,ενοικίου,Θερμανσης κτλ ) εξαιτίας της λαθος μισθοδοσιας. Ακριβως. Και καθεται τωρα ο αλλος και λεει στην κοπελιτσα, κανε τον "βλακα" γτ θα βγεις κερδισμενη και ιστοριες. Τι να πω 3
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ο μπαρμπα μήτσος επειδή δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία βάζει ρουφιάνους. Οι πολυεθνικές παίρνουν που έχουν και χρήμα, παρακολουθούν τα πάντα. Οποιος αντιδράει την έβαψε σαν τον φίλο του μόνο Αγγλία. Για τα παντα υπαρχουν λυσεις... Εχω συναδελφο που εφυγε με καταγγελια(λιγο πριν το δικαστηριο τα βρηκαν) απο μεγαλη εταιρια πληροφορικης και εχει δουλεψει και στις αλλες 3 μεγαλες αλυσιδες του χωρου...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Ioannamar είπε Να φύγω θέλω για να μην έχω τρεξίματα με την εφορία, αλλά αυτός δεν το δέχεται. Το μόνο εύκολο φρόντισε να λουφάρεις συνέχεια κάποια στιγμή θα σε διώξει ή φρόντισε ταυτόχρονα να βρεις κάτι καλύτερο που για μένα είναι το πιο σωστό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Μάκαρος said: Ακριβως. Και καθεται τωρα ο αλλος και λεει στην κοπελιτσα, κανε τον "βλακα" γτ θα βγεις κερδισμενη και ιστοριες. Τι να πω Αν σε κάποια φάση το αφεντικό ζητήσει και σεξουαλικά ανταλλάγματα μπορεί να βγει ακόμα πιο κερδισμένη, cause fuck logic... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1 2
Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Το μόνο εύκολο φρόντισε να λουφάρεις συνέχεια κάποια στιγμή θα σε διώξει ή φρόντισε ταυτόχρονα να βρεις κάτι καλύτερο που για μένα είναι το πιο σωστό. Τον εξτρα φορο που θα πληρωσει του χρονου στην εφορια, θα της τον πληρωσεις εσυ ? 3 1
Conan2046 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση να δηλώνει μεγαλύτερο μισθό και να στα δίνει και στο χέρι. Δεν ξέρω τι εταιρεία είναι και με τι συντελεστή φορολογούνται και τι πακέτο κάλυψης έχεις εσύ στο ΙΚΑ αλλά αν έχεις ένα κλασικό 101 ας πούμε περίπου το 35% από αυτό που φαίνεται σαν βασικός μισθός πάει στο ΙΚΑ, σου πληρώνει Φ.Μ.Υ., ενώ εφόσον δεν έχει γίνει η πληρωμή μέσω τραπέζης δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει και φορολογικά σαν έξοδα. Βάλε η πιθανότητα να τον τρέχεις κι εσύ και να του ζητάς το σύνολο των ποσών που δεν φαίνεται να σου έχει δώσει (όχι ότι συμφωνώ να το κάνεις). Μου φαίνεται τελείως παράλογη η κίνηση του, κάτι λάθος έχει κάνει αυτός και ο λογιστής του. 4
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Τον εξτρα φορο που θα πληρωσει του χρονου στην εφορια, θα της τον πληρωσεις εσυ ? Όχι, εκείνη θα τον πληρώσει, αλλά θα το βρει μπροστά της, αφού η ζωή είναι ένας τοίχος, ό,τι δίνεις παίρνεις. Ρε Χάρη, κάπου τα 'χεις μπερδέψει τα πράγματα στο μυαλό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις