grinder_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, giankar είπε Καλησπέρα, Οι πληροφορίες βρίσκονται εδώ: https://support.monese.com/hc/en-gb/articles/115003628205-Are-there-any-payments-that-are-not-available-with-Monese-cards- Γιάννης Άρα στοιχηματικές εταιρίες περνάνε κανονικά, αλλά ανταλλακτήρια κρυπτο όχι προς το παρόν. Απ όσο κατάλαβα οι συναλλαγές μπλοκάρονται εκ των προτέρων πριν εκτελεστούν. Μιας και στην σελίδα υπάρχει η υποσημείωση *Monese is actively pursuing ways to enable this in a secure way έχετε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε σκοπεύετε να υποστηρίξετε μεγάλα ανταλλακτήρια πχ. coinbase, kraken κ.α.;
Hapatingo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 10 hours ago, giankar said: Καλησπέρα, Οι πληροφορίες βρίσκονται εδώ: https://support.monese.com/hc/en-gb/articles/115003628205-Are-there-any-payments-that-are-not-available-with-Monese-cards- Γιάννης Αυτά ισχύουν σε συναλλαγές με κάρτες? Δηλαδή με έμβασμα μπορεί κάποιος να καταθέσει χρήματα σε ανταλλακτήριο cryptocurrency?
Delas.46 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 @giankar Μπορείς να μας ενημερώσεις για το αν η Monese έχει σκοπό να βάλει την επιλογή επισύναψης αποδείξεων ανά συναλλαγή αλλά και εμφάνιση τοποθεσίας πληρωμής;
Delas.46 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τοποθεσία έχει ήδη ,στις πιο πολλές συναλλαγές δηλαδη.Πχ σε Lidl μου το βγάζει Δηλαδή δεν είναι έτσι; Ανέβασε ενα screenshot να το δω γιατί νόμιζα δεν έχει καθόλου τις τοποθεσίες στην Ελλάδα.
Delas.46 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ίσως παίζει ρόλο αν έχει οριστικοποιηθεί η συναλλαγή. Η συναλλαγή αυτή όπως και ακόμη μια ήταν δοκιμαστικές και είχαν γίνει τον Μάιο. Μόλις είδα ότι δεν παρέχει ούτε τοποθεσία έφαγε κατευθείαν abort η εφαρμογή - τράπεζα. Στην revolut μπορεί να μην είναι με ακρίβεια η τοποθεσία αλλά τουλάχιστον γνωρίζει την περιοχή. Επίσης με είχε ξινίσει το ότι δεν είχε έρθει η ειδοποίηση πληρωμής ενώ ήταν ενεργοποιημένη.
Delas.46 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα.Δηλαδή με το που γίνονται,οπως και όταν κάνω κίνηση με google pay (με την £ καρτα) βλέπεις την χρέωση αμέσως καθώς είναι ξεκλείδωτο το κινητό .Εχω την εντύπωση όμως οτι το διόρθωσαν απο τον Ιούνιο και μετά καθώς πρέπει να καθυστερούσε και εμένα,αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πολύ καλά νέα τότε. Ίσως πρέπει να ξανακάνω μερικά τέστ μιας και τώρα έχω την καινούρια κάρτα και Google Pay ενεργοποιημένο. Βέβαια σε λίρες θα πληρώσω αλλά αν περνάει χωρίς έξοδα καλά θα είναι.
giankar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 16/7/2019 στις 3:42 ΜΜ, Delas.46 είπε @giankar Μπορείς να μας ενημερώσεις για το αν η Monese έχει σκοπό να βάλει την επιλογή επισύναψης αποδείξεων ανά συναλλαγή αλλά και εμφάνιση τοποθεσίας πληρωμής; Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχει ζητηθεί από πολλούς χρήστες, αν όμως υπάρχει ζήτηση το συζητάμε! Σε τι ακριβώς θα σου ήταν χρήσιμο; Στις 16/7/2019 στις 6:04 ΜΜ, Delas.46 είπε Πολύ καλά νέα τότε. Ίσως πρέπει να ξανακάνω μερικά τέστ μιας και τώρα έχω την καινούρια κάρτα και Google Pay ενεργοποιημένο. Βέβαια σε λίρες θα πληρώσω αλλά αν περνάει χωρίς έξοδα καλά θα είναι. Οι ειδοποιήσεις πρέπει να φτάνουν και εκτός Google Pay / Apple Pay wallet notifications - αρκεί να έχεις δώσει δικαιώματα στην εφαρμογή να στέλνει notifications
Delas.46 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, giankar είπε Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχει ζητηθεί από πολλούς χρήστες, αν όμως υπάρχει ζήτηση το συζητάμε! Σε τι ακριβώς θα σου ήταν χρήσιμο; Κάθε φορά που πηγαίνω στο super market κάνω επισύναψη την απόδειξη. Δεν υπάρχει ακριβής λόγος, απλά είναι καλό να υπάρχει εκεί μέσα. 4 λεπτά πριν, giankar είπε Οι ειδοποιήσεις πρέπει να φτάνουν και εκτός Google Pay / Apple Pay wallet notifications - αρκεί να έχεις δώσει δικαιώματα στην εφαρμογή να στέλνει notifications Με το μήνυμα δεν εννοούσα ότι θα χρησιμοποιώ τις ειδοποιήσεις του Google Pay. Τα δικαιώματα ειδοποιήσεων τα έχω δώσει όπως επίσης έχω απενεργοποιήσει κάθε μορφής battery saving mode για την εφαρμογή. Για να σου δώσω να καταλάβεις είχα ενεργοποιήσει ακόμα και το "Show balance when logged out" και ενώ λειτουργούσε κανονικά, δεν είχε ενημερωθεί για κάμποσα λεπτά. Πιστεύω ότι ήταν θέμα που λύθηκε αν και μένει να το δοκιμάσω.
DaRkWeAvEr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Έχει προσπαθήσει κανεις να κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας στην Cosmote με Monese κάρτα; Εμένα δε με αφήνει
DaRkWeAvEr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Συνδεσε την στο paypal και κάνε απο εκεί,ετσι κάνω εγώ, Τώρα που ειπες PayPal, όταν συνδέουμε τον τραπεζικό λογαριασμό, ποια χώρα επιλέγουμε; Έχω δοκιμάσει μια φορά με UK και μια GR αλλά δε μου έρχονται τα μικροποσά από το PayPal προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός 🤔
Hapatingo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 26 minutes ago, DaRkWeAvEr said: Τώρα που ειπες PayPal, όταν συνδέουμε τον τραπεζικό λογαριασμό, ποια χώρα επιλέγουμε; Έχω δοκιμάσει μια φορά με UK και μια GR αλλά δε μου έρχονται τα μικροποσά από το PayPal προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός 🤔 Το billing address βάζεις, δηλαδή την διεύθυνση σου στην Ελλάδα. Τα μικροποσά δεν έρχονται αυτόματα με το που προσθέσεις την κάρτα, θέλει να πατήσεις αποστολή των κωδικών μέσα απο το paypal.
ksessalonikios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 αντε αρχίσαμε με τους κωδικούς κι εδώ μέσα 1
Delas.46 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε αντε αρχίσαμε με τους κωδικούς κι εδώ μέσα Ίσως πρέπει να γίνει ξεχωριστό post για κωδικούς. Έτσι χαλάει η ροή ισχύει.
Stelaras1993 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καλησπερα , Ξερει κανεις καποιο τροπο για να κατεβάσω το google pay στο κινητο μου; εχω iphone... ψαχνω τωρα 2 μερες δεν μπορω να βρω τροπο. Το θελω για την δωρεαν και άμεση φόρτιση της revolut μεσω dipocket.
vagstef Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά κάποιοι παραπονούνται πως κάνουμε spam με τους πρωωθητικούς κωδικούς, δημιούργησα το θέμα μου "Κωδικοί Monese" και καποιος το έσβησε και χωρίς καν ειδοποίηση. Όλοι εσείς αποδέχεστε αυτή την λογοκρισία και απαράδεκτη συμπεριφορά? Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ενοχλούνται από τέτοιου είδους κινήσεις διότι προφανώς δεν θέλουν κάποιοι άλλοι να αποκτούν χρήματα. Δεν γνωρίζω τι ζόρι τραβάνε και τι έχουν στο μυαλό τους. Θα περιμένω να δω ποιος έκανε την ..... και έσβησε το θέμα. Σας δίνω τροφή για σκέψη έτσι ώστε να καταλάβετε με τι άτομα έχετε να κάνετε εδώ μέσα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από vagstef
Προτεινόμενες αναρτήσεις