Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, spamo είπε

Πήγα τώρα να περάσω την virtual της monese στο Gpay αλλα ανακάλυψα οτι δεν εχει. :)

Οπότε υποχρεωτικά περιμένω την φυσική.

Τελικά φόρτισα την DiPocket virtual με την cosmote prepaid και την πέρασα στο Gpay.

Την ρύθμισα και για ανέπαφες πληρωμές.

Θα πάω να ψωνίσω τίποτα να την δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται περίεργο να δουλεύει η virtual.

Νόμιζα οτι μόνο φυσικές κάρτες παίρνει το Gpay.

https://drive.google.com/file/d/1k4-RSM7Bg8TLHiHcOr4TuToGj_BpzB4k/view?usp=sharing

Απο την Monese μονο η GBP φυσικη καρτα της περνάει στο Google Pay.Η EUR δεν περνάει.(Και δεν συμφέρει να την βγάλεις γιατί χρεώνει για την μετατροπή συνναλαγματος+6GBP αν θυμάμαι καλά για delivery fee της κάρτας)

Η κάρτα της DiPocket Δουλεύει κανονικά στο Google Pay.

Επεξ/σία από asdfnikos
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spamo είπε

Νόμιζα οτι μόνο φυσικές κάρτες παίρνει το Gpay.

https://drive.google.com/file/d/1k4-RSM7Bg8TLHiHcOr4TuToGj_BpzB4k/view?usp=sharing

κάθε κάρτα που περνάει στο gpay για πληρωμές σε κατάστημα παζει κανονικά! εκτός αν για κάποιο λόγο κάποιο παλιό pos δεν δέχεται κάποια κάρτα. 

εγώ έχω περάσει virtual της revolut στο gpay και ψωνίζω κανονικά. 

η Monese όντως δεν έχει virtual κάρτες. η μπλε η EURO δεν περνάει διότι δεν υποστηρίζει gpay στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Μια χαρά πέρασε σε POS η DiPocket virtual αφου ακόμα δεν μου έχει έρθει η φυσική κάρτα.

Το καλό είναι οτι φορτίζει με Ελληνική κάρτα.

Επόμενη δοκιμή η monese οταν έρθει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 2:02 ΜΜ, Delas.46 είπε

digital receipts

Στο My Market έχουν τοποθετηθεί νέα τερματικά Pax Q30 (έργο της viva payments) τα οποία δεν εκδίδουν απόδειξη. Τα στοιχεία πληρωμής της κάρτας είναι στην κύρια απόδειξη του ταμείου που είναι συνδεδεμένο το POS! 

Q30-Black-4-A.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα με συμφέρει μετά η πράσινη θα με φάνε οι μετατροπές συναλλάγματος γιατί βλέπω είναι τα πάντα σε λίρες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spamo είπε

Δεν θα με συμφέρει μετά η πράσινη θα με φάνε οι μετατροπές συναλλάγματος γιατί βλέπω είναι τα πάντα σε λίρες.

ναι δεν συμφέρει. η EU θα ξεκινήσει με apple pay πάντως

Δημοσ.
Στις 14/5/2019 στις 8:00 ΜΜ, spamo είπε

Μια χαρά πέρασε σε POS η DiPocket virtual αφου ακόμα δεν μου έχει έρθει η φυσική κάρτα.

Το καλό είναι οτι φορτίζει με Ελληνική κάρτα.

Επόμενη δοκιμή η monese οταν έρθει.

Μια χαρα οχι ακριβως... Πρωτη χρηση στο coffee island της γειτονιας Dipocket virtual με google pay εφαγε ακυρο (η καρτα δεν υποστηριζεται). Το μηχανακι POS ηταν μαλλον της Εθνικης γιατι ειχε πανω αυτοκολλητο διαφημιση του ibank.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gpapadakis είπε

Μια χαρα οχι ακριβως... Πρωτη χρηση στο coffee island της γειτονιας Dipocket virtual με google pay εφαγε ακυρο (η καρτα δεν υποστηριζεται). Το μηχανακι POS ηταν μαλλον της Εθνικης γιατι ειχε πανω αυτοκολλητο διαφημιση του ibank.

Μόλις διάβασα το μήνυμα θυμήθηκα ότι είχα πληρώσει με DiPocket virtual μέσω Google pay σε coffee island κανονικά. Βρήκα και την συναλλαγή στην εφαρμογή μέσα. Μάλλον το συγκεκριμένο POS δεν θα την δέχεται.

• Like 1
Δημοσ.

Σας εμφανίζει κανονικά την DiPocket καρτα όταν πάτε να κάνετε top-up στην Revolut με Google Pay?Εμενα με εμφανίζει το μήνυμα:"Δεν υπάρχουν δεκτές κάρτες διαθέσιμες για χρήση σε αυτόν τον εμπορο" ενώ έχω περασμένες κανονικά και την virtual και την φυσική της DiPocket στο Google Pay.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Σας εμφανίζει κανονικά την DiPocket καρτα όταν πάτε να κάνετε top-up στην Revolut με Google Pay?Εμενα με εμφανίζει το μήνυμα:"Δεν υπάρχουν δεκτές κάρτες διαθέσιμες για χρήση σε αυτόν τον εμπορο" ενώ έχω περασμένες κανονικά και την virtual και την φυσική της DiPocket στο Google Pay.

Μου το χει κάνει με την virtual μετά από αρκετά top up,έλεγε μη αποδεκτή..  Την έβγαλα, την ξαναπερασα στο gpay και την εκανε ξανά αποδεκτή 

Δημοσ.

Η monese μηδένισε την προμήθεια στο top up by card. 

Οπότε για εμάς που έχουμε apple pay, μπορούμε να φορτίζουμε πρώτα την dipocket με κάρτα και απο εκεί να τα στέλνουμε σε monese για χρήση apple pay ή δωρεάν top up με apple pay σε revolut.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Η monese μηδένισε την προμήθεια στο top up by card. 

Οπότε για εμάς που έχουμε apple pay, μπορούμε να φορτίζουμε πρώτα την dipocket με κάρτα και απο εκεί να τα στέλνουμε σε monese για χρήση apple pay ή δωρεάν top up με apple pay σε revolut.

έτσι αποκτά νόημα η χρήση apple pay με Monese !! 😎

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...