Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο οποίος λέει αυτό:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SKODA

Ακριβώς, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλες αντιπροσωπειες βγαζουν προσφορες σε μοντελα τους. Γι αυτο καποιος μπορει να το αγορασε φθηνοτερα οπως λες. Τωρα να πας στο ασχετο και να ζητας να σου κοψει, απλα το ξεχνας. Το πολυ πολυ να σου κανουν δωρο κανα συναγερμο, τπτ αισθητηρες παρκαρισματος κτλ κτλ. 

----EDIT----

Κι ο πατερας μου οταν αγορασε το 2008 νεο αμαξι, επαιζε εκπτωση λογω προσφορας καπου στα 1500 ευρω αν θυμαμαι καλα. 

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή πρόσφατα αγόρασα αμάξι

Παρατήρησα το εξής φαινομςνο, όπου επεαιζε υψηλό επιτόκιο (άνω του 7 8%) έπαιζαν και προσφορές

Όπου ήταν πιο χαμηλό το επιτόκιο δεν έπαιζαν προσφορές

Σίγουρα όμως διαπίστωσα ότι κάθε έμπορος έκανε την δική του τιμή για το ίδιο προιον...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Πολλες αντιπροσωπειες βγαζουν προσφορες σε μοντελα τους. Γι αυτο καποιος μπορει να το αγορασε φθηνοτερα οπως λες. Τωρα να πας στο ασχετο και να ζητας να σου κοψει, απλα το ξεχνας. Το πολυ πολυ να σου κανουν δωρο κανα συναγερμο, τπτ αισθητηρες παρκαρισματος κτλ κτλ. 

Μη το λες, δεν ισχύει, πριν 6 μήνες πήραμε yaris hybrid όχι μόνο με την έκπτωση λόγω προωθητικού Σεπτεμβρίου, αλλά και έξτρα έκπτωση 500€.

Υπόψιν ο τοπικός αντιπρόσωπος δεν έκοβε ούτε ευρώ, το μόνο που αντιπρότεινε ήταν να κάνει δώρο συναγερμό αξίας υποτίθεται 150€. Πήρα τηλ μερικούς αντιπρόσωπους στην Αττική ζητώντας καλύτερη τιμή χωρίς δώρα, και οι προσφορές που πήρα ήταν από 300-500€ κάτω.

22 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ακριβώς, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ

Άλλο "προτεινόμενων" και άλλο "ανωτάτων προτεινόμενων". Όσο επιμένεις λαμβάνεις υπόψιν τη μία από τις δύο λέξεις και να αγνοείς εντελώς την άλλη, τόσο θα έχεις λανθασμένη εντύπωση.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άλλο "προτεινόμενων" και άλλο "ανωτάτων προτεινόμενων". Όσο επιμένεις λαμβάνεις υπόψιν τη μία από τις δύο λέξεις και να αγνοείς εντελώς την άλλη, τόσο θα έχεις λανθασμένη εντύπωση.

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Σε ποιά λανθασμένη εντύπωση αναφέρεσαι, δεδομένου ότι εσύ φάνηκε να μην αντιλαμβάνεσαι την έννοια "προτεινόμενη" επικαλούμενος τον κατάλογο της φορντ?

Δημοσ.

hint 1: αγορά τον Δεκέμβριο

hint 2: πήγαινε δείξε ενδιαφέρον, πες ότι βιάζεσαι και περίμενε τηλέφωνο μετά από μια βδομάδα για έκπτωση

Δημοσ.

Μπορείς να πεις έχω 20 χιλιάρικα ζεστά και μετρητά και αφού δώσεις στοιχεία σε μια βδομάδα θα σε πάρουν τηλέφωνο...

Δημοσ.

π.χ. το συγκεκριμένο

https://www.car.gr/12612148-volkswagen-golf-highline-tdi-115-ps

με τα VW deals days που κατά καιρούς βγάζει η VW έπαιζε μέχρι και 3000€ κάτω 

Βέβαια αφορούσε συγκεκριμένα αυτοκίνητα με συγκεκριμένο χρώμα και συγκεκριμένο εξοπλισμό εν ολίγοις κάνανε ξεστοκαρισμά....Σε ολοκαινούρια αυτοκίνητα και πόσο μάλλον σε παραγγελίες το περιθώριο κέρδους των εμπόρων είναι πραγματικά πολύ λίγο, ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι οι αντιπροσωπείες δεν "κονομάνε" από τις πωλήσεις αλλά από το service και τα ανταλλακτικά!

Δημοσ.

Και γιατί ρωτάς εμάς? Πηγαινε σε όσους εμπορους εχουν το αμαξι και ρωτα τους οτι αν πληρωσεις με μετρητα ντουκου ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορεις να παρεις? Τι πιο απλο?

Καθε εμπορος εχει το δικο του σκεπτικο. Καποιος θα σου κανει εκπτωση καποιος αλλος θα σου δωσει δωρα η εξτρα. Τα βαζεις κατω και βλεπεις τι σε συμφερει

Δημοσ.

τιμη νεου που πηρα εγω πριν 10 μερες  μετρητα οχι δανειο 

26,300 κοστος οχηματος

πηρε το δικο μου 2500

100 ευρ πινακιδες λεει δωρο 

κατι εξτρα που εβαλα 100 ευρ δωρο 

το υπολοιπο το εσκασα μετρητα εγω 

ο εμπορος θελει να συ βγαζει δανειο δε θελει το μετρητο σου . οσο ποιο πολλους πελατες παει στην τραπεζα που συνεργαζεται τοσο χαμηλοτερο επιτοκιο περνει για να σου βγαλει δανειο αρα κερδιζει και αυτος και η τραπεζα

αν πας μονος σου για καταναλωτικο δανειο θα παρεις επιτοκιο 13%

αν στο βγαλει ο εμπορος θα εχεις επιτοκιο 8% περιπου

Δημοσ.
23 ώρες πριν, tsipakis είπε

τιμη νεου που πηρα εγω πριν 10 μερες  μετρητα οχι δανειο 

26,300 κοστος οχηματος

πηρε το δικο μου 2500

100 ευρ πινακιδες λεει δωρο 

κατι εξτρα που εβαλα 100 ευρ δωρο 

το υπολοιπο το εσκασα μετρητα εγω 

ο εμπορος θελει να συ βγαζει δανειο δε θελει το μετρητο σου . οσο ποιο πολλους πελατες παει στην τραπεζα που συνεργαζεται τοσο χαμηλοτερο επιτοκιο περνει για να σου βγαλει δανειο αρα κερδιζει και αυτος και η τραπεζα

αν πας μονος σου για καταναλωτικο δανειο θα παρεις επιτοκιο 13%

αν στο βγαλει ο εμπορος θα εχεις επιτοκιο 8% περιπου

δεν παίζει πάντα αυτό. και εγώ μετρητά τα έδωσα και είχα γενναία έκπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...