andrapos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Όταν λέει ανώτατη τιμή αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πουληθεί και πιο κάτω,πιο πάνω δεν γίνεται.. 2 1
turbat0s Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο οποίος λέει αυτό: ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SKODA Ακριβώς, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από turbat0s
Μάκαρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλες αντιπροσωπειες βγαζουν προσφορες σε μοντελα τους. Γι αυτο καποιος μπορει να το αγορασε φθηνοτερα οπως λες. Τωρα να πας στο ασχετο και να ζητας να σου κοψει, απλα το ξεχνας. Το πολυ πολυ να σου κανουν δωρο κανα συναγερμο, τπτ αισθητηρες παρκαρισματος κτλ κτλ. ----EDIT---- Κι ο πατερας μου οταν αγορασε το 2008 νεο αμαξι, επαιζε εκπτωση λογω προσφορας καπου στα 1500 ευρω αν θυμαμαι καλα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Μάκαρος 1
zourman1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Επειδή πρόσφατα αγόρασα αμάξι Παρατήρησα το εξής φαινομςνο, όπου επεαιζε υψηλό επιτόκιο (άνω του 7 8%) έπαιζαν και προσφορές Όπου ήταν πιο χαμηλό το επιτόκιο δεν έπαιζαν προσφορές Σίγουρα όμως διαπίστωσα ότι κάθε έμπορος έκανε την δική του τιμή για το ίδιο προιον...
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Πολλες αντιπροσωπειες βγαζουν προσφορες σε μοντελα τους. Γι αυτο καποιος μπορει να το αγορασε φθηνοτερα οπως λες. Τωρα να πας στο ασχετο και να ζητας να σου κοψει, απλα το ξεχνας. Το πολυ πολυ να σου κανουν δωρο κανα συναγερμο, τπτ αισθητηρες παρκαρισματος κτλ κτλ. Μη το λες, δεν ισχύει, πριν 6 μήνες πήραμε yaris hybrid όχι μόνο με την έκπτωση λόγω προωθητικού Σεπτεμβρίου, αλλά και έξτρα έκπτωση 500€. Υπόψιν ο τοπικός αντιπρόσωπος δεν έκοβε ούτε ευρώ, το μόνο που αντιπρότεινε ήταν να κάνει δώρο συναγερμό αξίας υποτίθεται 150€. Πήρα τηλ μερικούς αντιπρόσωπους στην Αττική ζητώντας καλύτερη τιμή χωρίς δώρα, και οι προσφορές που πήρα ήταν από 300-500€ κάτω. 22 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ακριβώς, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ Άλλο "προτεινόμενων" και άλλο "ανωτάτων προτεινόμενων". Όσο επιμένεις λαμβάνεις υπόψιν τη μία από τις δύο λέξεις και να αγνοείς εντελώς την άλλη, τόσο θα έχεις λανθασμένη εντύπωση.
turbat0s Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άλλο "προτεινόμενων" και άλλο "ανωτάτων προτεινόμενων". Όσο επιμένεις λαμβάνεις υπόψιν τη μία από τις δύο λέξεις και να αγνοείς εντελώς την άλλη, τόσο θα έχεις λανθασμένη εντύπωση. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Σε ποιά λανθασμένη εντύπωση αναφέρεσαι, δεδομένου ότι εσύ φάνηκε να μην αντιλαμβάνεσαι την έννοια "προτεινόμενη" επικαλούμενος τον κατάλογο της φορντ?
karaLRS Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 hint 1: αγορά τον Δεκέμβριο hint 2: πήγαινε δείξε ενδιαφέρον, πες ότι βιάζεσαι και περίμενε τηλέφωνο μετά από μια βδομάδα για έκπτωση
stefan123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μπορείς να πεις έχω 20 χιλιάρικα ζεστά και μετρητά και αφού δώσεις στοιχεία σε μια βδομάδα θα σε πάρουν τηλέφωνο...
Nickokin Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 π.χ. το συγκεκριμένο https://www.car.gr/12612148-volkswagen-golf-highline-tdi-115-ps με τα VW deals days που κατά καιρούς βγάζει η VW έπαιζε μέχρι και 3000€ κάτω Βέβαια αφορούσε συγκεκριμένα αυτοκίνητα με συγκεκριμένο χρώμα και συγκεκριμένο εξοπλισμό εν ολίγοις κάνανε ξεστοκαρισμά....Σε ολοκαινούρια αυτοκίνητα και πόσο μάλλον σε παραγγελίες το περιθώριο κέρδους των εμπόρων είναι πραγματικά πολύ λίγο, ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι οι αντιπροσωπείες δεν "κονομάνε" από τις πωλήσεις αλλά από το service και τα ανταλλακτικά!
ritchie77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Και γιατί ρωτάς εμάς? Πηγαινε σε όσους εμπορους εχουν το αμαξι και ρωτα τους οτι αν πληρωσεις με μετρητα ντουκου ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορεις να παρεις? Τι πιο απλο? Καθε εμπορος εχει το δικο του σκεπτικο. Καποιος θα σου κανει εκπτωση καποιος αλλος θα σου δωσει δωρα η εξτρα. Τα βαζεις κατω και βλεπεις τι σε συμφερει
tsipakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 τιμη νεου που πηρα εγω πριν 10 μερες μετρητα οχι δανειο 26,300 κοστος οχηματος πηρε το δικο μου 2500 100 ευρ πινακιδες λεει δωρο κατι εξτρα που εβαλα 100 ευρ δωρο το υπολοιπο το εσκασα μετρητα εγω ο εμπορος θελει να συ βγαζει δανειο δε θελει το μετρητο σου . οσο ποιο πολλους πελατες παει στην τραπεζα που συνεργαζεται τοσο χαμηλοτερο επιτοκιο περνει για να σου βγαλει δανειο αρα κερδιζει και αυτος και η τραπεζα αν πας μονος σου για καταναλωτικο δανειο θα παρεις επιτοκιο 13% αν στο βγαλει ο εμπορος θα εχεις επιτοκιο 8% περιπου
karaLRS Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, tsipakis είπε τιμη νεου που πηρα εγω πριν 10 μερες μετρητα οχι δανειο 26,300 κοστος οχηματος πηρε το δικο μου 2500 100 ευρ πινακιδες λεει δωρο κατι εξτρα που εβαλα 100 ευρ δωρο το υπολοιπο το εσκασα μετρητα εγω ο εμπορος θελει να συ βγαζει δανειο δε θελει το μετρητο σου . οσο ποιο πολλους πελατες παει στην τραπεζα που συνεργαζεται τοσο χαμηλοτερο επιτοκιο περνει για να σου βγαλει δανειο αρα κερδιζει και αυτος και η τραπεζα αν πας μονος σου για καταναλωτικο δανειο θα παρεις επιτοκιο 13% αν στο βγαλει ο εμπορος θα εχεις επιτοκιο 8% περιπου δεν παίζει πάντα αυτό. και εγώ μετρητά τα έδωσα και είχα γενναία έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα