mclein² Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 17 hours ago, norther said: Ερώτηση στους γνώστες...... θα προχωρήσω σε εγκατασταση πόρτασ ασφαλείας για εξοχικο σε επαρχία. η default κλειδαρια ήταν multiblock και ζήτησα να μου την αλλάξει σε cisa revo pro. Κύλινδρο νομίζω έχει diamond αλλα θα ήθελά να τον αλλάξω μετά την τοποθέτηση με διπλής ενεργείας τι προτείνεται για κάτι μέτριο? Η περιοχη ειναι παραθαλάσια με υγρασία.. σκεφτομουν σε evva ics αν βγαίνει σε διπλής.... evva eps / cisa tekno pro / mtl300 / securemme k33 / winkhaus ontra / κλπ κλπ αυτου του μπατζετ. On 08/02/2025 at 16:26, efib said: Έχει φάρδος η πόρτα, οπότε δεν με απασχολεί και τόσο να μειωθεί. Ίσως την κρατήσω ως έχει. 400€ διάφορα έχει. Δεν αλλάζεις και κάθε χρόνο πόρτα... Ερώτηση: ανοίγουν οι θωρακισμένες πόρτες με λοστο/σκύλα από το κασωμα;; ειπαμε, με γρυλο ! On 08/02/2025 at 14:54, sphinxgr said: Οι αλουμινίου δεν προσφέρουν ασφάλεια. Είναι για ηχο / θερμομόνωση. Όχι για ασφάλεια. υπαρχουν αλουμινιου καλυτερες απο θωρακισμενες πορτες. το οτι το 95% των αλουμιναδων ειναι τσομπανηδες κ απευθυνονται σε πελατες "οσο πιο φθηνα" δε σημαινει οτι μια αλουμινοπορτα δεν μπορει να γινει σουπερ δυνατη - οσο κι αν το υλικο ειναι ευκαμπτο - ! 1
sphinxgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 4:26 ΜΜ, efib είπε Ερώτηση: ανοίγουν οι θωρακισμένες πόρτες με λοστο/σκύλα από το κασωμα;; Αν δεν είναι σε πολυκατοικια κ μπορεί να κάνει λίγο θόρυβο κ έχει χρόνο, με τα πάντα ανοίγουν. Ξηλώνει το κάσωμα, ειδικά αν δεν έχει γίνει κατασκευή με τσιμέντο. Ευκολότατα με υδραυλικό γρύλο. 2 ώρες πριν, mclein² είπε το οτι το 95% των αλουμιναδων ειναι τσομπανηδες κ απευθυνονται σε πελατες "οσο πιο φθηνα" δε σημαινει οτι μια αλουμινοπορτα δεν μπορει να γινει σουπερ δυνατη - οσο κι αν το υλικο ειναι ευκαμπτο - ! Με πολλαπλάσιο κόστος για ίδιο επίπεδο ασφαλείας με θωρακισμένη. 1
efib Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Επομένως, ζητάω τοποθέτηση με μπετοβεργες και τσιμέντο; 1 1
sphinxgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, efib είπε Επομένως, ζητάω τοποθέτηση με μπετοβεργες και τσιμέντο; ναι 1
YiorgosX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Θέλω μια κλειδαρια -ομφαλό- ασφαλείας για ξύλινη πόρτα. Προφανώς τίποτε το εξωτικό, μέχρι 100€ το πολύ. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ πολύ.
mclein² Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, YiorgosX said: Θέλω μια κλειδαρια -ομφαλό- ασφαλείας για ξύλινη πόρτα. Προφανώς τίποτε το εξωτικό, μέχρι 100€ το πολύ. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ πολύ. evva eps (break secure) / cisa astral s / agb 9000 και οτιδηποτε αλλο τους μοιαζει.
Gataros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους, αγοράσαμε νέο σπίτι και έχουμε αυτή την κλειδαριά στην πόρτα μας, έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται? 1
Grfoxz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, Gataros είπε Καλησπέρα σε όλους, αγοράσαμε νέο σπίτι και έχουμε αυτή την κλειδαριά στην πόρτα μας, έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται? Έχει σημασία; Δεν θα αλλάξεις κλειδαριές;
Gataros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Εχει σημασία για το αν αξίζει σαν μάρκα/τύπος κλειδαριάς, έτσι ώστε να κοιτάξω να πάω σε παρόμοιο τύπο ή να ακολουθήσω τον κλασικό δρόμο της RS5. 1
YiorgosX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 14/2/2025 στις 4:26 ΜΜ, mclein² είπε evva eps (break secure) / cisa astral s / agb 9000 και οτιδηποτε αλλο τους μοιαζει. Σ' ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από YiorgosX 1
kongeo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 14/2/2025 στις 4:26 ΜΜ, mclein² είπε evva eps (break secure) / cisa astral s / agb 9000 και οτιδηποτε αλλο τους μοιαζει. ακολουθεί κατά πάσα πιθανότητα χαζή ερώτηση. ειναι απλες στην εγκατάσταση ε; σαν τις κλασικές κλειδαριές ή θέλει «ειδικό» να την εγκαταστήσει; μέσω και εγώ απλή ξύλινη πόρτα και είπα αν μπορώ να την βάλω μόνος μου . ευχαριστω
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 15/2/2025 στις 8:57 ΜΜ, Gataros είπε Καλησπέρα σε όλους, αγοράσαμε νέο σπίτι και έχουμε αυτή την κλειδαριά στην πόρτα μας, έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται? https://key-safe.gr/kulindroi/kulindroi-asfaleias/kulindros-uperasfaleias-dom-diamant-me-prostasia-antigrafis-kleidion-1221 2 1
mclein² Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 12 hours ago, kongeo said: ακολουθεί κατά πάσα πιθανότητα χαζή ερώτηση. ειναι απλες στην εγκατάσταση ε; σαν τις κλασικές κλειδαριές ή θέλει «ειδικό» να την εγκαταστήσει; μέσω και εγώ απλή ξύλινη πόρτα και είπα αν μπορώ να την βάλω μόνος μου . ευχαριστω ναι, 100% - μια βιδα πρεπει να ξεβιδωσεις & να κεντραρεις σωστα για να τη βιδωσεις. On 15/02/2025 at 21:35, Gataros said: Εχει σημασία για το αν αξίζει σαν μάρκα/τύπος κλειδαριάς, έτσι ώστε να κοιτάξω να πάω σε παρόμοιο τύπο ή να ακολουθήσω τον κλασικό δρόμο της RS5. η πορτα ειναι ξυλινη μασιφ ; και αν επιτρεπεται σε ποια περιοχη βρισκεται ;
Gataros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mclein² είπε η πορτα ειναι ξυλινη μασιφ ; και αν επιτρεπεται σε ποια περιοχη βρισκεται ; Καλημέρα Mclein, είμαστε στο εξωτερικό-Βέλγιο, σε περιοχή με μονοκατοικίες, οπού γενικά γίνονται ανοίγματα σπιτιών. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου ο κύλινδρος δείχνει καλός, υπάρχει δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του, έτσι ώστε να μην την πάμε για πέταμα? Θα ήθελα βέβαια να δω με την κάρτα ιδιοκτήτη (αν μας τη δώσει ο πωλητής), αν γίνεται να δω αν έχουν βγει έξτρα αντικλείδια (επιπλέον αυτών που θα πάρουμε από τον ιδιοκτήτη), αν ναι τότε θα την αλλάξουμε αναγκαστικά για να είμαστε ήρεμοι. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Gataros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα