Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

τωρα μιλας σωστα .

Βρίσκεσαι σε θέμα που λέει GDPR + εκλογές.. όχι σε θέμα που λέει GDPR + τα ξαδέρφια μου... απλή λογική ονομάζεται

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Στις 21/5/2019 στις 12:24 ΜΜ, geodrako είπε

Βρίσκεσαι σε θέμα που λέει GDPR + εκλογές.. όχι σε θέμα που λέει GDPR + τα ξαδέρφια μου... απλή λογική ονομάζεται

ειμαι υπερμαχος της ακριβολογιας. Σταυρωστε με αν αυτο ειναι εγκλημα.

υ.γ. για να ειμαι on topic

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να τους ζητήσεις να μην το ξανακάνουν.

Το δεν εχει σημασια ειναι ωχαδερφισμος....

Το να τους ζητησω να μην το ξανακανουν ειναι σαν απαντας σε spam mail...

H ουσια ειναι τι μπορω να κανω ?

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

επειδη ρωτας για ουσια , δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Θεωρητικα μπορεις να κανεις καταγγελια. Πρακτικα θα τα παρατησεις πριν καν ξεκινησεις.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Το δεν εχει σημασια ειναι ωχαδερφισμος....

Το να τους ζητησω να μην το ξανακανουν ειναι σαν απαντας σε spam mail...

Σου είπα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Δεν είναι ωχαδερφισμός, αλλά η πραγματικότητα!

Αν σ' ενοχλεί τόσο, ψάξε και βρες σε ποιες υπηρεσίες του στυλ "χρυσός οδηγός" υπάρχουν τα στοιχεία σου και ζήτα τους να τα βγάλουν. Από κει τα βρίσκουν οι προωθητικές.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Επειδή πέρυσι είχα παρακολουθήσει το training της TUV Austria για το Data Protection Officer προκειμένου να βοηθήσω μία εταιρία να είναι GDPR compliant (αφού έγινε compliant δηλαδή), το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν λειτουργεί τίποτα από αυτά σε επίπεδο "τί μπορώ να κάνω" στην Ελλάδα. Τίποτα απολύτως.

Μόνο οι πολύ μεγάλες εταιρίες αναγκάστηκαν να δώσουν ένα σκασμό λεφτά για να γίνουν compliant και να είναι λίγο πιο προσεκτικές και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Επίσης οι εταιρίες με ευαίσθητα δεδομένα πχ Νοσοκομεία, Κλινικές και εταιρίες Φύλαξης πχ για συναγερμούς κλπ. 

Θα βρεις περισσότερη ηρεμία αν απλά κάνεις υπομονή αυτές τις μέρες και πετάς ανακύκλωση ότι σχετικά χαρτιά σου έρχονται. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Σου είπα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Δεν είναι ωχαδερφισμός, αλλά η πραγματικότητα!

Αν σ' ενοχλεί τόσο, ψάξε και βρες σε ποιες υπηρεσίες του στυλ "χρυσός οδηγός" υπάρχουν τα στοιχεία σου και ζήτα τους να τα βγάλουν. Από κει τα βρίσκουν οι προωθητικές.

Η διαρροη ειναι λογικα μεσα απο τον Δημο.. Αυτα για κουδουνια χρυσους οδηγους 11888 δεν στεκουν..

Δεν γινεται να λεγεσαι πχ  Παπαδοπουλος Γεωργιος να μενεις στα Πετραλωνα και να σου ερχεται χαρτι απο τον υποψηφιο στο δημο Κερατεας γιατι εκει ψηφιζεις...

Δεν μπορει να γινει συσχετισμος απο το ονοματεπωνυμο...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mylo είπε

Ρε, πως θα πάτε για ρουσφέτι μετά; αυθαίρετο δεν έχετε εσείς; στη ΔΕΗ δε θέλετε να μπείτε εσείς ;; 

Σωστος.

Δημοσ.

@k_w_t οι φακελοι ειναι απεσταλμενοι και θεωρημενοι απο πχ τα ΕΛΤΑ η χωρις καποιο στοιχειο;

Εδω Καλλιθεα κανουν το ιδιο, αλλα με την δευτερη περιπτωση. Εχουν ονοματεπωνυμα και μοιραζει κοσμος φακελους χωρις να ειναι απο τα ΕΛΤΑ η καπου αλλου.

Το ιδιο γινεται και τα μηνυματα που στελνονται μεσω viber/whatsups.

Φανταζομαι πως σε τυγχων καταγγελια θα προφασιστουν πως αλλοι χρησιμοποιουν τα ονοματα τους για την προωθηση και οι ιδιοι δεν εκαναν και δεν γνωριζουν τιποτα..

Για το που βρηκαν τωρα τα στοιχεια, ανα τα χρονια εχουν διαρρευσει πολλες βασεις δεδομενων, απο βιντεοκλαμπ μεχρι και εφοριων.. δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα βρουν.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένα για το GDPR, συνήθως αυτοί οι νόμοι έχουν εξαιρέσεις για φιλανθρωπικές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα.

Ενδεχομένως δηλαδή να μήν έχει γίνει κάποια παρανομία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

@k_w_t οι φακελοι ειναι απεσταλμενοι και θεωρημενοι απο πχ τα ΕΛΤΑ η χωρις καποιο στοιχειο;

Εδω Καλλιθεα κανουν το ιδιο, αλλα με την δευτερη περιπτωση. Εχουν ονοματεπωνυμα και μοιραζει κοσμος φακελους χωρις να ειναι απο τα ΕΛΤΑ η καπου αλλου.

Το ιδιο γινεται και τα μηνυματα που στελνονται μεσω viber/whatsups.

Φανταζομαι πως σε τυγχων καταγγελια θα προφασιστουν πως αλλοι χρησιμοποιουν τα ονοματα τους για την προωθηση και οι ιδιοι δεν εκαναν και δεν γνωριζουν τιποτα..

Για το που βρηκαν τωρα τα στοιχεια, ανα τα χρονια εχουν διαρρευσει πολλες βασεις δεδομενων, απο βιντεοκλαμπ μεχρι και εφοριων.. δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα βρουν.

O φακελος ειχε σφραγιδα μαζικης αποστολης ΕΛΤΑ.

Η γυναικα οπως εγραψα και παραπανω θα ψηφισει πρωτη φορα σε αυτον τον Δημο. 

Πριν ψηφιζε αλλου αλλαξε το 2017 που παντρευτηκαμε. 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, k_w_t said:

Σημερα βρήκα 2 ονομαστικους φακελους προς εμενα και την συζυγο μου απο καποιον υποψηφιο δημοτικο συμβουλο.

Το ερωτημα ειναι   που βρηκαν τα στοιχεια μας και ποιος τους τα δινει ?.

Αντε και εμενα μπορει να τα ειχαν γιατι ειμαι δημοτης στον δημο εκ γεννετης .

Η γυναίκα μου πρωτη φορα θα ψηφισει στον Δημο (παντρευτηκαμε πριν 2 χρονια).

Υπαρχει παραβαση του κανονισμου για προστασια των προσωπικων δεδομένων ?

ΥΓ. Δεν κατοικω στον δημο που ψηφιζω.

Με ρητή διάταξη του εκλογικού νόμου επιτρέπεται υποψήφιοι να έχουν πρόσβαση στους εκλογικούς καταλόγους. Υπάρχουν και σχετικές αποφάσεις της Αρχής. 

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Πάλι καλά να λες που σου 'ρθαν με το ταχυδρομείο.

Σε 'μενα τα ψηφοδέλτια τα έφερε η μαμά του υποψηφίου(γειτόνισσα).Μεσημεριάτικα, χτύπαγε τα κουδούνια !!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paredwse είπε

Με ρητή διάταξη του εκλογικού νόμου επιτρέπεται υποψήφιοι να έχουν πρόσβαση στους εκλογικούς καταλόγους. Υπάρχουν και σχετικές αποφάσεις της Αρχής. 

Μα όλα για την πάρτη τους ; Όλα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...