Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το επιχειρημα σου για αγορα μιας Biostar ειναι δλδ το "για την ιστορια, την GT7 την αγορασα ~80ευρω συνολικα (με μεταφορικα απο Αγγλια) και παιζει 2x8gb Ripjaws V στα 3200 (slots A2-B2) και τον 1600x  στα 4000 με 1,27v (αεροψυκτα)"

Δλδ αν τον εβαζες σε μια asrock η μια Msi των 80 ευρω δεν θα τα εκανε αυτα? Παρόλα αυτα θα μπορουσες να εισαι πιο πολιτισμενος στις εκφρασεις σου. Καλη σου συνεχεια.

akoinonitos, σε σχέση με το ύφος των γραφομενων δεν θέλω να μιλήσω.

Σε σχέση όμως με τα της Biostar, θέλω να πω πως η συγκεκριμένη μητρική η οποία παίζει στο bestprice.gr από 81€ (την έχει το hellasphone, infoworld, και κάτι άλλοι) , είναι high end μητρική, μια από τις 4εις μητρικες μαζί με την Asus crosshair , gaming7  της γενιάς των X370, που αναμένεται να πάρει 3850X και να τον κλοκαρει κι όλας χωρίς θέμα.

Δεν είναι της κατηγορίας του 80-100€ η μητρική...

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1d9_E3h8bLp-TXr-0zTJFqqVxdCR9daIVNyMatydkpFA/htmlview?sle=true#gid=639584818

Η μητρική είχε θέματα με τα XMP των μνημων στα αρχικά bios, όπως όλες οι AM4. Μετά από πολλά update έχουν λυθεί.

Για 80€ λοιπόν, δίνει ότι οι καλύτερες X470 . Δεν είναι κακή επιλογή επειδή δεν την γνωρίζουμε.

Εδώ για το VRM , τους controllers κ.λ.π.

https://www.tweaktown.com/reviews/8137/biostar-x370gt7-motherboard-review/index3.html

Στο X570 φέρνει την παρακάτω μητρική.

Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη και που.

https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=952

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Σε σχέση όμως με τα της Biostar, θέλω να πω πως η συγκεκριμένη μητρική η οποία παίζει στο bestprice.gr από 81€ (την έχει το hellasphone, infoworld, και κάτι άλλοι) , είναι high end μητρική, μια από τις 4εις μητρικες μαζί με την Asus crosshair , gaming7  της γενιάς των X370, που αναμένεται να πάρει 3850X και να τον κλοκαρει κι όλας χωρίς θέμα.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1d9_E3h8bLp-TXr-0zTJFqqVxdCR9daIVNyMatydkpFA/htmlview?sle=true#gid=639584818

Η μητρική είχε θέματα με τα XMP των μνημων στα αρχικά bios, όπως όλες οι AM4. Μετά από πολλά update έχουν λυθεί.

Για 80€ λοιπόν, δίνει ότι οι καλύτερες X470 . Δεν είναι καλή επιλογή επειδή δεν την γνωρίζουμε.

Εδώ για το VRM .

https://www.tweaktown.com/reviews/8137/biostar-x370gt7-motherboard-review/index3.html

Εγω δεν είπα ότι είναι κακή, δεν την έχω πιάσει και στα χέρια μου για να έχω άποψη. Αλλά δεν μπορώ να ακούω κάποιον να λέει με αστεία επιχειρήματα.

Η ch6 και η m7 ας πούμε μπορoυν να παίξουν τις μνήμες με τους 3xxx στο τέρμα του imc αυτή μπορεί? Εκεί είναι το θεμα όχι αν θα τους σηκώνει το vrm ,μια επιλογη μητρικής είναι πολλά περισσότερο από ένα vrm. Δες για παράδειγμα τθα x370-x470 taichi. Για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα σύστημα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μπορεί να είναι τρομερή αλλά δεν λέει κάτι αυτό .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω δεν είπα ότι είναι κακή, δεν την έχω πιάσει και στα χέρια μου για να έχω άποψη. Αλλά δεν μπορώ να ακούω κάποιον να λέει με αστεία επιχειρήματα.

Η ch6 και η m7 ας πούμε μπορoυν να παίξουν τις μνήμες με τους 3xxx στο τέρμα του imc αυτή μπορεί? Εκεί είναι το θεμα όχι αν θα τους σηκώνει το vrm ,μια επιλογη μητρικής είναι πολλά περισσότερο από ένα vrm. Δες για παράδειγμα τθα x370-x470 taichi. Για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα σύστημα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μπορεί να είναι τρομερή αλλά δεν λέει κάτι αυτό .

Όχι, η μητρική από το πρώτο review που διάβασα πρόσφατα για αυτή, έτρεχε με 3600 στις μνήμες με διαιρέτη 1:1 για IF χωρίς θέματα.

Το θέμα δεν είναι να αποδείξει την αξία της μια μητρική. Όλες καινούριες είναι. Και η MSI σου και όλες οι άλλες X570. Όσο λοιπόν αυταποδεικτο θεωρείς το γεγονός να τρέχει η MSI καλά έναν Zen 2, θεωρώ πως άλλο τόσο πρέπει να κάνεις και για αυτή, μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.

Επίσης θα σου πω πως στα 80€ προτιμώ ένα από καλύτερα VRM της αγοράς και ας μην είναι αποδεδειγμένο πως θα μπουσταρει η μητρική τις μνήμες στα 3600, παρά τις τελειωμενες Asrock με το τριφασικό VRM που δεν θα σηκώσουν ούτε κατά διάνοια ένα. 3900/3950X, αλλά που ούτε αυτές τα έχουν τα 3600+ στις μνημες. Πάντα για 80€ ...

Τέλος θεωρώ πως πρέπει να στηριχτούν ακόμα και οι μικρές εταιρίες του χώρου, γιατί έχουμε μείνει με τέσσερεις εταιρίες όλες κι όλες. Δεν μας παίρνει για άλλη συρρίκνωση.... Πάει η Abit, πάει η DFI, κάτι Jetway και κάτι ECS , Albatron χάθηκαν και αυτές ....  

Εμείς θα βγαίνουμε στο τέλος χαμένοι.

Φιλικά πάντα έτσι.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Για 80€ λοιπόν, δίνει ότι οι καλύτερες X470 . Δεν είναι κακή επιλογή επειδή δεν την γνωρίζουμε.

Εδώ για το VRM , τους controllers κ.λ.π.

Το game boost ομως δε φαινεται να λυθηκε σε x470,δε γνωριζω για τις αλλες.Οταν το βαζω κανει επανεκκινηση.Να δοκιμασω manual oc γνωριζεις;Εχω της msi gaming pro carbon

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Το game boost ομως δε φαινεται να λυθηκε σε x470,δε γνωριζω για τις αλλες.Οταν το βαζω κανει επανεκκινηση.Να δοκιμασω manual oc γνωριζεις;Εχω της msi gaming pro carbon

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το game boost? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 1600 είπε

ΠΓ...βλεπω, εκανες πληρες σκαναρισμα του προφιλ-απαντησεων, και συμπληρωνεις αναλογως το αρχικο σου μηνυμα...nice try

ενταξει παιδια...να με συγχωρειτε για την ενοχλητικη παρεμβολη, δε θα επαναληφθει...

asus ruleZZZ

Γραφεις Asus rulez σε ενα θεμα στο οποιο οι περισσοτεροι που εχουν σχολιασει εχουν αγορασει κυριως Msi και Gigabyte απο x570 αρα συνεχιζεις να βγαζεις οτι να ναι συμπερασματα.

Δεν εχει εμφανιστει(αν δεν κανω λαθος και εχω προσπερασει το σχολιο του,ας πουν οι υπολοιποι που συμμετεχουν)ουτε 1 ο οποιος να εχει πει οτι αγορασε Asus x570 μητρικη.

Η μαλλον θυμαμαι ενα που ειχε πει οτι κοιτουσε για x570 Asus strix αλλα δεν θυμαμαι αν τελικα την αγορασε.

Ακομα και στις X470(αν λεω μπαρουφες ας με διορθωσουν τα παιδια),οι μονες Asus μητρικες που ειχαν αναφερθει κυριως ηταν οι Asus crosshair hero(απο πλευρας high end που ειναι η καλυτερη αλλα και η ακριβοτερη)και μετα η x470 prime.

Αρα απο που προκυπτει

1)το συμπερασμα οτι ''Asus rulez''

2)το οτι επειδη καποιος δεν αγοραζει biostar μητρικη,αγοραζει μονο μαρκα και τιποτα αλλο?

Σου ξαναλεω κατι παρα πολυ απλο μιας και σχολιαζεις σε Ελληνικο forum. Για ποιο λογο σου κανει εντυπωση που δεν αναφερει κανεις μια εταιρεια/μητρικη η οποια δεν πωλειται στο skroutz,και αρα ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν καν οτι υπαρχει?

48 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Την εχει το amazon https://www.amazon.co.uk/Biostar-X570GT8-ATX-Motherboard-CPUs/dp/B07V469B22/ref=sr_1_4?crid=29CT69LFEUK7I&keywords=biostar+motherboard&qid=1566759456&s=gateway&sprefix=biostar%2Caps%2C268&sr=8-4

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Όχι, η μητρική από το πρώτο review που διάβασα πρόσφατα για αυτή, έτρεχε με 3600 στις μνήμες με διαιρέτη 1:1 για IF χωρίς θέματα.

Το θέμα δεν είναι να αποδείξει την αξία της μια μητρική. Όλες καινούριες είναι. Και η MSI σου και όλες οι άλλες X570. Όσο λοιπόν αυταποδεικτο θεωρείς το γεγονός να τρέχει η MSI καλά έναν Zen 2, θεωρώ πως άλλο τόσο πρέπει να κάνεις και για αυτή, μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.

Επίσης θα σου πω πως στα 80€ προτιμώ ένα από καλύτερα VRM της αγοράς και ας μην είναι αποδεδειγμένο πως θα μπουσταρει η μητρική τις μνήμες στα 3600, παρά τις τελειωμενες Asrock με το τριφασικό VRM που δεν θα σηκώσουν ούτε κατά διάνοια ένα. 3900/3950X, αλλά που ούτε αυτές τα έχουν τα 3600+ στις μνημες. Πάντα για 80€ ...

Τέλος θεωρώ πως πρέπει να στηριχτούν ακόμα και οι μικρές εταιρίες του χώρου, γιατί έχουμε μείνει με τέσσερεις εταιρίες όλες κι όλες. Δεν μας παίρνει για άλλη συρρίκνωση.... Πάει η Abit, πάει η DFI, κάτι Jetway και κάτι ECS , Albatron χάθηκαν και αυτές ....  

Εμείς θα βγαίνουμε στο τέλος χαμένοι.

Φιλικά πάντα έτσι.

Βρε καλά τα λες δεν αντιλέγω  , αλλά και πάλι τπτ δεν είναι αυταποδεικτο. Για εμένα το παν είναι το bios. Να δουλεύουν όλα ρολόι και να έχω επιλογές που δεν θα με εκνευρίζουν (όπως τα offset της gigabyte) για παράδειγμα. Μετά έρχεται το κομμάτι των έξτρα features και το vrm design για εμένα. Σε ένα  review σπάνια θα δεις τα προβλήματα της μητρικής, αυτά θα τα μάθεις από άλλους χρήστες. Και πίστεψε με μεταξύ ryzen διαφορετικής γενιάς το bios μιας μητρικής μπορεί να είναι μέρα με την νύχτα.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το game boost? 

Τι αλλο να κανω;Να το βαλω στα 4.2 εγω μονος μου λες καλυτερα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LeonV12 είπε

Τον ryzen 3600 και την coolermaster evo 212 turbo.

Δοκίμασες το pbo να δεις αν δουλεύει?

Pbo advanced 

Limit by motherboard 

Scalar 6 η 7

Max boost +100 έως 200mhz 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Δοκίμασες το pbo να δεις αν δουλεύει?

Pbo advanced 

Limit by motherboard 

Scalar 6 η 7

Max boost +100 έως 200mhz 

Οχι δε πειραξα τιποτα μη τα κανω ροιδο μιας και τα bios ειναι τα lite που εχουμε τωρα και δε ξερω κατα ποσο ειναι σταθερα.Αλλα θα το δοκιμασω να σου πω.Το πολυ πολυ να κανω ενα reset.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LeonV12 είπε

Οχι δε πειραξα τιποτα μη τα κανω ροιδο μιας και τα bios ειναι τα lite που εχουμε τωρα και δε ξερω κατα ποσο ειναι σταθερα.Αλλα θα το δοκιμασω να σου πω.Το πολυ πολυ να κανω ενα reset.

Μην σε αγχώνει δεν είναι και τπτ φοβερό, δεν θα πειράξεις τάσεις οπότε μην το φοβασαι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μην σε αγχώνει δεν είναι και τπτ φοβερό, δεν θα πειράξεις τάσεις οπότε μην το φοβασαι.

Το εχει auto και απο κατω εχει 1.enable 2. Disable 3. Enhanced mode 1-2-3-4 4. Eco mode (45w) 5.advanced 

Τι προτεινεις να βαλω;Στο advanced εχει τα scalar που λες μεχρι x10

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Το εχει auto και απο κατω εχει 1.enable 2. Disable 3. Enhanced mode 1-2-3-4 4. Eco mode (45w) 5.advanced 

Τι προτεινεις να βαλω;Στο advanced εχει τα scalar που λες μεχρι x10

advanced ,scalar x 7 , +200mhz max core boost

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...