gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Γιατί να μην το παίρνει το booking? Νομίζω πρέπει να γίνει απευθείας χρέωση στο ξενοδοχείο ή στην ιστοσελίδα αυτή καθεαυτή του ξενοδοχείου. Δεν γίνεται από τρίτες σελίδες. Δηλαδή σε σελίδες τύπου airbnb, booking κλπ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα.
arvacon Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Γιατί να μην το παίρνει το booking? Επειδη το προγραμμα αφορα τη στηριξη των ελληνικων μικρομεσαιων επιχειρησεων και οχι πολυεθνικες...
asdfnikos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 38 λεπτά πριν, Niko09 είπε Tελικα στον τουρισμο για ολους τα 200 ευρω που κληρωθηκα πως μπορω να τα χρησιμοποιησω; Βooking δεν γινεται;Κατι αλλο διαδυκτιακα γιατι δεν εχω διαθεση να παιρνω τηλεφωνα τα ξενοδοχεια. Εκτος αν κλείσεις απευθείας από την σελίδα του ξεναδοχείου που έχει ελληνικό POS και δεχτεί την κάρτα κανονικά
SpectralQ Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Παιδιά, ξέρει κανείς τι σημαίνει ο προσωρινός πίνακας αποκλειόμενων μελών; Στον προσωρινό πίνακα ωφελούμενων είμαστε μέσα εγώ και τα παιδιά και έχει εκδοθεί επιταγή και ο σύζυγος είναι εκτός στον άλλο πίνακα. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει, όλοι μαζί ήμασταν στην αίτηση για έκδοση επιταγής... Και δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να κάνω ένσταση.
Justelene235 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Γνωριζει κανεις τα ορια εισοδηματικα για οικογενεια με δυο παιδια?
phanispal Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 30.000€ είναι το μέγιστο. Όσο χαμηλότερο έχεις παίρνεις περισσότερα μόρια, υπάρχει κλίμακα.
georgexx Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Να ρωτήσω κάτι , έστειλαν στην γυναίκα μου ότι δικαιούται κοινωνικού τουρισμού στον προσωρινό πίνακα(με αριθμό κανονικά)και τώρα που που ξαναμπήκε για τα οριστικά γράφει ότι δεν δικαιούται, ξέρετε τι μπορεί να γίνεται? ευχαριστώ
Niko09 Δημοσ. Κυριακή στις 08:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:32 μμ 3 ώρες πριν, georgexx είπε Να ρωτήσω κάτι , έστειλαν στην γυναίκα μου ότι δικαιούται κοινωνικού τουρισμού στον προσωρινό πίνακα(με αριθμό κανονικά)και τώρα που που ξαναμπήκε για τα οριστικά γράφει ότι δεν δικαιούται, ξέρετε τι μπορεί να γίνεται? ευχαριστώ Μάλλον σας έβγαλαν αυτοί που έκαναν ένσταση
sphinxgr Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ Τελικα με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος?!
Slither Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ (επεξεργασμένο) Στις 27/5/2025 στις 12:17 ΜΜ, sphinxgr είπε Γιατί να μην το παίρνει το booking? Δεν πρεπει να δεχονται επιταγες στο booking απο τουρισμο για ολους για κρατηση online,δεν μπορεις δηλαδη να πληρωσεις κρατηση με την αυλη του τουρισμου,δεν δεχεται την καρτα οπως μια πιστωτικη η χρεωστικη,στο καταλλυμα ομως,αν ρωτησεις,μπορει να δεχονται πληρωμη/εξαργυρωση απο κοντα.Το ειχα επιχειρησει αλλα δεν ηταν εφικτο να κανω κρατηση με την αυλη τουρισμου απο το booking.com Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:38 μμ από Slither 1
gokuthelegend Δημοσ. Δευτέρα στις 04:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:48 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Slither είπε Δεν πρεπει να δεχονται επιταγες στο booking απο τουρισμο για ολους για κρατηση online,δεν μπορεις δηλαδη να πληρωσεις κρατηση με την αυλη του τουρισμου,δεν δεχεται την καρτα οπως μια πιστωτικη η χρεωστικη,στο καταλλυμα ομως,αν ρωτησεις,μπορει να δεχονται πληρωμη/εξαργυρωση απο κοντα.Το ειχα επιχειρησει αλλα δεν ηταν εφικτο να κανω κρατηση με την αυλη τουρισμου απο το booking.com Σε πλατφόρμες τύπου booking, airbnb κλπ, δεν πληρώνεις τον ξενοδόχο, αλλά την πλατφόρμα. Στην ουσία φαίνεται ότι πληρώνεις κάποιον τρίτο και όχι τον ξενοδόχο αυτόν καθεαυτόν. Φυσικά η πλατφόρμα κρατάει το μερίδιό της για τις υπηρεσίες που προσφέρει και μετά αποδίδει το υπόλοιπο στον ξενοδόχο. Οι κάρτες όμως είναι "κλειδωμένες" ώστε να περνάνε μόνο σε ξενοδοχεία (αναγνωρίζουν το POS καθώς ο επιχειρηματίας δηλώνει τι είδος επιχείρησης έχει). Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:50 μμ από gokuthelegend 1 1
Slither Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Παντως,ετσι για την πλακα να δω τι θα γινει,εχω παρει σε καμια 10αρια καταλλυματα,ακομα και της κακιας ωρας 1-2 αστερων και μολις τους αναφερων επιταγη κ.τουρισμου,χωρις να προλαβω να πω κατι περισσοτερο,ειτε δεν εχουν διαθεσιμοτητα,ειτε δεν απαντανε καθολου. 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα