Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Τί χρήση κάνεις; Gaming? Άν ναι, τί παιχνίδια παίζεις/θες να παίζεις; Θα αρκούσε να αγοράσεις μια σύγχρονη κάρτα γραφικών.

Εκτός αν θέλεις να πουλήσεις μητρική-επεξεργαστή-ραμ και να πας σε νέο socket κτ

κανω κλασσικα σερφαρισμα αρχεια εξελ ταινιες και απο παιχνιδια μονο προ Nba kai manager

Δημοσ.

Σίγουρα πήγαινε για έναν μεγαλύτερο ssd όπως σου είπαν (250gb) και μια κάρτα γραφικών όπως

https://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html

https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html

Κουτί ποιο έχεις; Επίσης θα μπορούσες να πάρεις μια ψύκτρα αν δεν έχεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα,λεω για αναβαθμιση επεξεργαστή μητρική ραμ.

Χρηση κυριως παιχνιδια,σκοπευω να παρω μελοντικα VR,photoshop,και πειραματίζομαι ελαχιστα με βιντεο και 3D.

Πιθανον να κανω crossfire.

Ποσο 600€.

Ελεγα για 7600K και 16 GB ram.

Δημοσ.

Τα κοκκινα παιδια ειπανε Q2,που σημαινει καλο ιουνιο, και δεν ξερω αν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε.

Ειδικα για εναν αμφιβολου ικανοτητας επεξεργαστη,η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι παραπανω απο ryzen.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, μια φίλη θέλει να αναβαθμίσει ram σε laptop, από όσο είδα μέσω cpuid αυτή που φοράει είναι στα 1.5v cas-9 και 1333mhz , άρα με Link.png Site: αυτήν θα είμαι οκ? παραθέτω ss από cpuid

p.s. το ranks που λέει dual φαντάζομαι δεν έχει σχέση με το dual channel ?, γιατί στην καρτέλα "memory" στο channel γράφει "single"?

post-242112-0-80401600-1489323650_thumb.jpg

post-242112-0-02715700-1489326746_thumb.jpg

Επεξ/σία από master1992g
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα. αποφασησα να αλλαξω κ εγω τον υπολογιστη που εχω στην περιγραφη μετα απο 9 χρονια κ εκατσα κ εφτιαξα 1 pc για gaming και  3d design. κυριως ομως gaming. τα πραγματα ειναι αυτα :

mobo :Link.png Site: Μητρικη

cpu:Link.png Site: Cpu

graphics:Link.png Site: KartaGrafikwn

ram: δεν εχω βρει κατι γιατι δν τα παω καλα αλλα θελω min 8gb εκτος κ εαν υπαρχει καμια προσφορα για 16.

case: Link.png Site: Case

το ποσο βγαινει 1161 απο ησοπ με μνημες υπολογισα ενα 90. θελω ομως κ μια καλη οθονη,εχετε να προτινεται κατι? θα με ενδιεφερε το Gsync αλλα δν ξερω κ ολας εαν αξιζει... δν θα ηθελα να ξεπερασω τα 1600 παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...