Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bebius είπε

Για φίλο θέλω φθηνό σύστημα 99% για PUBG. Έστησα ενα παρόμοιο με i3 8100 και 1050ti πριν κάποιους μήνες και έχει καλη απόδοση στο game. Nα ξαναπάω στα ίδια; Θα ήθελα μια ολοκληρωμένη πρόταση απο ένα μαγαζί με SSD+HDD και προσωρινά 8gb RAM.

Θα μπορούσες να δώσεις maximum τιμούλα (για να ξέρουμε τι να επιλέξουμε) ?

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, bebius είπε

Για φίλο θέλω φθηνό σύστημα 99% για PUBG. Έστησα ενα παρόμοιο με i3 8100 και 1050ti πριν κάποιους μήνες και έχει καλη απόδοση στο game. Nα ξαναπάω στα ίδια; Θα ήθελα μια ολοκληρωμένη πρόταση απο ένα μαγαζί με SSD+HDD και προσωρινά 8gb RAM.

Ο φίλος είναι στην Αθήνα ? 

Ρωτάω για να ξέρω αν θα πληρώσει και μεταφορικά, ή θα πάει στο κατάστημα να πάρει τα εξαρτήματα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Αν μπορούσε να αφήσει τον hdd για αργότερα και να πάει στον 8400 θα ήταν το καλύτερο. Με μια μικρή υπέρβαση βέβαια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Αν μπορούσε να αφήσει τον hdd για αργότερα και να πάει στον 8400 θα ήταν το καλύτερο. Με μια μικρή υπέρβαση βέβαια.

Ο ts ζήτησε hdd...

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bebius είπε

Θα υπάρξει μεγάλο θέμα αν παραγγείλει από 2 καταστήματα (ξέρω ότι είπες από 1 κατάστημα) ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Στο gaming όχι.

(Οπότε, το ακυρώνω το πακέτο με τον 1300x...)

1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε

Θα ήταν εξίσου καλό να έβαζε κατευθείαν 16 γίγα ραμ, και να αφήσει τον σκληρό ή τον ssd για πιο μετά ? Δική μου απορία.

Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε

(Οπότε, το ακυρώνω το πακέτο με τον 1300x...)

Θα ήταν εξίσου καλό να έβαζε κατευθείαν 16 γίγα ραμ, και να αφήσει τον σκληρό ή τον ssd για πιο μετά ? Δική μου απορία.

8GB RAM με ξεχωριστή κάρτα γραφικών είναι καλά για αρχή 

αν έχει 2 σλοτ η μητρική, παίρνεις ενα 8αρι ώστε να μπορείς να βάλεις το 2ο κατευθείαν μετά

στο gaming δε θα επηρεάσει αρνητικά το single channel γιατί θα έχεις τη GDDR5 της κάρτας

ΕΠΟΜΕΝΩΣ καλλίτερα 8GB + SSD και μετά αν χρειάζεσαι χώρο τον HDD κ τέλος τα 16

1300Χ με τίποτα. Αν θες σε Ryzen καλλίτερα για 2200G για οικονομικό μοντέλο και καλλίτερη προοπτική για upgrade μέχρι το 2020

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...