Wagner669 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα Πρόταση για κάρτα PCIe σε USB3.0 ή 3.1 με 2 external + 2 internal (το 20-πινο) ports Κάποια που να δουλεύει σωστά κατι τέτοιο δηλ άλλα να δουλεύει χωρίς κολλήματα
alexisgt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου συστήματος, για all-around καθημερινή χρήση (browsing, ταινίες, office) και κανά παιχνιδάκι (NBA, Fifa).. Ποσό που διαθέτουμε : 450€ Χρήση υπολογιστή : all-around καθημερινή χρήση (browsing, ταινίες, office) και κανά παιχνιδάκι (NBA, Fifa).. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ένα απλό set Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν παίζει ρόλο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογήσω ο ίδιος Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Χωρίς OS Θα μπορούσα επίσης με το ίδιο budget να προχωρήσω και σε αγορά μεταχειρισμένου συστήματος, εφόσον υπάρχουν αποδείξεις αγοράς / εγγυήσεις. Αν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει το σύστημά του, ας μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, alexisgt είπε Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου συστήματος, για all-around καθημερινή χρήση (browsing, ταινίες, office) και κανά παιχνιδάκι (NBA, Fifa).. Ποσό που διαθέτουμε : 450€ Χρήση υπολογιστή : all-around καθημερινή χρήση (browsing, ταινίες, office) και κανά παιχνιδάκι (NBA, Fifa).. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ένα απλό set Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν παίζει ρόλο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογήσω ο ίδιος Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Χωρίς OS Θα μπορούσα επίσης με το ίδιο budget να προχωρήσω και σε αγορά μεταχειρισμένου συστήματος, εφόσον υπάρχουν αποδείξεις αγοράς / εγγυήσεις. Αν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει το σύστημά του, ας μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://www.skroutz.gr/s/7720285/Aerocool-Aero-500-Window.html 35 https://www.skroutz.gr/s/9777439/EVGA-500-W1.html - 50 https://www.skroutz.gr/s/15570059/MSI-B450-Gaming-Plus.html - 103 https://www.skroutz.gr/s/14023216/AMD-Ryzen-3-2200G-Box.html?from=catspan&keyphrase=2200g - 97 https://www.skroutz.gr/s/7528619/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2B3000C15.html - 101 https://www.skroutz.gr/s/11825339/Kingston-A400-240GB.html - 40 https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Blue-3-5-1TB-7200rpm.html - 39 Σύνολο: 465€ Αν δε θες να κάνεις την υπέρβαση με τα 15€, πηγαίνεις στην https://www.skroutz.gr/s/11549253/MSI-B350-PC-Mate.html στα 81€ και ζητάς BIOS Update για να δεχθει τον 2200G. 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, alexisgt είπε Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου συστήματος, για all-around καθημερινή χρήση (browsing, ταινίες, office) και κανά παιχνιδάκι (NBA, Fifa).. Ποσό που διαθέτουμε : 450€ Χρήση υπολογιστή : all-around καθημερινή χρήση (browsing, ταινίες, office) και κανά παιχνιδάκι (NBA, Fifa).. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ένα απλό set Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν παίζει ρόλο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογήσω ο ίδιος Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Χωρίς OS Θα μπορούσα επίσης με το ίδιο budget να προχωρήσω και σε αγορά μεταχειρισμένου συστήματος, εφόσον υπάρχουν αποδείξεις αγοράς / εγγυήσεις. Αν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει το σύστημά του, ας μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πειράζει αν είναι 20ρικο παραπάνω ? Αν θες να βγει λιγότερο από το όριο, βγάλε τον 2400g και βάλε τον 2200g. Έτσι, η τιμή θα πέσει κατά 50 €. Βέβαια, και η απόδοση θα πέσει. Αν, πάντως, επιλέξεις αυτό το πακέτο, ζητά από το κατάστημα αναβάθμιση bios για τη μητρική. 2
jeandoumpier Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 19 ώρες πριν, alexisgt είπε Αφού θα συναρμολογήσεις ο ίδιος, μια πρόταση από foxstore.gr που βρίσκεται στην Αθήνα. Ζητάς bios update για τη μητρική και είσαι έτοιμος. 1 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Αφού θα συναρμολογήσεις ο ίδιος, μια πρόταση από foxstore.gr που βρίσκεται στην Αθήνα. Ζητάς bios update για τη μητρική και είσαι έτοιμος. Δεν είναι rev. 1.x η μητρική αυτή ? Εμένα ήταν. Και, στο Σκρουτζ δεν έχει την 1.0 πια.
jeandoumpier Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Στο site του καταστήματος-ανεξάρτητα από το skroutz, δεν είναι σαφές αν είναι η rev.1.x ή η rev.0., συνεπώς καλού κακού ας ζητήσει bios update ή τουλάχιστον ας ρωτήσει αν έχει το τελευταίο update ήδη. Το ότι το skroutz γράφει ότι είναι η rev.1.x δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι, ανάλογα το κατάστημα. Δες εδώ για παράδειγμα, κάτω από την rev.1.x (κατά το skroutz) άλλοι έχουν την rev.1.x, άλλοι την rev.0 και άλλοι αδιευκρίνιστο. (εκτός αν γράφουν ό,τι να 'ναι..). Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από jeandoumpier 1
Alexis-9 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 CPU Intel Core i5 4690K @ 3.50GHz Haswell 22nm Technology RAM 8,00GB Single-Channel DDR3 @ Corsair Vengeance ASRock Z97 Extreme6 (CPUSocket) Graphics Generic Non-PnP Monitor (1366x768@60Hz) LG TV (1920x1080@60Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Storage 465GB Western Digital WDC Καλησπερα παιδια.. Αυτα ειναι τα spec μου και θα ηθελα σιγα σιγα να αναβαθμισω το pc μου. Ξερω οτι ssd ειναι must, αλλα ποιο αλλο σετακι cpu-mobo προτεινετε? Τα games που παιζω ειναι Football Manager, Just Survive και αντε κανα Fortnite.. Οσο πιο οικονομικο, τοσο το καλυτερο.. Δεν εχω κανενα προβλημα να αγορασω used
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 GTX 1060 6GB (μεταχειρισμένη) και 8 GB RAM ακόμη νομιζω ειναι αρκετά
leros2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Alexis-9 είπε CPU Intel Core i5 4690K @ 3.50GHz Haswell 22nm Technology RAM 8,00GB Single-Channel DDR3 @ Corsair Vengeance ASRock Z97 Extreme6 (CPUSocket) Graphics Generic Non-PnP Monitor (1366x768@60Hz) LG TV (1920x1080@60Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Storage 465GB Western Digital WDC Καλησπερα παιδια.. Αυτα ειναι τα spec μου και θα ηθελα σιγα σιγα να αναβαθμισω το pc μου. Ξερω οτι ssd ειναι must, αλλα ποιο αλλο σετακι cpu-mobo προτεινετε? Τα games που παιζω ειναι Football Manager, Just Survive και αντε κανα Fortnite.. Οσο πιο οικονομικο, τοσο το καλυτερο.. Δεν εχω κανενα προβλημα να αγορασω used Τίποτα μόνο ssd να βάλεις
Alexis-9 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 SSD προτεινετε M2 ή κλασικος 950 samsung θα κανει την δουλεια?
chrisxpap Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, Alexis-9 είπε SSD προτεινετε M2 ή κλασικος 950 samsung θα κανει την δουλεια? Καλύτερα ο κλασσικός , 860 evo 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Στο site του καταστήματος-ανεξάρτητα από το skroutz, δεν είναι σαφές αν είναι η rev.1.x ή η rev.0., συνεπώς καλού κακού ας ζητήσει bios update ή τουλάχιστον ας ρωτήσει αν έχει το τελευταίο update ήδη. Το ότι το skroutz γράφει ότι είναι η rev.1.x δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι, ανάλογα το κατάστημα. Δες εδώ για παράδειγμα, κάτω από την rev.1.x (κατά το skroutz) άλλοι έχουν την rev.1.x, άλλοι την rev.0 και άλλοι αδιευκρίνιστο. (εκτός αν γράφουν ό,τι να 'ναι..). Απόκρυψη περιεχομένων Δίκιο έχεις. Κι εγώ είχα ρωτήσει το quickshop, τώρα που το λέμε. 16 ώρες πριν, Alexis-9 είπε CPU Intel Core i5 4690K @ 3.50GHz Haswell 22nm Technology RAM 8,00GB Single-Channel DDR3 @ Corsair Vengeance ASRock Z97 Extreme6 (CPUSocket) Graphics Generic Non-PnP Monitor (1366x768@60Hz) LG TV (1920x1080@60Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Storage 465GB Western Digital WDC Καλησπερα παιδια.. Αυτα ειναι τα spec μου και θα ηθελα σιγα σιγα να αναβαθμισω το pc μου. Ξερω οτι ssd ειναι must, αλλα ποιο αλλο σετακι cpu-mobo προτεινετε? Τα games που παιζω ειναι Football Manager, Just Survive και αντε κανα Fortnite.. Οσο πιο οικονομικο, τοσο το καλυτερο.. Δεν εχω κανενα προβλημα να αγορασω used Καλύτερα να δώσεις συγκεκριμένο χρηματικό όριο, για να μπορούμε να σου δώσουμε καλύτερες προτάσεις. Γνώμη δική μου.
VagVene Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σε όλους Θα προχωρήσω σε νεο σύστημα με budget για την μονάδα έως 900 ευρώ Η χρήση που κάνω είναι gaming παιχνιδια τύπου witcher, hearthstone και κανενα fps, word excel κλπ, σερφάρισμα και netflix(σαν δευτερο καθως κυρίως χρησιμοποιώ τηλεοραση) Επίσης κάποιο πρόγραμμα τύπου autocad Οθόνη δεν έχω, θα ήθελα κάτι αξιόλογο στο οποίο θα μπορώ να κάνω multitasking με 2 επιφάνειες εργασίας αν γίνεται σε ενα monitor αλλιώς θα πάω σε 2 διαφορετικά. budget για μόνιτορ έως 500Ε Πληκτρολόγιο, ηχεία και ποντίκι τα βλέπω ανεξάρτητα , αν υπάρχει κάποια πρόταση σε vfm προιόντα καλής ποιότητας Αγορά από Αθήνα, θα προτιμούσα αγορά από ένα κατάστημα κ αν θα υπήρχε η επιλογή συναρμολόγησης με κάποια μικρή επιβάρυνση. Σε διαφορετική περίπτωση όπου υπαρχει διαφορά τιμής τότε αγορά απο διαφορετικα μαγαζιά και το συναρμολογώ εγώ, το εχω ξανακανει στο παρελθόν. Λειτουργικό windows ευχαριστώ για κάθε πρόταση
Alexis-9 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Γιώργος Γ. είπε Δίκιο έχεις. Κι εγώ είχα ρωτήσει το quickshop, τώρα που το λέμε. Καλύτερα να δώσεις συγκεκριμένο χρηματικό όριο, για να μπορούμε να σου δώσουμε καλύτερες προτάσεις. Γνώμη δική μου. Κοιτα το budget ειναι 250ευρω + οτι βγαλω πουλωντας οτι αντικαθιστω... οπως πχ gpu ή οτιδηποτε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα