{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Zus είπε Ποιο είναι το legacy dungeon των βουνών; Το volcano manor εννοείς; Spoiler Miquella's Haligtree
Zus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Miquella's Haligtree Spoiler Θα ορκιζόμουν ότι εκεί κατεβαίνεις από την Capital… Έπρεπε να ξαναβάλω βίντεο να δω ότι εκεί πηγαίνεις από Grand Lift of Rold… Τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκα για να φτάσω στην τρισκατάρατη Ordina που το μυαλό μου έχει διαγράψει εντελώς το location…
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, 3DJIN είπε τη Spoiler millicent την εσωσες? Ναι αλλα δεν μου βγήκε ως summon, μάλλον κάτι έχασα. Αυτή πάντως που τα έσπασε σαν summon ήταν η Spoiler Melina. Το dodge της τα σπάει. Κάποιος έκανε μέχρι και boss fight μαζί της. Spoiler Το τελειωσα τελικά και τώρα λέω να ξεκινήσω νέο character μιας και το new game + είναι busted προς στιγμή. Ευκαιρία να ανοίξω και το online να δω τι παίζει. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο game που έχω παίξει ever. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1
ilos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 2:27 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Μόλις τελειωσα το legacy dungeon των βουνών. Για όσες φορες πέθανα από σφαλιάρες, βάλε άλλες τόσες που έπεσα στο κενό. Το boss δεν είπε και πολλά, πέρα το εμφανισιακό wet dream δωδεκάχρονου ιάπωνα. Πάω να τα βάλω όλα φωτιά! 😈 Spoiler Να πω την αλήθεια με ιντρίγκαραν φιλαράκια να παίξω στο stream το κουλό Waifu χωρίς τον mimic, αλλά μετά από 10-15 προσπάθειες είδα και αποείδα ότι πάει για crucible v2 η φάση και δεν είχα καθόλου όρεξη tbh.😁 Ακόμα και με τον mimic υπήρχαν σκηνικά 1st/2nd phase που τον "φάρμαρε" κάργα για lifeleech και έχανα ως αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είσαι τέζα επιθετικός μαζί της για να μη προλάβει να του φάει το περισσότερο life στην 1η phase, γιατί στην δεύτερη phase μπαίνει Γιούτσος με τη μία στο "λουλούδι" της και του πέφτει τρελά το health οπότε δε θα τον έχεις μάλλον στο τέλος του fight.Κατά τα άλλα είναι boss που αναγκάστηκα να βάλω το talisman για το extra stamina bar και regen, γιατί είναι τέρμα agro. Σε συνδυασμό με όλα τα attack της να σε πάνε 2 shot και κάποια σχεδόν 1 shot με 40 vigor που έπαιζα "fun times". Respekt πάντως σε όποιον τη βγάλει 120 sl +9 όπλα που ήμουν pure mellee με no summons.
3DJIN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 τη millicent Spoiler τη σωζεις στο χαλιγκρι,ειναι που πρεπει να νικησεις τις 4εις αδερφες της ταυτοχρονα που κανουν invasion και σου δινει κατι απιστευτα σημαντικο για να αλλαξεις την ιστορια. 1
Charismo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μου αρέσει που κάποιοι αμφισβητούσαν τη συμβολή του Martin στο game. Από κάποιο σημείο και μετά της ανωμαλίας γίνεται. Βασιλιάδες, βασίλισσες, δίδυμα, ξαδέρφια, πρίγκιπες, πριγκίπισσες έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα βυζιά τους. 😆 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Charismo είπε Μου αρέσει που κάποιοι αμφισβητούσαν τη συμβολή του Martin στο game. Από κάποιο σημείο και μετά της ανωμαλίας γίνεται. Βασιλιάδες, βασίλισσες, δίδυμα, ξαδέρφια, πρίγκιπες, πριγκίπισσες έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα βυζιά τους. 😆 Γνώμη μου είναι ότι προσπαθεί να το παίξει δυτικό με την βοήθεια του Martin, αλλα άμα κοιτάξεις πίσω από το πέπλο πιο ανατολικό πεθαίνεις.
Charismo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Γνώμη μου είναι ότι προσπαθεί να το παίξει δυτικό με την βοήθεια του Martin, αλλα άμα κοιτάξεις πίσω από το πέπλο πιο ανατολικό πεθαίνεις. Ναι, είναι προφανές ότι προσπάθησαν να προσελκύσουν περισσότερους fans από τη Δύση, αλλά η συνταγή είναι η ίδια που ήταν πάντα. Όχι ότι με χαλάει. Γουστάρω τις επιρροές που είχαν πάντα από Anime και Ασιατικό Folklore. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ok είναι απαλευτο το game online, παντού bloodstains, phantoms και καθυστερημένα μηνύματα. Έχει μηνύματα μέχρι και στα items και πόρτες ώστε να block το interaction. Ποσο χαζό είναι να μην μπορείς να τα κλείσεις? 🤬
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ok είναι απαλευτο το game online, παντού bloodstains, phantoms και καθυστερημένα μηνύματα. Έχει μηνύματα μέχρι και στα items και πόρτες ώστε να block το interaction. Ποσο χαζό είναι να μην μπορείς να τα κλείσεις? 🤬 Μηηηηηηη γκρινιάζεις! Κάνε αριστερά/δεξιά το βελάκι και θα πας στο interaction με την εντολή. Αχ έπιασα δουλειά και ο χρόνος μου μειώθηκε απίστευτα για να παίξω παιχνίδια και θέλω απλώς να μπω να ρίξω τα 12 ώρα που έριχνα και δε γίνεται 😝, τουλάχιστον θα πάρω υπολογιστή έτσι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μηηηηηηη γκρινιάζεις! Κάνε αριστερά/δεξιά το βελάκι και θα πας στο interaction με την εντολή. Πλακα μου κανεις τώρα έτσι?! Σε πιο σημείο είσαι να έρθω να σου block τα πάντα?!
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Εκεί με τις χερουκλες που σου κάνουν κωλοδάχτυλα με μαγείες έφτασα!😛 30 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πλακα μου κανεις τώρα έτσι?! Σε πιο σημείο είσαι να έρθω να σου block τα πάντα?!
nickk0kkav Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, Charismo είπε Ναι, είναι προφανές ότι προσπάθησαν να προσελκύσουν περισσότερους fans από τη Δύση, αλλά η συνταγή είναι η ίδια που ήταν πάντα. Όχι ότι με χαλάει. Γουστάρω τις επιρροές που είχαν πάντα από Anime και Ασιατικό Folklore. Η μεγαλυτερη επιρροη ειναι ξεκαθαρα το manga Beserk κ αυτο στο elden ring ειναι πιο εντονο απο ποτε . Το τεραστιο δεντρο, ολη caelid , το τεραστιο σπαθι (greatsword υπαρχει απο το demons), τα boss (ΕΙΔΙΚΑ ο rykard) , ο ορος apostle στα ονοματα των boss ειναι επισης απο berserk . Αν σου αρεσουν ολα αυτα τσεκαρε το manga δε θα απογοητευτεις (αν κ δε θα ολοκληρωθει ποτε γιατι πεθανε ο δημιουργος ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα