Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερωτηση , οταν ειχα xbox ειχα προχωργσει αρκετα το παιχνιδι περιπου στην μεση και παραπανω , τωρα που θελω να το ξανα παιξω στο PC υπαρχει καποιος τροπος να το ξανα αγορασω αλλα να μην το ξεκινησω απο την αρχη γιατι χρονος δεν υπαρχει? . προφανως το save μου που ειχα στο xbox δεν επαναφερεται , αλλα υπαρχει τροπος να κατεβασω καποιο save file με προχωρημενη προοδο για το παιχνιδι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

μια ερωτηση , οταν ειχα xbox ειχα προχωργσει αρκετα το παιχνιδι περιπου στην μεση και παραπανω , τωρα που θελω να το ξανα παιξω στο PC υπαρχει καποιος τροπος να το ξανα αγορασω αλλα να μην το ξεκινησω απο την αρχη γιατι χρονος δεν υπαρχει? . προφανως το save μου που ειχα στο xbox δεν επαναφερεται , αλλα υπαρχει τροπος να κατεβασω καποιο save file με προχωρημενη προοδο για το παιχνιδι?

Υπάρχουν δες στο Nexus, αλλα συνήθως είναι 100% save files. Το game όπως ξέρεις είναι open-world οποτε το να βρείς file με παρόμοιο progress με το δικό σου είναι απίθανο. Επίσης πρόσεχε από που κατεβάζεις τέτοιου είδους αρχεία. Με το Nexus δεν είχα ποτε θέμα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Υπάρχουν δες στο Nexus, αλλα συνήθως είναι 100% save files. Το game όπως ξέρεις είναι open-world οποτε το να βρείς file με παρόμοιο progress με το δικό σου είναι απίθανο. Επίσης πρόσεχε από που κατεβάζεις τέτοιου είδους αρχεία. Με το Nexus δεν είχα ποτε θέμα.

Απο περιεργεια, online παιζεις κανονικα ομως? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ευχαριστω για την απάντηση. Αν μου στείλει κάποιος από το φόρουμ το save file του που δεν θα είναι στο 100% , δεν θα δουλέψει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

Ευχαριστω για την απάντηση. Αν μου στείλει κάποιος από το φόρουμ το save file του που δεν θα είναι στο 100% , δεν θα δουλέψει?

Δεν έχει σημασία το ποσοστό, αλλα νομίζω για να import saves χρειάζεσαι συγκεκριμένο tool. Επίσης δεν θα ρίσκαρα save από άγνωστο. Το πιο safe είναι το Nexus.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν έχει σημασία το ποσοστό, αλλα νομίζω για να import saves χρειάζεσαι συγκεκριμένο tool. Επίσης δεν θα ρίσκαρα save από άγνωστο. Το πιο safe είναι το Nexus.

κατεβασα το αρχειο απο nexus , αλλα το save ειναι απο εκδοση 1.4 γραφει και οταν παω να τρεξω το παιχνιδι γραφει οτι το save ειναι απο διαφορετικη εκδοση  και δεν δουλευει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ababapanos είπε

κατεβασα το αρχειο απο nexus , αλλα το save ειναι απο εκδοση 1.4 γραφει και οταν παω να τρεξω το παιχνιδι γραφει οτι το save ειναι απο διαφορετικη εκδοση  και δεν δουλευει

Πιο αρχείο? Αυτό που έκανα post? Παράδειγμα ήταν και λογικό να μην τρέχει όταν το τελευταίο update ήταν το Μάιο. Παρόλα αυτά στα σχόλια νομίζω λένε ότι δουλεύει ακόμα. Είσαι σίγουρος ότι διάβασες το description και έκανες όλα τα βήματα σωστά? Αν ναι, κατέβασε κάποιο πιο πρόσφατο, έχει πολλά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dimitriskougou είπε

Γιατί σβήσατε το ποστ μου με το βιντεο από τον carbot?

Το post σου ήταν για το God of War Ragnarok και μεταφέρθηκε στο ανάλογο νήμα.

Επειδή linkάρουμε videos του Carbot για το Elden Ring, δεν σημαίνει ότι θα βάζουμε ό,τι βγάζει εδώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...