Sarandis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 https://twitter.com/ELDENRING/status/1630478058103734274?t=pk1wBSCEx-QIc79SpMqtwQ&s=19
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Sarandis είπε https://twitter.com/ELDENRING/status/1630478058103734274?t=pk1wBSCEx-QIc79SpMqtwQ&s=19 Σε 3-4 χρονακια τα ξαναλεμε 🤪
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Sarandis είπε https://twitter.com/ELDENRING/status/1630478058103734274?t=pk1wBSCEx-QIc79SpMqtwQ&s=19 Elden Ring Is Getting An Expansion That May Go Into Its Biggest Mystery: Miquella
Sarandis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ικανούς τους έχω να βάλουν duo boss miquella και malenia στα νιάτα της 😠
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το game έχει τόσο ψωμί που μπορούν να βγάζουν expansion για πάντα. Εγώ περιμένω ανακοίνωση για sequel, που είναι σιγουρότατο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
teomaniacos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 καλημερα στην ομαδα ξερω οτι μπορει να ακουστει καπως αλλα ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! εννοειται οτι ειναι το παιχνιδι της χρονιας και και και ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι ... γιατι ειναι τοσο δυσκολο ; εννοω οτι σιγουρα δεν ειναι για ολους. και το λεω λαμβανοντας υποψιν την αποτυχημενη μου προσπαθεια να παιξω. σιγουρα παντως περναω καλα βλεποντας τους twichers να σφαγιαζονται ...και αυτον το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κοσμο του παιχνιδιου!
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, teomaniacos είπε καλημερα στην ομαδα ξερω οτι μπορει να ακουστει καπως αλλα ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! εννοειται οτι ειναι το παιχνιδι της χρονιας και και και ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι ... γιατι ειναι τοσο δυσκολο ; εννοω οτι σιγουρα δεν ειναι για ολους. και το λεω λαμβανοντας υποψιν την αποτυχημενη μου προσπαθεια να παιξω. σιγουρα παντως περναω καλα βλεποντας τους twichers να σφαγιαζονται ...και αυτον το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κοσμο του παιχνιδιου! Φίλε εγώ στην αρχή ήμουν ο μεγαλύτερος hater, γιατί σαν casual gamer που είμαι, συναντούσα στην αρχή τον ιππότη και έχανα εύκολα. Μετά όμως βρήκα άλλα δύο παλικάρια για co-op και με συντρόφευσε έναν ολόκληρο χειμώνα το παιχνίδι. Εννοείται ότι το τελείωσα και χτύπησα 150 ώρες. Οπότε είναι για όλους αρκεί να έχεις υπομονή και να μην το δεις γραμμικά. Δηλαδή τον πρώτο ιππότη θα γυρίσεις να τον αντιμετωπίσεις μετά από κανένα μήνα όταν φτάσεις level 80. Τους casual gamers δηλαδή πιο πολύ αυτό το πράγμα θα τους μπερδεύει, το ότι δηλαδή πρέπει από την αρχή να αποφεύγουν συγκεκριμμένους αντιπάλους. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από skiabox 1
teomaniacos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, skiabox είπε Φίλε εγώ στην αρχή ήμουν ο μεγαλύτερος hater, γιατί σαν casual gamer που είμαι, συναντούσα στην αρχή τον ιππότη και έχανα εύκολα. Μετά όμως βρήκα άλλα δύο παλικάρια για co-op και με συντρόφευσε έναν ολόκληρο χειμώνα το παιχνίδι. Εννοείται ότι το τελείωσα και χτύπησα 150 ώρες. Οπότε είναι για όλους αρκεί να έχεις υπομονή και να μην το δεις γραμμικά. Δηλαδή τον πρώτο ιππότη θα γυρίσεις να τον αντιμετωπίσεις μετά από κανένα μήνα όταν φτάσεις level 80. Τους casual gamers δηλαδή πιο πολύ αυτό το πράγμα θα τους μπερδεύει, το ότι δηλαδή πρέπει από την αρχή να αποφεύγουν συγκεκριμμένους αντιπάλους. μαλιστα εννοειται οτι εχω καταλαβει 2-3 πραγματα απο τις ατελειωτες ωρες που βλεπω να παιζουν στο twich αλλα σιγουρα αλλο να παιζεις και αλλο να βλεπεις...πρεπει να το ξεκινησω ... αφου πρωτα χρεμετίσω κοσμο και πω οτι ειμαι εκτος χωρας για να μην με ψαχνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα