yanis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) To επεισοδιο ΔΕΝ βλεπεται, ειναι καποιου ειδους τρολ απ τον Τσαφουλια ολο αυτο; Απο τα ΧΕΙ-ΡΟ-ΤΕ-ΡΑ φιναλε που εχω δει ποτε σε σειρα, πραγματικα δεν εγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από yanis13 5
gioiliop7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Το πρώτο μισάωρο κάτι έκανε, μετά ασήμαντο, πέρα απο κάποιες συγκινητικές στιγμές. Δεν μάθαμε τίποτα 😛 2
anthonykleis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 και λέω δε μπορεί , θα σωθεί στο τέλος κάπως η σειρά. Ε ΜΠΟΡΕΙ . κρίμα 2
xxatziva Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 εγινε ο παπαδοπουλος δημοσιας ταξης? ποια σχεση μασατου και ερπετου? τελικα ο λαινης την γλυτωσε ενω γνωριζε τα παντα ? ποτε βγαινει το directors cut? ή αστειες στιγμες στα γυρισματα?
therion1985 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Απογοήτευση το τελευταίο επεισόδιο. Ποια ερωτήματα απαντηιηκαν ακριβως, που μας υποσχεθηκε ο Τσαφουλιας? 2
gioiliop7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, xxatziva είπε εγινε ο παπαδοπουλος δημοσιας ταξης? ποια σχεση μασατου και ερπετου? τελικα ο λαινης την γλυτωσε ενω γνωριζε τα παντα ? ποτε βγαινει το directors cut? ή αστειες στιγμες στα γυρισματα? Spoiler Δεν έγινε υπουργός, έγινε ο Σιμόπουλος, είχε after credits scene Μόλις τώρα, therion1985 είπε Απογοήτευση το τελευταίο επεισόδιο. Ποια ερωτήματα απαντηιηκαν ακριβως, που μας υποσχεθηκε ο Τσαφουλιας? Απαντήθηκε η τύχη του σιμόπουλου και τι χρωστάει στο έτερος εγώ της η Δανάη. Τίποτα άλλο. Προσωπικά ήθελα να μάθω τα εξής Spoiler 1. Γιατί έφαγε τον Βελισσαράτο 2. Τι απέγινε ο βανόρτας; 3. Ποια ηταν η υποθεση που τα ειχε παει χαλια η τουμασατου που λεγανε στα πρωτα επεισοδια 4. Τελικα το ερπετο ηταν ο τσαφουλιας η καποιος αλλος; Γιατι μας τα ελεγε περιεργα στην ανακριση. 5. Ποιος ο ρολος του βοηθου του υπουργου; 6. Πως τον ειχε βρει ο λαινης στο τελος της προηγουμενης σεζον; και αλλα πολλα που μου εχει γεννηθει η απορια.. 1
anthonykleis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν έγινε υπουργός, έγινε ο Σιμόπουλος, είχε after credits scene Απαντήθηκε η τύχη του σιμόπουλου και τι χρωστάει στο έτερος εγώ της η Δανάη. Τίποτα άλλο. Προσωπικά ήθελα να μάθω τα εξής Απόκρυψη περιεχομένων 1. Γιατί έφαγε τον Βελισσαράτο 2. Τι απέγινε ο βανόρτας; 3. Ποια ηταν η υποθεση που τα ειχε παει χαλια η τουμασατου που λεγανε στα πρωτα επεισοδια 4. Τελικα το ερπετο ηταν ο τσαφουλιας η καποιος αλλος; Γιατι μας τα ελεγε περιεργα στην ανακριση. 5. Ποιος ο ρολος του βοηθου του υπουργου; 6. Πως τον ειχε βρει ο λαινης στο τελος της προηγουμενης σεζον; και αλλα πολλα που μου εχει γεννηθει η απορια.. Spoiler τι χρωστούσε δηλαδή η Δανάη;;;; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από anthonykleis
ChristosFis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Spoiler ειχα κατηγορησει το peaky blinder ,το got και το black sails για fail τέλος. Σήμερα μπήκε στον πανθεον και το Eτερος εγω . Πολλα αναπάντητα οπως τον ρουφιανο στου υπουργείο, ο γιος της χρονοπούλου και πολλα αλλα 1
Heisen_berg Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Ο Τσαφούλιας έπαθε Μπένιοφ/Βάις. Κάζο ολκής. Κρίμα... 1
gioiliop7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, anthonykleis είπε Απόκρυψη περιεχομένων τι χρωστούσε δηλαδή η Δανάη;;;; Spoiler Η δανάη χρωστούσε στον λαινή την εξηλέωση μετά απο όλα αυτα που είχε πάθει απο το ερπετό. Όπως και να ομολογήσει τις δολοφονίες της ταινίας για να μη κατηγορηθεί ο δημήτρης. 1
yanis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν έγινε υπουργός, έγινε ο Σιμόπουλος, είχε after credits scene Απαντήθηκε η τύχη του σιμόπουλου και τι χρωστάει στο έτερος εγώ της η Δανάη. Τίποτα άλλο. Προσωπικά ήθελα να μάθω τα εξής Απόκρυψη περιεχομένων 1. Γιατί έφαγε τον Βελισσαράτο 2. Τι απέγινε ο βανόρτας; 3. Ποια ηταν η υποθεση που τα ειχε παει χαλια η τουμασατου που λεγανε στα πρωτα επεισοδια 4. Τελικα το ερπετο ηταν ο τσαφουλιας η καποιος αλλος; Γιατι μας τα ελεγε περιεργα στην ανακριση. 5. Ποιος ο ρολος του βοηθου του υπουργου; 6. Πως τον ειχε βρει ο λαινης στο τελος της προηγουμενης σεζον; και αλλα πολλα που μου εχει γεννηθει η απορια.. Γιατι το αλλο; Που λεει Spoiler ο Μπαρασοπουλος στην Διδασκαλου τοτε στο αυτοκινητο "σκυψε να μη φαινεσαι και θα σου τα εξηγησω ολα" και ουτε αναφερθηκε ξανα η σειρα εκει😂
epicouros Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μα καλα περιμένατε τωρα να σωθεί η σεζον στο τελευταίο επεισόδιο!!;; 1
yanis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, epicouros είπε Μα καλα περιμένατε τωρα να σωθεί η σεζον στο τελευταίο επεισόδιο!!;; Εγω ηλπιζα οχι να σωθει οκ, αλλα να δεσει λιγο την υποθεση εστω. Εδω δεν απαντησε κυριολεκτικα σε τιποτα.
tasanton Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο, αλλα, από αυτά που γράφετε, ημουν βέβαιος ότι θα ήταν πατάτα. Δεν μαζευόταν πια το πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα