WoodSell3r Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κάλυμμα για το ταμπλό καθώς ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμοκρασία και το αυτοκίνητο θα ψήνεται δυστυχώς για τα καλά. Από την εμπειρία σας, τι υλικό προτείνετε για να κρατήσει στο χρόνο και να προστατεύει αποτελεσματικά το ταμπλό; Επίσης όπως και σε όλα τα άλλα αντικείμενα, θεωρώ πως το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας του ποσοστού απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά υποψιάζομαι πως ενδεχομένως κάποιο ανοιχτόχρωμο κάλυμμα θα κάνει αντανάκλαση εσωτερικά στο παρμπριζ μέχρι ένα ύψος. (ενδεχομένως και λόγω υλικού;) Τέλος, χωρίς να θεωρηθεί κάποιου είδους διαφήμιση, είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε προσωπική εμπειρία από κάποιο μαγαζί που εμπορεύεται καλύμματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 https://www.coverstyle.gr/el/kalimmata/tablo δεν τους έχω χρησιμοποιήσει για ταμπλό. αλλά για τα καθίσματα που ήθελα ραμμένα πάνω στο αμάξι μου ήμουν 100% ευχαριστημένος. Ξέροντας τη δουλειά τους και τα υλικά τους θα στους πρότεινα ανεπιφύλακτα! Ps: σε ζημιά που έγινε μετά από 2 χρόνια χρήσης (κόπηκαν κάποια λουριά) μου το έφτιαξαν άμεσα και δωρεάν! 1
darkman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλημερα εγω πηρα ενα απο το aliexpres και ειναι μια χαρα για τι αμαξι μιλαμε ? 1
WoodSell3r Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, darkman είπε Καλημερα εγω πηρα ενα απο το aliexpres και ειναι μια χαρα για τι αμαξι μιλαμε ? Υφασματινο; Εχεις αντανακλασεις στο παρμπριζ; Το αυτοκινητο ειναι ενα honda civic sedan. Αφου εισαι ευχαριστημενος με την αγορα στειλε μου τον πωλητη να δω αν εχει το καλουπι για το συγκεκριμενο μοντελο. PS: Σε αυτή την ταινία είδα για πρώτη φορά τον Liam και τώρα δεν αφήνουν ήσυχη την οικογένεια του με τόσες αρπαγές 😅
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δε χρειάζεται κάλυμμα το ταμπλό. Όταν το αφήνεις παρκαρισμένο στον ήλιο, αντανακλαστική ηλιοπροστασία και τίποτα άλλο. 1
dpolal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Dark_son20 είπε https://www.coverstyle.gr/el/kalimmata/tablo δεν τους έχω χρησιμοποιήσει για ταμπλό. αλλά για τα καθίσματα που ήθελα ραμμένα πάνω στο αμάξι μου ήμουν 100% ευχαριστημένος. Ξέροντας τη δουλειά τους και τα υλικά τους θα στους πρότεινα ανεπιφύλακτα! Ps: σε ζημιά που έγινε μετά από 2 χρόνια χρήσης (κόπηκαν κάποια λουριά) μου το έφτιαξαν άμεσα και δωρεάν! 2 ώρες πριν, WoodSell3r είπε Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κάλυμμα για το ταμπλό καθώς ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμοκρασία και το αυτοκίνητο θα ψήνεται δυστυχώς για τα καλά. Από την εμπειρία σας, τι υλικό προτείνετε για να κρατήσει στο χρόνο και να προστατεύει αποτελεσματικά το ταμπλό; Επίσης όπως και σε όλα τα άλλα αντικείμενα, θεωρώ πως το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας του ποσοστού απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά υποψιάζομαι πως ενδεχομένως κάποιο ανοιχτόχρωμο κάλυμμα θα κάνει αντανάκλαση εσωτερικά στο παρμπριζ μέχρι ένα ύψος. (ενδεχομένως και λόγω υλικού;) Τέλος, χωρίς να θεωρηθεί κάποιου είδους διαφήμιση, είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε προσωπική εμπειρία από κάποιο μαγαζί που εμπορεύεται καλύμματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παρόμοιο κάλυμμα, tailormade για το αμάξι μου, όπως δείχνει ο Dark_son20 έχω αγοράσει και εγώ (άλλης εταιρεία) πριν από περίπου 14 χρόνια, κλείνει 16ετία το αμάξι , και πραγματικά προστατεύει. Ούτε ανακλάσεις, ούτε τίποτα, ΑΛΛΑ... ΔΕΝ κάνει για τον ήλιο με την έννοια ότι ναί μεν προστατεύει το ταμπλό αλλά για τον ήλιο και να για να μην γίνεται φούρνος το αμάξι καλύτερα να πάρεις ηλιοπροστασία που τοποθετείται από την ΕΞΩ πλευρά του παρμπρίζ. Ενδεικτικά: https://www.skroutz.gr/products/show/26680475 Άπαξ και οι ακτίνες του ήλιου περάσουν μέσα στην καμπίνα παγιδεύονται και ανεβάζουν την θερμοκρασία σε απίθανα ύψη. Ο καλύτερος τρόπος είναι η εξωτερική ηλιοπροστασία και για 100% κάλυψη καλύτερη η κουκούλα αν και μπελαλίδικη στο βάλε/βγάλε όμως και πολύ ποιό ακριβή.
WoodSell3r Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Doubt είπε Δε χρειάζεται κάλυμμα το ταμπλό. Όταν το αφήνεις παρκαρισμένο στον ήλιο, αντανακλαστική ηλιοπροστασία και τίποτα άλλο. Αυτό το βάζω μόνιμα όταν παρκάρω αλλά υπάρχουν φορές που ο ήλιος βαράει από πίσω ή πλαγια, πχ τις πρωινές ώρες οπότε δεν μπορώ να το εμποδίσω κάπως.
Conan2046 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Είχα πάρει κουκούλα την οποία τελικά χρησιμοποίησα σπάνια αφού είναι μπολύ μπελαλίδικη να την βάζεις-βγάζεις. Τελικά κατέληξα σε ημικουκούλα, μπαίνει σε 1 λεπτό άμα την μάθεις και προστατεύει από τον ήλιο σε όλα τα παράθυρα, (εγώ την ήθελα βέβαια και για την σκόνη επειδή εκεί που παρκάρω το αμάξι και κυρίως το παρπρίζ γίνεται χάλια. 1
darkman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, WoodSell3r είπε Υφασματινο; Εχεις αντανακλασεις στο παρμπριζ; Το αυτοκινητο ειναι ενα honda civic sedan. Αφου εισαι ευχαριστημενος με την αγορα στειλε μου τον πωλητη να δω αν εχει το καλουπι για το συγκεκριμενο μοντελο. PS: Σε αυτή την ταινία είδα για πρώτη φορά τον Liam και τώρα δεν αφήνουν ήσυχη την οικογένεια του με τόσες αρπαγές 😅 Ps : Ναι υφασμα και απο κατω εχει κατι μπιρμπιλακια για να μην γλιστράει Αυτο ειναι https://www.aliexpress.com/item/For-Suzuki-Vitara-4th-2015-2016-2017-2018-2019-LHD-Car-Dashboard-Cover-DashMat-Shading-Sun/32863308222.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3b0025aaDTon7j&algo_pvid=9263a81f-0b7f-4ec5-a14a-d484b9f4785d&algo_expid=9263a81f-0b7f-4ec5-a14a-d484b9f4785d-0&btsid=95ec203b-f55e-4a51-aa77-dc7e18f4173a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchweb201603_52 Αλλα γενικα εχει εκει πολλα και σε καλες τιμες αν γραψεις Dashboard cover θα σου βγαλει , δες της τιμες δες και εδω ποσο τα εχουν και αν δεν εχει μεγαλη διαφορα παρε το απο εδω αν εχει χτυπα ενα απέξω ( απλα θα σου κανει καμια 20αρια μερες ) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από darkman 1
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, WoodSell3r είπε Αυτό το βάζω μόνιμα όταν παρκάρω αλλά υπάρχουν φορές που ο ήλιος βαράει από πίσω ή πλαγια, πχ τις πρωινές ώρες οπότε δεν μπορώ να το εμποδίσω κάπως. Το ίδιο αυτοκίνητο με το ίδιο ταμπλό κυκλοφορεί από Φινλανδία ως Ν. Αφρική. Τα υλικά είναι ελεγμένα για να αντέχουν παντού για πολλά πολλά χρόνια. Από κει και πέρα είναι θέμα αισθητικής δικό σου και μάρκετινγκ του πωλητή. Θέμα αντοχής δεν υπάρχει. 2
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Με ενδιαφέρει και εμένα για το Mazda 6 , θα κοιτάξω στον παραπάνω πωλητή που γράφτηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα