Προς το περιεχόμενο

Masters of the Universe: Revelation (July 2021, Netflix)


KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 10/7/2021 στις 12:55 ΜΜ, mecanomecano είπε

Η σειρα αυτη δειχνει να εχει στοχο τους "παλιους" δηλ πονταρει στην νοσταλγια.Αλλα θελουν να κανουν ολες αυτες τις αλλαγες γιατι? Πιστευουν οτι το κοινο αυτο ειναι Woketopians? Μετα λενε οτι ανησυχουν πως οι αλλαγες δεν θα γινουν αποδεκτες οποτε υποθετουν οτι οι Woketopians αυτοι δεν ειναι οσο πρεπει woke η δεν ειναι καν Woketopians .Αλλα τοτε γιατι να κανουν τοσες αλλαγες in the first place?

giphy.gif

ή απλα έχουν ένα σενάριο στο μυαλό τους και το ακολουθούν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβεβαιωθηκαν ολες οι φημολογιες. θα πεσει το γελιο της αρκουδας μεθαυριο. spoilers:

Netflix’s Masters of the Universe erases the past to chart a new future

παντως γενικα εχει παρει καλες βαθομολογιες μεχρι τωρα. οχι οτι λεει κατι αυτο πλεον.

 

Στις 25/6/2021 στις 1:53 ΠΜ, KilliK είπε

Αν το Masters τελικα αποδειχθει οτι ειναι οντως bait-n-switch και full woke, θα ερθω εδω και θα σου πω: I told ya so.

ψιτ. xavier:

Spoiler

E610iIvWEAINKkh?format=jpg&name=large

 

Στις 7/7/2021 στις 2:28 ΜΜ, Bourdoulas είπε

ειχα ανεβασει την ειδηση πιο πανω. το προβλημα ομως δεν ειναι το race-swap το ιδιο, αλλα ο λογος που γινεται:

Netflix Director Claims King Grayskull and Andra Race Swapped in Masters Of The Universe: Revelations Because New Characters “Could Be Easily Rejected”

ειναι αυτο που το λεμε απο την πρωτη μερα εδω και χρονια. ολα αυτο το woke stuff, γινεται καθαρα για μαρκετιστικους λογους με σκοπο την μεγιστοποιηση του κερδους. για τιποτα αλλο. παιρνουν ενα παλιο και γνωστο brand, και το εκμοντερνιζουν με βαση τις σημερινες πολιτικες ευαισθησεις αλλα παντα υπο την ελαχιστοποιηση του εμπορικου ρισκου.

αλλα επειδη αυτο το πακετο ειναι φτιαγμενο κυριως για να προσελκυσει ολα τα νεαρα δημογραφικα, οι παλιοι φανς μενουν στην απεξω. γιαυτο και ριχνουν και το bait-n-switch, για να τους κρατησουν και αυτους οσο μπορουν. εξου και το τσιρκο με τον "δηλωμενο φαν" Kevin Smith και το female centric Masters of the Universe.

το ακομη χειροτερο ομως ειναι οτι οι POC και LBGQT κοινοτητες επικροτουν αυτα τα race/gender swaps, παρολο που γινονται ξεκαθαρα για εμπορικους λογους. Οχι μονο αυτο, αλλα τα βαζουν και με οποιον ασκει κριτικη γιαυτη την πρακτικη των corporations. τωρα προσφατα μια μαυρη ηθοποιο, δεν θυμαμαι ποια,  βγηκε και ειπε στα social το αυτονοητο, οτι το να αλλαζεις ενα λευκο χαρακτηρα σε μαυρο, δεν τιμαει την κουλτουρα τους, το αντιθετο κανει, την απαξιωνει. και οτι το σωστο ειναι να δημιουργουνται καινουργιοι μαυροι χαρακτηρες που θα αρεσουν στο κοινο. ε η δικια της η μαυρη κοινοτητα επεσε να την φαει.

γιαυτο και η ολη αυτη κατασταση ειναι ακριβως προβληματικη.

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α μπραβο, διαβασα για το μεγαλο twist στο 4ο επεισοδιο αλλα δεν ηξερα τι ηταν.

subversion of expectations θα το βαφτισει και αυτος, οταν αρχισει να εισπραττει τα μπινελικια μεθαυριο απο τους εξαγριωμενους φανς.

και μια φημη που δεν ξερω αν ισχυει, αλλα βγαζει νοημα με βαση οτι γνωριζουμε μεχρι τωρα:

Spoiler

ο He-Man πεθαινει και πηγαινει στην after life, οπου πρεπει να πεισει τους προηγουμενους κατοχους του Power Sword, οτι ειναι αξιος να το κρατησει και να τον αφησουν να επιστρεψει στην Ετερνια για να την σωσει. ξερουμε οτι ο, μαυρος πλεον, King Greyskull που ηταν ο πρωτος κατοχος του σπαθιου, θαναι στην σειρα. βεβαια μπορει ναναι σε κανα flashback, οποτε ιδωμεν.

 

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
1 λεπτό πριν, KilliK είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

ο He-Man πεθαινει και πηγαινει στην after life, οπου πρεπει να πεισει τους προηγουμενους κατοχους του Power Sword, οτι ειναι αξιος να το κρατησει και να τον αφησουν να επιστρεψει στην Ετερνια για να την σωσει. ξερουμε οτι ο, μαυρος πλεον, King Greyskull θαναι στην σειρα. βεβαια μπορει ναναι σε κανα flashback, οποτε ιδωμεν.

 

Ευτυχώς που δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο παλιότερα

Spoiler

σε Transformers (νομίζω Prime; Δεν θυμάμαι αν είχε γίνει μόνο μια φορά -δεν είχα κοιτάξει τα πρόσφατα comics-, αλλά πολύ κλασσικό plot point) με τον Optimus Prime και το Matrix of Leadership.

/s

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα ειναι καλο με βαση τις κριτικες και θα πεσει το γελιο της αρκουδας με βαση αυτα που γραφατε τοσο καιρο?Αυτο ειναι το συμπερασμα? σορρι δε διαβαζω τα σποιλερς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ok, τα είδα τα επεισόδια.

Spoiler

 

Ήταν σχετικά καλύτερο απ' ότι περίμενα, αλλά ναι, τα leaks ήταν σωστά και ναι, this is the Teela show.
He-Man μόνο στο πρώτο επεισόδιο και 2 flashbacks μετά.
Και έχουμε και διάφορα deaths, το οποίο πρώτο ήταν τελείως un-80s με τον Skeletor να σκοτώνει τον Moss-Man, κάτι που εξαγριώνει τον He-Man, ο οποίος με την σειρά του καρφώνει τον Skeletor (με το σπαθί :P κάτι που και ο ίδιος ο Skeletor επισημαίνει 'this is how you are supposed to use that sword') και πιο μετά έχουμε την θυσία του He-Man / Adam που τότε μαθαίνει η Teela ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.
Και μετά... κρεβατομουρμούρα για τα υπόλοιπα επεισόδια που κανείς δεν της το είχε πει. Θρηνούν τον γιο τους και φίλο τους οι άλλοι, αλλά η Teela, "Νope, είστε όλοι ψεύτες, go F yourselves" φάση. Επίσης κάναμε αντιπαθητικό τον βασιλιά Randor που λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν έχει νιώσει περηφάνια για τον γιο του ποτέ (αυτά στην αρχή του επεισοδίου) και ο Duncan πιο μετά που γονατίζει (!) και ζητάει συγχώρεση από την Teela σε πιο μετά επεισόδιο που δεν της είχε πει ότι ο Adam είναι ο He-Man.

Αναμενόμενα η Teela είναι σχεδόν faultless και βασικά αν ήταν ένας χαρακτήρας που *δεν* μου άρεσε, είναι αυτή. Kαι ο Randor όπως προείπα.

Και περίμενα στο τέλος να σηκώσει εκείνη το σπαθί (που πολύ 'γρήγορα' ξανάγινε πλήρες, αν και έπρεπε να πεθάνουν ο Orko και ο Roboto) και να πει τα λόγια, αλλά οκ, ήρθε η ώρα του Adam να γίνει πάλι He---και τον καρφώνει o -not dead- Skeletor από πίσω (με το δόρυ του :P ) που λέει εκείνος τα λόγια και γίνεται Master of the Universe και cliffhanger. Αυτό βασικά μου άρεσε, είχε ενδιαφέρον.

Γενικά, στα καλά ότι είδαμε διάφορα οχήματα και χαρακτήρες που ξέρουμε ότι είναι και στα toys, οπότε νοσταλγία (αν και αρκετοί έλειπαν), ο Cringer παραδόξως ήταν πιο ε... λιγότερο Scooby, o Orko πιο likeable και φυσικά τον σκοτώνουμε, Sorceress λατρεία ως συνήθως, η Andra δεν με χάλασε, Evil-Lyn πιο συμπαθητική απ' ότι περίμενα, είχε και λίγο το Harley Quinn της πάντως "εγώ τον ήθελα, αλλά εκείνος όχι" με τον Skeletor, το έχει ο Mark Hamill αυτό. Speaking of which δεν με χάλασε όταν δεν ακουγόταν ίδιος με τον Joker. Αλλά δεν είχε τον ίδιο χαβαλέ με των 80s Skeletor. Ο Duncan ήταν κυριλέ γενικά, εκτός από την σκηνή συγχώρεσης. Και ο Adam γενικά που ήταν όσο good πάει -αν εξαιρέσουμε το κάρφωμα στο πρώτο επεισόδιο- και ότι στην Preternia (βλέπετε Παράδεισο), ενώ όλοι οι προηγούμενοι champions είχαν την powered up μορφή τους, ήταν ο μόνος που θέλησε να μείνει σαν Adam.

 

Tώρα τι θα γίνει στην συνέχεια, θα δείξει. Γενικά έχει ενδιαφέρον, αλλά επίσης είναι κλασσικό Netflix. Mε ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Άντε και σε μια βδομάδα το Transformers: Kingdom που τελειώνει την τριλογιά του War for Cybertron που το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αλλά εδώ απλή συνονομασία.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanx, i hate it.

αχ, εχω βαρεθει να επιβεβαιωνομαι. χεχεχε.

ο Kevin στο twitter εχει αρχισει να ποσταρει tweets με επαινους απο φανς που τους αρεσε. it is TLJ all over again. 😁

E6_TLrzVkA4L7iD?format=jpg&name=medium

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χεχ. και το κοροιδευε ο clownfish στο βιντεο του αυτο, ποσο γυναικιστικος ειναι ο λογος αυτος, κατι που στην ουσια απαξιωνει τον γυναικειο χαρακτηρα.

btw, αυτο με τον Randor φανηκε στο κλιπ που ειχανε ποσταρει. κατα τα αλλα θα σεβοντουσαν τους χαρακτηρες. εκτος και αν εννοουσαν μονο τους γυναικειους.

ο Κεβιν αφησε να εννοηθει στις συνεντευξεις οτι δεν θα επιστρεψει για τα υπολοιπα 5 επεισοδια της πρωτης σεζον, αν γυριστουν. αναρωτιεμαι αν ειχε ψιλιαστει την παρακατω αντιδραση των φανς.

υγ. τωρα λεει στο twitter οτι το review bombing δεν τον πτοει και δεν θα αλλαξει τα σχεδια τους. ναι βεβαια, μονο που το RT εχει βαλει αντιμετρα κατα του review bombing, οποτε αυτη βαθμολογια ειναι η γνησια αντιδραση του core κοινου. που σημαινει οτι αν οι παλιοι φανς δεν δουν τα υπολοιπα 5 επεισοδια της πρωτης σεζον λογω της αγανακτησης τους, αυτο το soft reboot ειναι ηδη τελειωμενο.

Spoiler

E7AO_wOX0AM_Ir6?format=jpg&name=large

 

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σεναριο για αυτο που ηταν το βρηκα καλο, δηλαδη πολυ καλυτερη ιστορια απο οποιοδηποτε αρκ του κλασσικου he-man.

δεν μου αρεσε καθολου το animation ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...