Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε! Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εταιρεία ταξί στην Αθήνα, με την οποία μπορείς να κάνεις κάποια συμφωνία για καθημερινή μεταφορά;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Χαίρετε! Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εταιρεία ταξί στην Αθήνα, με την οποία μπορείς να κάνεις κάποια συμφωνία για καθημερινή μεταφορά;

Όχι βάση κομίστρου πληρώνονται όλοι.

Εκτός εάν βρεις κάποιο γνωστό σου ταξιτζή να κάνετε συμφωνία

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lilith19 είπε

Ακριβώς το ίδιο ρωτησα προχθές τον οδηγό που με γυρναγε σπίτι.Μου είπε πάρε στην εταιρεία (Αστέρας) γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φίλο που είναι ταξιτζής, δε θυμάμαι καλά που μένει γιατί όλο βλεπόμαστε έξω. Κάνε μου PM αν θες τηλέφωνο, πιστεύω θα τον ενδιαφέρει.

Υ.Γ. : Και ναι, σιγά μη δε το δεχόταν και η όποια εταιρεία ταξί.. κανονικά όλες οι εταιρείες τρελαίνονται για τέτοια.

Επεξ/σία από JiovanniGeorgeo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολα να βρεθεί ταξιτζής να κάνει με άγνωστο συμφωνία να παίρνει λιγότερα σε μήνες αιχμής που  η ώρα του είναι χρήμα.. πόσο μάλλον εάν μιλάμε για μικρη διαδρομή.  Και πόσο  εάν  πληρωνεται κάθε μήνα  μου κάνει απίστευτο να βρεθεί κάποιος να το δεχτεί εκτός και είναι γνωστός σού.. 

τι αποστάσεις θέλεις να κάνεις καθημερινά;;

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Η λογική, η δική μου τουλάχιστον, λέει ότι αν συμφωνήσεις με κάποιον με το μήνα θα σου πάρει αρκετά περισσότερα από ότι ανά δρομολόγιο. Υπό αυτές τις συνθήκες, σίγουρα θα βρεις κάποιον.

Διότι αν θες ένα συγκεκριμένο οδηγό καθημερινά σε συγκεκριμένη ώρα και σημείο, αυτός θα πρέπει να αφήσει ότι δουλειά έχει (ή δεν έχει) λίγο πριν για να εξυπηρετεί εσένα, κάθε μέρα..

Για μενα δεν αξίζει...Με ένα taxibeat ή taxiplon κάνεις τη δουλειά σου πανεύκολα ανά πάσα στιγμή, πιστεύω.

Δημοσ.

Σωστα οπως και ατομα που κινουνται δυσκολα να πανε σε δουλεια η για θεραπεια πχ ενας με τραυματισμενο ποδι για φυσικοθεραπειες...αποκατασταση κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησε το φιλικό σου περιβάλλον αν έχουν γνωστό ταξιτζή. Καλύτερη προσωπική συμφωνία με συγκεκριμένο ταξιτζή. Ρώτα φίλους και συγγενείς.

Τον ταξιτζή τον συμφέρει αν το πρόγραμμα είναι γνωστό εκ των προτέρων γιατί "ρυθμίζει" τις διαδρομές και τις ώρες αναλόγως.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Υποθέτω δεν οδηγείς. Αν όμως έχεις δίπλωμα και δεν έχεις αμάξι μήπως να σκεφτείς να νοικιάσεις για ένα μήνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...