Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πείτε, εμείς που λείπουμε καιρό από τη πρωτεύουσα, πόσο είναι μια νορμαλ τιμή πλέον για ένα πιτόγυρο στην αθήνα;

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχω την εντύπωση γύρω στα 3.80€, παρόλο που δεν τρώω πλέον.

Δυστηχώς κάπου εκεί είναι..... 3,5-3,8€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προσθέσω επίσης ένα εξαίσιο ψητοπωλείο, που αν και γείτονας, δεν είχα την τύχη να το επισκεφθώ στο παρελθόν ξανά. 

Ήπειρος, στο Πολύγωνο. 

Ο καλύτερος γύρος χοιρινός που έχω γευτεί. 

Μέχρι πρότινος τα σκήπτρα τα διατηρούσε ο Γιαννάκης το ομορφόπαιδο, ακριβώς απέναντι από την Ζωσιμαία Σχολή, στα εξίσου πανέμορφα Ιωάννινα. 

Οι της περιοχής (και όχι μόνο) σπεύσατε. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
1 hour ago, Rebelos2018 said:

Ήπειρος, στο Πολύγωνο. 

Ο καλύτερος γύρος χοιρινός που έχω γευτεί.

To μικρό στην ανηφόρα αριστερά δεν είναι αυτό; Είχα φάει πριν χρόνια, πολύ καλός πράγματι!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια με αυτον τον Κωστα στη φιλελληνων τι παιζει; Περναω απο κει συχνα εντος της μερας λογω δουλειας, και εχει μονιμα καμια 50αρια τουριστες ουρα απ'εξω. Αξιζει τιποτα ή ειναι σαβουροτουρισταδικο σαν αυτα του μοναστηρακιου;

Δημοσ.
2 minutes ago, lector said:

Ρε παιδια με αυτον τον Κωστα στη φιλελληνων τι παιζει; Περναω απο κει συχνα εντος της μερας λογω δουλειας, και εχει μονιμα καμια 50αρια τουριστες ουρα απ'εξω. Αξιζει τιποτα ή ειναι σαβουροτουρισταδικο σαν αυτα του μοναστηρακιου;

O γνωστός Κώστας της Ανδριανού είναι, που έως πρότινος είχε το μαγαζί στην Αγία Δύναμη δίπλα. Μια χαρά καλαμάκι και μπιφτέκι, παλιακό και νόστιμο.

Δημοσ.
3 hours ago, lector said:

Σαβουρα δεν ειναι, απλά Αδιάφορο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Μέχρι πρότινος τα σκήπτρα τα διατηρούσε ο Γιαννάκης το ομορφόπαιδο, ακριβώς απέναντι από την Ζωσιμαία Σχολή, στα εξίσου πανέμορφα Ιωάννινα. 

Νομίζω δουλεύει ντελίβερι πλέον. Καλό παιδί.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Ποιος ειναι αυτος, εχω βρεθει πολλες φορες Γιαννενα αλλα δεν ετυχε να μου πει καποιος για το μαγαζι.

23 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Βασίλης, Σκίππη Καλλιθέα

Τοσο καλος;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Τοσο καλος;

Προσωπικά μ αρέσει πολύ. Παλιακό παραδοσιακό με λαδωμένη πίτα.

Επίσης στα νότια Αχιλλέας Νέο Κόσμο, Λευτέρης Τζιτζιφιές.

Μη μετακομίσετε ποτέ βόρεια δεν έχει σουβλάκι της προκοπής.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Mhdenistis said:

O Μαέστρος Ραφήνα.

για πες, δεν το βρισκω efood. Αν και δεν εχω παραπονο, εχουμε καλα εδω. Λαδωκοστα που παροτι φαινετε κεντρικο και τουριστικο εχει τελειο καλαμακι και πιτα μικρο σουβλακι, Η παλια ΜΠΟΝΤΕΓΚΑ και ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fan είπε

Νομίζω δουλεύει ντελίβερι πλέον. Καλό παιδί.

Πραγματικά, πολύ καλό παιδί. 

Μου είχε κάνει εντύπωση το πως το δούλευε μόνος του, πήγα δηλαδή και περίμενα γιατί είχε πεταχτεί να παραδώσει ο ίδιος παραγγελίες. 

Φανταστικό σουβλάκι, φοβερός ο Γιαννάκης. 

Κρίμα γιατί έμαθα το μαγαζί του έκλεισε. 

2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Ποιος ειναι αυτος, εχω βρεθει πολλες φορες Γιαννενα αλλα δεν ετυχε να μου πει καποιος για το μαγαζι.

Τοσο καλος;

Είναι ψαγμένη επιλογή.

Απέναντι από τη Ζωσιμαία Σχολή. 

https://maps.app.goo.gl/JATrxNvwXUT9Xd3a6

10 ώρες πριν, lector είπε

Σαβούρα δεν είναι. Είναι ένα μέτριο σουβλάκι που αν δεν βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και δη, στα τουριστικά της σημεία, δεν θα το ήξερε άνθρωπος. 

Το καλαμάκι του είναι άγευστο, "στεγνό" και η οποία γεύση του προέρχεται από τα μπαχάρια και τα γύρω γύρω. 

Αν θες ντε και καλά να φας σε Κώστα, ο έτερος της Αγίας Ειρήνης είναι πολύ καλύτερος. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...