Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Ο Καράμπαμπας λειτουργεί ακόμα και έχει αυτό που ψάχνεις. Μάλιστα έχει και τυλιχτό γίγας το οποίο δεν τρώγεται από ένα άτομο. Επίσης ο Αβραάμ ανοιχτός είναι. 

Όταν είχα πάει μόλις ξανά άνοιξε ήταν πολύ κατώτερο. Δεν ξέρω τώρα. 

Τέτοιο στυλ ψάχνω μεγάλα καθαρά από λίπος κόμματα χοιρινό και πίττα σαν την παλιά που είχε 

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adi32 είπε

Όταν είχα πάει μόλις ξανά άνοιξε ήταν πολύ κατώτερο. Δεν ξέρω τώρα. 

Τέτοιο στυλ ψάχνω μεγάλα καθαρά από λίπος κόμματα χοιρινό και πίττα σαν την παλιά που είχε 

Έφαγα πρόσφατα από εκεί το γίγας τυλιχτό με χοιρινό. Ήταν πολύ το κρέας και η πίτα ΟΚ, αλλά όχι κάτι που θα έτρεχα να ξαναφάω. Μου άρεσε. Όσα βράδια περνάω από εκεί έχει αρκετό κόσμο στα τραπεζάκια απέναντι. Κατώτερα είναι όλα πλέον αφού όλα τα τρόφιμα έχουν αλλάξει, αν το σκεφτείς. Το μόνο σουβλατζίδικο που είναι ακριβώς όπως ήταν πριν από τριάντα χρόνια είναι το Τάκα Τάκα, αλλά για το μπιφτέκι τους με τη σάλτσα. Είμαι τόσο φαν (γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια), που οδηγώ 60 χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα για να φάω εκεί. Για μένα είναι η απόλυτη γεύση σε τυλιχτό, ίσως γιατί είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι (ακόμα και οι ντελιβεράδες) που το δουλεύουν και μάλιστα εναλλάσσουν μεταξύ τους πόστα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Στο Κουκάκι έφαγα ωραία πίτα κοντοσούβλι (χοιρινό και κοτόπουλο) στον Καλύβα. Απ΄ ότι είδα έχει και φρυγαδέλια (!) θα δοκιμάσω την επόμενη σίγουρα...Ωραία σουβλάκια επίσης Σουβλάκες/Νέα Φιλαδέλφεια,Διάσελο και Λαμπρινάκι/Γαλάτσι.

Έπιασες όλα τα γύρω γύρω και δεν ανέφερες την Βοσκοπούλα???

Δεν έχεις δοκιμάσει ή δεν σου αρέσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύβα είχα πάει μία φορά, δεν μου άρεσε καθόλου.

Θα παραθέσω ξανά, τις προσωπικές μου προτιμήσεις:

• Γυναίκες, Κουκάκι.
  • Άγραφα, Ιπποκράτους.
  • Κουτρούλης, Αμπελόκηποι.

Στα βόρεια, αν και έχω ένα χρόνο και πλέον να φάω, το Dirty Gourmet είναι πολύ καλό.

Για κάτι διαφορετικό, Hoocut στην Αθήνα. 

Και η πολυδιαφημισμένη Κάψα, προσωπικά μου άρεσε.

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, BritGreek είπε

και έχει και κάτι που με χαλάει πλέον πολύ. Οι συσκευασίες τους, έχουν μια μυρωδιά μούχλας που περνάει και στο προϊόν, ίσως λόγω της αποθήκης που τις αποθηκεύουν (σακούλες και χάρτινα).

Συμβαίνει σε πολλά μαγαζιά. Κακής ποιότητας υλικό συσκευασίας. Αγοράζουν μεγάλες ποσότητες σε χαμηλές τιμές για μείωση του κόστους. 

Μόλις έρθει σε επαφή με υψηλές θερμοκρασίες και υδρατμούς αφήνει μυρωδιές στο φαγητό. Άλλες συσκευασίες έχουν μια εργοστασιακή μυρωδιά. Παίζουν και αυτά που λες με κακό τρόπο αποθήκευσης.

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε

Έπιασες όλα τα γύρω γύρω και δεν ανέφερες την Βοσκοπούλα???

Δεν έχεις δοκιμάσει ή δεν σου αρέσει?

Νέος στην περιοχή δεν έχω προλάβει να τα ανακαλύψω όλα ακόμα, σημειώθηκε!

• Like 1
Δημοσ.

θα ειμαι σε μια παρασταση Αιγάλεω την αλλη εβδομαδα στο ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ.

Εχεις κανείς κατι να προτείνει εκεί γύρω παραδοσιακο ?

Δημοσ.
4 minutes ago, great said:

θα ειμαι σε μια παρασταση Αιγάλεω την αλλη εβδομαδα στο ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ.

Εχεις κανείς κατι να προτείνει εκεί γύρω παραδοσιακο ?

Αρκετά τίμιος στο παραδοσιακό ο Τζίμης στον ίδιο δρόμο, είχα φάει προ εξαμήνου. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 5:30 ΜΜ, great είπε

Απο τα "γνωστα" το τακα-τακα στον πειραια εφαγα προσφατα (πρωτη φορα) και ειδικα με την κοκκινη σαλτσα που ειχε ηταν παρα πολυ καλό. Παραδοσιακό,

Απο το συγκεκριμενο τρωγαμε οικογενειακως οταν ημουν μικρος. Τριτη ή Πεμπτη οταν ερχονταν οι γονεις μου να με παραλαβουν απο κοντινο φρονιστηριο Αγγλικων, επαιζε μετα Τακα-Τακα για το σπιτι. Εποχες πανω κατω 1995... 30 χρονια πριν. Κατοπιν το αφησαμε γιατι δε μενουμε και εκει κοντα.

Για να μη τα πολυλογω, ειχα να φαω απο κει πανω απο 25 χρονια, και πηρα πριν λιγο καιρο. Μπορω να πω οτι συγκινηθηκα, γιατι περαν της νοσταλγιας (ακομα και οσοι ηταν μεσα και το δουλευουν ηταν οι ιδιοι, τοσα χρονια μετα), ηταν καλο. Οπως το θυμαμαι σε γενικες γραμμες, ωραιο, με την κοκκινη σαλτσα οπως λες. Παιρνω σχετικα συχνα πλεον. Το οποιο ειναι και επιτυχια, γιατι με αυτες τις τιμες, και αυτη την χαλια ποιοτητα που παιζει σχεδον παντου, τα εχω κοψει τα πιτογυρα, και οταν παιρνω πια, ηταν αποκλειστικα απο Αχιλλεα στο Ν. Κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mike15 είπε

στην εκπομπη τα στεκια στην ερτ2 ειχε παιξει ενα θεμα με τα καλα σουβλατζιδικα εκει.

Πληρωμένες καταχωρίσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

μπορει,δεν χανετε τιποτα να τα δοκιμασετε.εγω εχω βγαλει το συμπερασμα οτι αν θες σουβλακι ,μαλακο και νοστιμο θα το φας μονο σε χωριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, mike15 said:

μπορει,δεν χανετε τιποτα να τα δοκιμασετε.εγω εχω βγαλει το συμπερασμα οτι αν θες σουβλακι ,μαλακο και νοστιμο θα το φας μονο σε χωριο.

ισχυει εφαγα προσφατα, ΙΣΩΣ, το καλύτερο καλαμακι της Ελλαδας στην Καλαμάτα στον Νικήτα.
Και τυλιχτα με ολα τα κρεατικα χειροποιητα στην Αμαλιαδα στο Γνησιον.

jpg.jpg

Επεξ/σία από tzotzo
Δημοσ.
On 03/04/2025 at 16:39, Dante80 said:

Αρκετά τίμιος στο παραδοσιακό ο Τζίμης στον ίδιο δρόμο, είχα φάει προ εξαμήνου. 

Φιλε ευχαριστώ! Απιστευτο σουβλακι, παραδοσιακότατο, μια πιτα τοσο τραγανη, κρεας τελειο, μεγεθος νορμαλ, δυο πηρα και πηρα και τριτο τελικά. Και παρα πολυ ευγενικοι αυτοι που το εχουν. Αξιζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...