Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα αγοραστή για την ηλεκτρική κούρσα μου (Focus Paralane2 6.7) οπότε αρχίζω έρευνα για αγορά νέου ποδηλάτου.

Κοιτάω και ηλεκτρικά και συμβατικά. Το ιδανικό είναι κούρσα gravel που να δέχεται λάστιχα τουλάχιστον 40mm οπότε αν πέσει κάτι αξιόλογο στην αντίληψη κάποιου, ας στείλει. Καινούριο ή μεταχειρισμένο.

Κοιτάω κυρίως bike-discount, bike24 και wiggle. Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάποιο άλλο site να παρακολουθώ, ευπρόσδεκτο.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα νωρις το μεσημερι μετα απο 2μιση μηνες και κατι απο την αρχικη αιτηση στο κινουμαι ηλεκρικα Β, μου  ηρθε το mail να προχωρησω στην ολοκληρωση/τελικο σταδιο της αιτησης ανεβαζοντας και τα τελευταια δικαιολογητικα εγραφα(αποδειξη αγορας του ποδηλατου, υπεθυνες δηλωσεις με το γνησιο της υπογραφης κτλ). Τα ανεβασα αμεσως μιας και ειχα ηδη ετοιμα/σκαναρισμενα ολα τα δικαιολογητικα και απλα περιμενα να μου ερθει το email ωστε να μπορω να προχωρησω και στο τελευταιο βημα της αιτησης.

Τωρα απ οσο καταλαβαινω , απλα περιμενω να μπει το ποσο το οποιο πιθανοτατα θα μπει προς του χρονου τον Ιουνιο με τις καθυστερησεις που εχω διαβασει οτι υπαρχουν!☺️

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σημερα νωρις το μεσημερι μετα απο 2μιση μηνες και κατι απο την αρχικη αιτηση στο κινουμαι ηλεκρικα Β, μου  ηρθε το mail να προχωρησω στην ολοκληρωση/τελικο σταδιο της αιτησης ανεβαζοντας και τα τελευταια δικαιολογητικα εγραφα(αποδειξη αγορας του ποδηλατου, υπεθυνες δηλωσεις με το γνησιο της υπογραφης κτλ). Τα ανεβασα αμεσως μιας και ειχα ηδη ετοιμα/σκαναρισμενα ολα τα δικαιολογητικα και απλα περιμενα να μου ερθει το email ωστε να μπορω να προχωρησω και στο τελευταιο βημα της αιτησης.

Τωρα απ οσο καταλαβαινω , απλα περιμενω να μπει το ποσο το οποιο πιθανοτατα θα μπει προς του χρονου τον Ιουνιο με τις καθυστερησεις που εχω διαβασει οτι υπαρχουν!☺️

Απόδειξη αγοράς κ παραστατικό πληρωμής έβαλες;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θα λάβεις πρώτα ειδοποίηση από τον ελεγκτή αν όλα είναι οκ. Αν είναι, μετά θα μπουν τα λεφτά. Το πόσο καιρό θα πάρει, άγνωστο, κράτα μας όμως ενήμερους να έχουμε μια ιδέα για τις δικές μας αιτήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Απόδειξη αγοράς κ παραστατικό πληρωμής έβαλες;

Αναλυτικα εβαλα τα εξης:

1)Αποδειξη αγορας

2)παραστατικα πληρωμης (και το αποκομμα του pos και το καταθετηριο,  γιατι ενα μερος του ποσο το πληρωσα με καρτα και το υπολοιπο με μετρητα)

3)ανεβασα την πρωτη σελιδα του τραπεζικου βιβλιαριου στο πεδιο  που ζητουσε αποδεικτικο iban

4)2 υπευθυνες δηλωσεις της  αγορα του ποδηλατου με το γνησιο της υπογραφης (μια δικη μου και μια του πωλητη) και

5)πιστοποιοτικο συμμμορφωσης ποδηλατου που δειχνει ολα τα στοιχεια του ποδηλατου οπως watt, αριθμο πλαισιου κτλ.

Αυτα ανεβασα, ολα τα πεδια δηλαδη που τα ειχε υποχρεωτικα. Ελπιζω να ειναι ολα οκ και να μην χρειαστουν διορθωσεις και παει πιο πισω το πραμα.

37 λεπτά πριν, batig0al είπε

Θα λάβεις πρώτα ειδοποίηση από τον ελεγκτή αν όλα είναι οκ. Αν είναι, μετά θα μπουν τα λεφτά. Το πόσο καιρό θα πάρει, άγνωστο, κράτα μας όμως ενήμερους να έχουμε μια ιδέα για τις δικές μας αιτήσεις.

Εννοειται, για οτι νεοτερο  θα ενημερωνω εδω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Αναλυτικα εβαλα τα εξης:

1)Αποδειξη αγορας

2)παραστατικα πληρωμης (και το αποκομμα του pos και το καταθετηριο,  γιατι ενα μερος του ποσο το πληρωσα με καρτα και το υπολοιπο με μετρητα)

3)ανεβασα την πρωτη σελιδα του τραπεζικου βιβλιαριου στο πεδιο  που ζητουσε αποδεικτικο iban

4)2 υπευθυνες δηλωσεις της  αγορα του ποδηλατου με το γνησιο της υπογραφης (μια δικη μου και μια του πωλητη) και

5)πιστοποιοτικο συμμμορφωσης ποδηλατου που δειχνει ολα τα στοιχεια του ποδηλατου οπως watt, αριθμο πλαισιου κτλ.

Αυτα ανεβασα, ολα τα πεδια δηλαδη που τα ειχε υποχρεωτικα. Ελπιζω να ειναι ολα οκ και να μην χρειαστουν διορθωσεις και παει πιο πισω το πραμα.

Εννοειται, για οτι νεοτερο  θα ενημερωνω εδω.

Σε ρώτησα γιατί εγώ το είχα αγοράσει ηλεκτρονικά με δόσεις πιστωτικής κ με καθυστέρησαν κάνα 4μηνο ζητώντας μου αποδεικτικό πληρωμής των πρώτων δόσεων ενώ τους είχα στείλει απόδειξη αγοράς από το πλαίσιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Σε ρώτησα γιατί εγώ το είχα αγοράσει ηλεκτρονικά με δόσεις πιστωτικής κ με καθυστέρησαν κάνα 4μηνο ζητώντας μου αποδεικτικό πληρωμής των πρώτων δόσεων ενώ τους είχα στείλει απόδειξη αγοράς από το πλαίσιο.

Μετρητοις το αγορασα, απλα 3 /4 του ποσου τα πληρωσα με καρτα στο pos και το υπολοιπο 1/4 το εδωσα μετρητα, οποτε και ανεβασα και τα 2 αυτα παραστατικα και φυσικα την συνολικη αποδειξη αγορας απο την ταμειακη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση: Εαν παρω τηλεφωνο σε αυτο το ξυπηρετησης που εχουνe για να ρωτησω εαν τα δικαιολογητικα που ανεβασα ειναι σωστα εχει νοημα η τσαμπα θα περιμενω 10-15 λεπτα στην αναμονη και θα παρω μια τυποποιημενη απαντηση τυπου " οταν ρθει η σειρα της αιτησης σας θα ελεχθε και αν υπαρχουν ελλειψης η λαθη θα ενημερωθειτε μεσο email".

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ερωτηση: Εαν παρω τηλεφωνο σε αυτο το ξυπηρετησης που εχουνe για να ρωτησω εαν τα δικαιολογητικα που ανεβασα ειναι σωστα εχει νοημα η τσαμπα θα περιμενω 10-15 λεπτα στην αναμονη και θα παρω μια τυποποιημενη απαντηση τυπου " οταν ρθει η σειρα της αιτησης σας θα ελεχθε και αν υπαρχουν ελλειψης η λαθη θα ενημερωθειτε μεσο email".

Εγώ όταν είχα πάρει , τυποποιημένα μου είχαν απαντήσει. Απλά μετά από κάποιο διάστημα μου ήρθε μήνυμα ότι ένα αρχείο δεν ήταν αυτό που ήθελαν,  οπότε ανέβασα το σωστό κ μετά από λίγο καιρό ακόμη πληρώθηκα ...για το 2022 λεω

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, s2117 είπε

Εγώ όταν είχα πάρει , τυποποιημένα μου είχαν απαντήσει. Απλά μετά από κάποιο διάστημα μου ήρθε μήνυμα ότι ένα αρχείο δεν ήταν αυτό που ήθελαν,  οπότε ανέβασα το σωστό κ μετά από λίγο καιρό ακόμη πληρώθηκα ...για το 2022 λεω

Θυμασε πανω κατω ποσο καιρου σου πηρε η ολη η διαδικασια εως την πληρωμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, s2117 είπε

Νομίζω περίπου 2μιση μήνες από την 1η αίτηση μέχρι τη 2η, κ 1-1μιση μήνα ακόμα μετα

Περιπου 2μιση μηνες περασανε και στην δικια μου περιπτωση απο την στιγμη που εγινε η αρχικη αιτηση μεχρι το σημειο που σου λεει εγκριθηκε και μπορεις  μετα να προχωρησεις στο επομενο βημα και να ανεβασεις και τα υπολοιπα δικαιολογητικα (αποδειξη αγορας κτλ) για να ολοκληρωθει η αιτηση.

Την δευτερη αιτηση την εκανα περασμενη εβδομαδα, αλλα επειδη σε αυτο το βημα ειναι αρκετα τα δικαιολογητικα που ζητανε,  ελεγα να παρω τηλεφωνο  να ρωτησω εαν ειναι ολα οκ η αν εκανα καποιο λαθος, μην περιμενω τσαμπα και μου πουνε μετα απο 2 μηνες εγινε το ταδε λαθος, το διορθωσω και περιμενω ξανα απο την αρχη ποτε να ξανα δουνε την αιτηση κτλ..

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Περιπου 2μιση μηνες περασανε και στην δικια μου περιπτωση απο την στιγμη που εγινε η αρχικη αιτηση μεχρι το σημειο που σου λεει εγκριθηκε και μπορεις  μετα να προχωρησεις στο επομενο βημα και να ανεβασεις και τα υπολοιπα δικαιολογητικα (αποδειξη αγορας κτλ) για να ολοκληρωθει η αιτηση.

Την δευτερη αιτηση την εκανα περασμενη εβδομαδα, αλλα επειδη σε αυτο το βημα ειναι αρκετα τα δικαιολογητικα που ζητανε,  ελεγα να παρω τηλεφωνο  να ρωτησω εαν ειναι ολα οκ η αν εκανα καποιο λαθος, μην περιμενω τσαμπα και μου πουνε μετα απο 2 μηνες εγινε το ταδε λαθος, το διορθωσω και περιμενω ξανα απο την αρχη ποτε να ξανα δουνε την αιτηση κτλ..

Ναι το καταλαβαίνω, απλά σου λέω τι έγινε στη δική μου περίπτωση, ότι δηλαδή δεν πήρα απάντηση ουσιαστική. Πάντως από όταν μου ζήτησαν τη διόρθωση, έγινε αρκετά σύντομα μετά η πληρωμή, δεν πήρε δηλαδή έξτρα 1μιση μηνα, πηρε ενα 10ημερο καπου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ένα χρόνο συνύπαρξης με το Janobike E20, αποφάσισα να το πουλήσω & να πάρω το Duotts C29. Υπάρχουν πολλά reviews στο YouTube. 

Στις 10 μέρες που το έχω...29"τροχοί, δυνατό & ζωηρό μοτέρ, 5 επιλογές Pas με χειρόγκαζο, στο 5 έχω δει πάνω από 45km/h με ελαφριά κλίση, 90kg ζυγίζω. Ασφαλώς & δεν τρέχω τόσο, πιο πολύ με εντυπωσίασε το "τράβηγμα" που έχει. Φως μπροστά, φτερά μικρά μπρος-πίσω. Πήρα την έκδοση με την σχάρα, αυτονομία με πολύ υποβοήθηση, 30km & η μπαταρία στο 50% στην πρώτη φόρτιση. Θα κάνω 5-6 φορτίσεις πριν επιχειρήσω να τεστάρω την μέγιστη αυτονομία. Υπολογίζω γύρω στα 45-50χλμ.

Θήκη για κινητό με USB υποδοχή, σέλα άνετη, ποιοτική με ελατήρια. Λάστιχα αρκετά φαρδιά, Ανάρτηση μπροστινή, διακόπτης για το led & την κόρνα ξεχωριστά. Γενικά, πολύ καλή & ποιοτική κατασκευή με άριστη βαφή. Πρόσθεσα & την τσάντα σχάρας που είχα για ψιλοπραγμάτα. Το έχω μπροστά στο κατάστημά μου κλειδωμένο & στο σπίτι το ανεβάζω άνετα στον 1ο όροφο. Δεν είναι να μένει μόνο του, θα κάνει "φτερά"...Πρέπει να ζυγίζει γύρω στα 31κιλά. Στο σημείο που υστερεί είναι τα φρένα, ερχόμενος από τα υδραυλικά του Janobike, μου κακοφαίνεται αλλά σύντομα θα βάλω πιό ποιοτικά τακάκια. Το ξέρω, τα υδραυλικά είναι κορυφή αλλά στην συνολική εικόνα έχω μείνει ευχαριστημένος βάση του κόστους των περίπου 850€ σε 1 εβδομάδα από Πολωνία.

IMG_20230618_132404-min.jpg

IMG_20230618_132536-min.jpg

IMG_20230620_142142-min.jpg

Επεξ/σία από driver4
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδια,

Βημα ενα κανεις εναρξη επιχειρησης,

βημα 2 παραγγελνεις ποδηλατο απο alibaba σε φυσιολογικη τιμη, που στην ελλαδα θα εκανε τα διπλα

βημα 3 το πουλας στον εαυτο σ η σε κανα φιλο σ στην τιμη κοστους

βημα 4 παιρνεις την επιδοτηση

αποτελεσμα: πηρες ποδηλατο στο 1/3 της ελληνικης τιμης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...