Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω τα σκάω για Arabian 1050$. Του παίρνω σελίτσα, του βάζω τα καλύτερα, τον κουρεύω, του κάνω ωραία την ουρίτσα, την χαίτη. Κάνουμε τις βολτούλες μας περνάμε τέλεια!
Πάω να εισπράξω ένα χρέος, και στον δρόμο της επιστροφής μου την πέφτουν κάτι άσχετοι και με τρώνε μπαμ μπαμ. Κάνω respawn, άφαντος ο άραβας και στην θέση του ένα ψωρο Tenessee walker.

Googlάρω και βλέπω έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα. Τι είναι αυτό τώρα; Να πάω να σκάσω άλλα 1000 ή θα τα κλάψω πάλι;;;

Επεξ/σία από petran91
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι πάει άμα είσαι debt collector sob! :P

Βασικά καλο είναι να κανεις manual save όσο συχνά μπορείς. Χίλια δολάρια δεν είναι τίποτα στο game. Υπάρχει και wild να το βρείς επάνω ψιλά. Προσωπικά μονο μια φορα μου έτυχε αυτό που λες και απλά φόρτωσα προηγούμενο save. Btw το άλογο είναι μια σταλιά, δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης στο story mode θες δυνατό άλογο, όχι γρήγορο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Ισχύει και εγώ διάβαζα και έβλεπα βίντεο για το Arabian, σκέφτομαι ωραίο, λευκό, μοναδικό που πρέπει να το πιάσεις κιόλας, και με το που κατάλαβα πόσο μικρό είναι πήγε κατευθείαν στο στάβλο :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έτσι πάει άμα είσαι debt collector sob! :P

Βασικά καλο είναι να κανεις manual save όσο συχνά μπορείς. Χίλια δολάρια δεν είναι τίποτα στο game. Υπάρχει και wild να το βρείς επάνω ψιλά. Προσωπικά μονο μια φορα μου έτυχε αυτό που λες και απλά φόρτωσα προηγούμενο save. Btw το άλογο είναι μια σταλιά, δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης στο story mode θες δυνατό άλογο, όχι γρήγορο.

Αυτό είναι, από εδώ και πέρα  θα κάνω και κανένα manual save.

Επίσης στο story mode θες δυνατό άλογο, όχι γρήγορο.

Γιατί αυτό; Έχω ένα τεράστιο μουλάρι και κάθεται στο στάβλο αν είναι να πηγαινοέρχομαι με αυτό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, petran91 είπε

Γιατί αυτό; Έχω ένα τεράστιο μουλάρι και κάθεται στο στάβλο αν είναι να πηγαινοέρχομαι με αυτό..

Γιατί στο story δεν έχει σημασία η ταχύτητα, αυτό που θες είναι να έχει hp ώστε να αντέχει τα firefights. Δεν είναι καθόλου fun να προσπαθείς να κανεις revive το άλογο στην μέση ενός firefight. Ακόμα και στα ελάχιστα races που έχει στο story πάλι μια χαρά το βγάζεις με μεσαίο άλογο. Just a suggestion. ;)

2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αστραχάν το λένε;

Υπάρχει κάποιος που δεν ονομάζει το άλογο του, έστω το πρώτο, Roach? :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση..μπορω να βρω απο κανα κλειδαδικο κωδικο για το παιχνιδι αλλα για το steam?γτ σε κανα 2-3 γνωστα που κοιταξα το ειχαν μονο για Rockstar launcher και μεσα απτο ιδιο το steam δεν πλησιαζεται (60Ε).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kjtzemis είπε

Μολις μπηκα αλλα δυστηχως για κωδικο steam ειναι ολοι απο 60 και πανω...

Φαντάζομαι το ξέρεις ότι έτσι θα έχεις δυο launchers να τρέχουν έτσι?

• Sad 1
Δημοσ.

Αυτό βασικά, για ένα fps counter από το overlay του steam, και τυχόν achievements δεν αξίζει κάποιος να σκάσει περισσότερα να το πάρει από steam και να τρέχει δύο launchers.

Για rockstar launcher παίζει αυτήν τη στιγμή σε ιστορικό χαμηλό στα 17,62€ από green man gaming που είναι και επίσημος μεταπωλητής.

https://www.greenmangaming.com/games/red-dead-redemption-2-rockstar-pc/

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just getting started είπε

Αυτό βασικά, για ένα fps counter από το overlay του steam, και τυχόν achievements δεν αξίζει κάποιος να σκάσει περισσότερα να το πάρει από steam και να τρέχει δύο launchers.

Για rockstar launcher παίζει αυτήν τη στιγμή σε ιστορικό χαμηλό στα 17,62€ από green man gaming που είναι και επίσημος μεταπωλητής.

https://www.greenmangaming.com/games/red-dead-redemption-2-rockstar-pc/

Πολύ καλή τιμή, αλλιώς την ultimate από IG στα +10.

Δημοσ.

Φαντάζομαι το ξέρεις ότι έτσι θα έχεις δυο launchers να τρέχουν έτσι?

Όχι δεν το ήξερα…δλδ θα μπαίνω στο παιχνίδι απτό steam και ταυτόχρονα θα μου ανοίγει και της rockstar τον launcher;;;

και αν γίνετε αυτό υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Όχι δεν το ήξερα…δλδ θα μπαίνω στο παιχνίδι απτό steam και ταυτόχρονα θα μου ανοίγει και της rockstar τον launcher;;;

και αν γίνετε αυτό υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;

Ναι. Πρόβλημα όχι, πέρα από ότι θα τρέχουν και τα δυο. Οποτε δεν βρίσκω λόγο για Steam, ειδικά όταν είναι πιο ακριβό, εκτος φυσικά άμα θες ντε και καλά να υπάρχει στην Steam λίστα σου.

ps. Aμα το πάρεις τελικά θυμήσου να ρήξεις μια ματια στα settings του R* Launcher και να σιγουρευτείς ότι το minimize και hibernate είναι κλειστά. ;)

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι. Πρόβλημα όχι, πέρα από ότι θα τρέχουν και τα δυο. Οποτε δεν βρίσκω λόγο για Steam, ειδικά όταν είναι πιο ακριβό, εκτος φυσικά άμα θες ντε και καλά να υπάρχει στην Steam λίστα σου.

ps. Aμα το πάρεις τελικά θυμήσου να ρήξεις μια ματια στα settings του R* Launcher και να σιγουρευτείς ότι το minimize και hibernate είναι κλειστά. ;)

Τι ακριβώς είναι αυτές οι ρυθμίσεις;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...