Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

πάτα το επόμενο να δεις.. τί μας ρωτάς αλήθεια τώρα;

Ρωτάω αν το πήρε εδώ στο insomnia κάποιος με τον ίδιο τρόπο

τώρα εσύ  με την απάντησή σου δεν βοηθάς αντιθέτως υποθάλπεις

διαδικτυακό καυγά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις υπάρχουν δεκάδες

μέλη εδώ που μπορεί να το έκαναν με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται

να ξινίζεσαι απλά αγνόησέ το  αν δεν σε εκφράζει πάντα φιλικά.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, rofl είπε

με 17 ευρω που το ποσταρει, αν παιζει δεν το λες και 1 ευρω διαφορα παντως,

η για steam απο ινδια/ αλλες χωρες που εδωσε το αλλο παιδι...

και το εχω το παιχνιδι, και παρ ολα αυτα μπορω να σου πω οτι τα βρισκω πιο ενδιαφεροντα πχ απο τα post σου..

γιατι παιζουν και για αλλα παιχνιδακια αυτα τα κολπα και οτι μαθαινεις καλο ειναι... και αφου δε μπορουν να μπουν στις προσφορες καπου πρεπει να μπουν. 

2 ατομα  20 posts γιατι δεν εχετε παρει τα promos του twitch prime, και αλλες χαζοαποριες, και κανεις κριτικη οτι σε κουρασαν?

.https://www.insomnia.gr/profile/302197-spilios6/

βαριεμαι να κανω το σωστο quote αλλα  τελευταιους amd βαλε.

artifacts παντως δεν θα πρεπε να βλεπεις. ευχομαι να μην ερχεται  η ωρα για την καρτα.

με 580 & vulkan-σε dx12 εχω ελαφρυ bn- εχω 300+ ωρες σχεδον απροβληματιστα.

με τον επεξεργαστη σου ωστοσο μεινε καλυτερα σε dx12, και γενικα το πρωτο 2ωρο ειναι απ τα πιο βαρια parts so far,

οποτε να ξερεις δεν ειν ενδεικτικο.

δεν βάζω γενικά beta drivers, οπότε θα μείνω με τον τελευταίο official (εννοώ όχι beta).  Αλλά δεν έχεις θέματα με το vulkan γιατί μπήκε support με τους τελευταίους beta 19.12.3

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-12-3

Αναφορά σε κείμενο

Added Vulkan™ Support

• VK_KHR_timeline_semaphore (Win7 Support)
    • This extension introduces a new semaphore type that uses an integer payload to identify a point in a timeline. The extension supports querying the semaphore, host wait/signal operations, and device wait/signal operations.
  • VK_KHR_shader_float_controls
    • This extension supports querying and overriding the default behavior of rounding modes, denormals, signed zero and infinity for floating point computations.
  • VK_KHR_separate_depth_stencil_layouts
    • The extension separates the depth and stencil bits allowing their image layouts to be set independently.
  • VK_EXT_tooling_info
    • This extension allows applications to query Vulkan tools that are active on the developer’s system.
  • VK_EXT_pipeline_creation_feedback
    • This extension adds a mechanism to provide feedback to an application about pipeline creation.

Ναι εννοείται ότι είναι το πιο βαρύ σημείο, με αυτή την τρελή χιονοθύελλα που χει συνέχεια και ένα σορό ήχους.
Τέλειωσα έφυγα απο κει, κομπλέ όσο παίζω. Νομίζω ξεπέρασα και το πρόβλημα με το κρουτσ κρουτσ που έκανε αμυδρά ο ήχος όταν παίζω με ακουστικά.

Ψάχνω video να δω αν είχε κάποιος αυτά τα artifacts όπως εγώ αλλά δεν βρίσκω. Δεν ήταν πράσινα,ασπρα,μαυρα "χιονάκια", αλλά σπούσανε τα γραφικά το μόνο vid που έχω είναι όταν έβγαζα με κινητό να το δείξω σε φίλους,αλλά βρίζω για να το ανεβάσω :P

Πάντως το χω φτιάξει και δεν με ενδιαφέρει να το παίξω και με vulkan, δε βρίσκω και τον λόγο να το κάνω, είναι για πιο high end συστήματα αν είναι να κερδίσουν κάτι.

2 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Ρωτάω αν το πήρε εδώ στο insomnia κάποιος με τον ίδιο τρόπο

τώρα εσύ  με την απάντησή σου δεν βοηθάς αντιθέτως υποθάλπεις

διαδικτυακό καυγά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις υπάρχουν δεκάδες

μέλη εδώ που μπορεί να το έκαναν με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται

να ξινίζεσαι απλά αγνόησέ το  αν δεν σε εκφράζει πάντα φιλικά.

δε ψάχνομαι για τίποτα φίλε μου. Πάτα το επόμενο βήμα και θα δεις την τελική χρέωση..
Δεν αλλάζουν οι χρεώσεις μαγικά αν σου γράφει κάτι, να σου εμφανίσει άλλο πράγμα μετά.
Αν είναι να αλλάξει κάτι,θα αλλάξει πριν την επιβεβαίωση της πληρωμής.
Πρώτη φορά αγοράζεις ηλεκτρονικά;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ  xtrmsnpr για την δεύτερη

άστοχη σου απάντηση.

Είναι κακό κάποιος να μην συνηθίζει να κάνει  ηλεκτρονικές αγορές

και αυτό σου φαίνεται περίεργο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

δεν βάζω γενικά beta drivers, οπότε θα μείνω με τον τελευταίο official (εννοώ όχι beta).  Αλλά δεν έχεις θέματα με το vulkan γιατί μπήκε support με τους τελευταίους beta 19.12.3

δεν μπηκε vulkan support τωρα, αυτα ειναι additional features που πλεον υποστηριζονται. anyway κατσε με 12 και μη ψαχνεσαι. σε αλλους τρεχει καλυτερα το ενα σε αλλους το αλλο. παντως η amd τετοια θεματα δεν εχει γενικως- ηταν δικο σου θεμα.

ουτε το vulkan ειναι για πιο hi end. σε εμενα ο επεξεργαστης δουλευει πιο πολυ σε dx12. αν καποιος εχει θεμα με επιδοσεις καλο ειναι να τα δει και τα 2.

46 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Ευχαριστώ 

αυτο που λεει  παντως ειναι σωστο.

η θα γινει η συναλλαγη και θα χρεωθεις οτι γραφει, η δε θα γινει η συναλλαγη.

δεν θα γραψει αλλα, και θα χρεωσει αλλα, και αυτο ειναι γενικος κανονας. 

αν γινει η αγορα ολα καλα και το παιχνιδι ειναι region free. 

οποτε δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

αν και για τετοια κολπα καλυτερα paypal παρα καρτα.

Επεξ/σία από rofl
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

δεν μπηκε vulkansupport τωρα, αυτα ειναι additional features. anyway κατσε με 12 και μη ψαχνεσαι. σε αλλους τρεχει καλυτερα το ενα σε αλλους το αλλο.

παντως η amd τετοια θεματα δεν εχει γενικως- ηταν δικο σου θεμα.

αυτο που λεει  παντωςειναι σωστο.

η θα γινει η συναλλαγη και θα χρεωθεις οτι γραφει, η δε θα γινει η συναλλαγη.

δεν θα γραψει αλλα και θα χρεωσει αλλα, και αυτο ειναι γενικος κανονας. 

αν γινει η αγορα ολα καλα το παιχνιδι ειναι region free. 

οποτε δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

αν και για τετοια κολπα καλυτερα paypal παρα καρτα.

Κατάλαβα!

σε φίλο με το ίδιο σύστημα με μένα σχεδόν ,αλλά με την 3570k του παίζει με vulkan..και φοράει drivers 19.9.2

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kti23 είπε

Καλά τα περισσότερα topics για σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν γίνει technical support.  1 στους 10 θα γράψει κάτι που αφορά το παιχνίδι καθαυτό.

Προφανως και δεν ισχυει ουτε για αστειο αυτο που λες.

Μονο σε συγκεκριμενους ΑΑΑ τιτλους ειναι που γινεται αυτο το πανηγυρι ακομα και αν δεν εχουν σοβαρα τεχνικα θεματα.

Για δες σε μικροτερους/λιγοτερο γνωστους τιτλους τι γραφεται. Αλλα σε αυτους τους τιτλους ειναι ουτως ή αλλως και μικρη η συμμετοχη.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο τα γραφικά καταπληκτικά παίζω με τα settings που είναι το ποστ πριν από καμία 10αρια σελίδες και είναι απίστευτα smooth και το οπτικό αποτέλεσμα είναι μαγεία. 

Είναι τέρμα αληθινό ότι και να κάνεις ακόμα και το πώς περπατάς η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι απίστευτακαλά φτιαγμένη. Επίσης ίσως είναι το μοναδικό παιχνίδι που παίζει το gsync τόσο καλά έχω φτάσει και 48 fps και νομίζω ότι δεν έχω πέσει κάτω από τα 60.

Το στορυ του πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον Όχι σε επίπεδα witcher αλλά από τα λίγα παιχνίδια που το πλησιάζουν.

Και από θέμα perfomance  να μην το ματιάσω μετά από 27 ώρες δεν μου έχει κρασάρει ούτε μια φορά.

Τέλος για το online έπαιξα κάνα 3ωρο χτες δεν κατάλαβα καν τι γίνεται :P

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις πως μπορω να ξεκλειδωσω αυτο το skin και στο story? Tα varnish skins ειναι κλειδωμενα στο story.

Spoiler

vsVTF7T.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Σοβαρό ποστ:

για να μην είμαστε φτωχοί καουμπόηδες

Gold Bar Locations and Where to Sell Them

Red Dead Redemption 2 guide: finding Gold Bars

Στο story ολα καλα με τα gold bars που και χωρις δλδ τη παλευεις εχει πραμα να κανεις μπολικο, το ''μανικι'' ειναι στο online. Βρες μου ενα location με 15 gold bars που χρειαζομαι ακομα για να αγορασω το moonshine role και θα σου κανω αγαλμα 🤣

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Στο story ολα καλα με τα gold bars που και χωρις δλδ τη παλευεις εχει πραμα να κανεις μπολικο, το ''μανικι'' ειναι στο online. Βρες μου ενα location με 15 gold bars που χρειαζομαι ακομα για να αγορασω το moonshine role και θα σου κανω αγαλμα 🤣

Σου βρηκα ! 

Η Rockstar Games είναι εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης απο το 1998. Βικιπαίδεια

Νεα Υορκη φιλε μου ειναι , αμα πλερωσεις στα στελνουν ΑΜΕΣΑ !!!
Επεξ/σία από spilios6
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Σου βρηκα ! 

Η Rockstar Games είναι εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης απο το 1998. Βικιπαίδεια

Νεα Υορκη φιλε μου ειναι , αμα πλερωσεις στα στελνουν ΑΜΕΣΑ !!!

Φυσικα και θα τους πληρωσω αλλα σε ειδος... Νομιζω οτι δε θα μπορουσα να το πω πιο κοσμια xD

Δημοσ.

Ασε ... τωρα τους εχεις πληρωσει ηδη !

Νομιζω ακομα γλεντανε που βγαλανε εκδοση για pc Και τρεξαμε ολοι να το παρουμε !

Να τονιζω οτι πολλοι τρεξανε και αλλαξανε και gpu για να παιξουν, οντως μαμανε τα γραφικα αλλα ειναι Lotto αν θα παιξουν ομως !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Ασε ... τωρα τους εχεις πληρωσει ηδη !

Νομιζω ακομα γλεντανε που βγαλανε εκδοση για pc Και τρεξαμε ολοι να το παρουμε !

Να τονιζω οτι πολλοι τρεξανε και αλλαξανε και gpu για να παιξουν, οντως μαμανε τα γραφικα αλλα ειναι Lotto αν θα παιξουν ομως !!!

Ναι αλλα μολης το τερματησω εχει φύγει για πούλημα και με παραπανω τιμη λογω οτι θα 'χω προχωρήσει και το online.

Σιγουρα θα βρω αγοραστή ειδικα αυτους που δεν εχουν προχωρησει τοσο το online ή και κοψοχρονια μου αρκει που θα το δωσω.

Τελευταια μου αγορα απο rockstar ξεκάθαρα και ας το βγαλουν και super optimised το gta vi.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...