Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησαν φήμες ότι το iPhone SE2 θα λανσαριστεί στις αρχές του 2020


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την τελευταία γενιά των συσκευών iPhone (iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max), αλλά για ακόμη μία φορά δεν ανακοίνωσε τον διάδοχο του iPhone SE, που πολλοί χρήστες περιμένουν εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Παρόλα αυτά, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, και η Apple, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της εταιρείας TF International Securities, Ming-Chi Kuo, ενδέχεται να παρουσιάσει το iPhone SE2 στις αρχές του νέου έτους. Το iPhone SE 2 πρόκειται να έχει τον form-factor του iPhone 8 και θα ενσωματώνει το νέο A13 SoC καθώς και LPDDR4X RAM. Σύμφωνα με άρθρο του CNBC, που επικαλείται σχετική αναφορά του γνωστού αναλυτή, το iPhone SE 2 θα διαθέτει την οθόνη 4,7 ιντσών του iPhone 8 και αναμένεται να είναι φθηνότερο του iPhone 11, που διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών.

Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το iPhone SE στοίχιζε $399, και επομένως αν και ο διάδοχος του κυκλοφορήσει με την ίδια τιμή, θα είναι κατά περίπου $50 φθηνότερος από το iPhone 8 όπως έχουν τώρα τα πράγματα. Για να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, δεν περιμένουμε η κάμερα ή οι κάμερες που ενσωματώνει να είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο των τελευταίων μοντέλων iPhone 11 ενώ ενδέχεται και να διατηρήσει το πλήκτρο Home του iPhone 8 αντί να κάνει χρήση της ακριβότερης τεχνολογίας Face ID.

«Αν και τα περισσότερα χαρακτηριστικά hardware του iPhone SE2 θα είναι παρόμοια με του iPhone 8, η εκτίμηση μας είναι ότι η εξαιρετική επεξεργαστική ισχύς που προσφέρουν τα A13 και 3GB LPDDR4X σε συνδυασμό με την περισσότερο προσιτή τιμή θα αποτελέσουν εξαιρετικά selling points» είπε ο Ming-Chi Kuo. «Επομένως, υπολογίζουμε ότι οι αποστολές του iPhone SE2 το 2020 θα φτάσουν τις 30 με 40 εκατομμύρια μονάδες». H Apple λανσάρισε το iPhone SE τον Μάρτιο του 2016, οπότε περιμένουμε να παρουσιάσει και τον διάδοχο του την ίδια περίοδο του χρόνου.

Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε χρόνο νέες φήμες για το ότι θα κυκλοφορήσει. Γιατί δεν τα παρατάνε αφού δεν πρόκειται να βγάλει SE2  στο κοντινό μέλλον. Τι δεν καταλαβαίνετε?

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μακαρι να βγει και να πουλησει ενα δις κομματια. οχι οτι θα το παρω βεβαια, απλα θελω να ζηλεψουν οι άλλοι που βγαζουν μονο μιτσουκο νο48 με 720π οθονες και snap660 μπας και αποφασισουν να φτιαξουν ενα πραγματικο mid range σε φυσιολογικες διαστασεις.

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...