Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To smart readiness για μονοκατικοιες πως δουλευει;

Επισης αν αποφασησω να φυγω απο την πολη για χωριο και εχω ηδη εκει υποδομη, τοτε μπορω απλα να μεταφερω το νουμερο και να συνεχισω κανονικα εκει;

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, logo15 είπε

To smart readiness για μονοκατικοιες πως δουλευει;

Με τον ίδιο τρόπο όπως σε πολυκατοικίες. Δες σχετικές πληροφορίες του προγράμματος.

43 λεπτά πριν, logo15 είπε

Επισης αν αποφασησω να φυγω απο την πολη για χωριο και εχω ηδη εκει υποδομη, τοτε μπορω απλα να μεταφερω το νουμερο και να συνεχισω κανονικα εκει;

Δεν φθάνει να έχεις μόνον υποδομή στην οικοδομή, αλλά να υποστηρίζεται και με δίκτυο οπτικών ινών η περιοχή από κάποιον πάροχο.

Επίσης πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχό σου αν υποστηρίζει FTTH στο χωριό και υπόψη ότι θα γίνει σίγουρα νέα σύνδεση αφού δεν θα μπορεί να γίνει μεταφορά του τηλεφωνικού αριθμού καθώς πρόκειται για διαφορετική γεωγραφική περιοχή με διαφορετική αριθμοδότηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εγώ έχω μπλέξει με την οπτική ίνα. Έχουν τελειώσει οι εργασίες στο ακίνητο από την United, έχουν μπει τα κουτιά και συνδέθηκε η ίνα με το κτίριο και ήρθε και ο τεχνικός της cosmote και μου σύνδεσε απ έξω προς τα μέσα στο σπίτι το μπριζάκι με το ont nokia. Αυτό έγινε στις 26/3. Το λαμπάκι του ont αναβόσβηνε εκείνη την ημέρα και μου είπε ότι υπάρχει μια διαδικασία με την cosmote που πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Και ότι θα ξαναερχόταν τεχνικός μέσα σε λίγες ημέρες για αυτή τη δουλειά. Από τότε καμία πρόοδος. Από την cosmote μου λένε ότι υπάρχει ένα συστημικό θέμα για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Το λαμπάκι συνεχίζει να αναβοσβήνει και από την cosmote το έχουν δώσει με προτεραιότητα για επίλυση. Από ότι διαβάζω πρέπει να περαστεί και ο σειριακός αριθμός του νόκια στο λογαριασμό μου για να παίξει.

Δεν ξέρω τι συστημικά θέματα παίζουν αλλά νομίζω με κοροιδεύουν. Και μέσα σε όλα το fritz που έχω στη γραμμή αποσυνδέεται συνέχεια με το χαλκό τις τελευταίες ημέρες και δεν μπορούν να μου δώσουν νέο speedport γιατί υπάρχει σε εξέλιξη η παραγγελία της οπτικής και κολλάει η αίτηση. Το παλιό speedport που είχα σε αχρησία δεν δουλεύει.

Απογοήτευση η cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

\Καλησπέρα παιδιά.
Στη γειτονιά μου έχουμε 24αρες γραμμές και την τελευταία βδομάδα έχουν αρχίσει να περνάνε νέα καλώδια στις κολώνες του ΟΤΕ (τα μαύρα που φαίνονται στις φωτογραφίες) και να αφήνουν σε κάθε κολώνα να κρέμεται μια αναμονή. Παίζει να είναι εναέρια οπτική ίνα?

IMG20250426150045.jpg   IMG20250426150154.jpg   IMG20250426155551.jpg   IMG20250426155600.jpg

Επεξ/σία από surveyor81
Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 4:34 ΜΜ, jkoukos είπε

και υπόψη ότι θα γίνει σίγουρα νέα σύνδεση αφού δεν θα μπορεί να γίνει μεταφορά του τηλεφωνικού αριθμού καθώς πρόκειται για διαφορετική γεωγραφική περιοχή με διαφορετική αριθμοδότηση.

μεταφορα θα γινει αλλα με αλλο νουμερο (προθεμα). η μεταφορα δεν επιφερει πεναλτυ για διακοπη συμβολαιου. οποτε ο συνδρομιτης κανει αιτημα μεταφορας και οχι νεας συνδεσης. 

16 ώρες πριν, surveyor81 είπε

Τέλεια! Έχει κανείς εμπειρία πόσο καιρό περιπου χρειάζεται για να συνδεθούν και τα σπίτια?

πανω απο 6μηνο

Στις 23/4/2025 στις 12:37 ΜΜ, amacon είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα κάνω εδώ μια ερώτηση. Από την στιγμή που κάνω αίτηση και πάρω το voucher , υπάρχει χρονικός περιορισμός για το πότε θα το ενεργοποιήσω ? Δηλαδή εάν πχ κάνω την αίτηση σήμερα και εγκριθεί το κουπόνι μπορώ να κάνω την αίτηση των Αύγουστο ή θα πρέπει να την κάνω άμεσα?

μεχρι Οκτωμβριο 2025

Δημοσ.
17 ώρες πριν, surveyor81 είπε

\Καλησπέρα παιδιά.
Στη γειτονιά μου έχουμε 24αρες γραμμές και την τελευταία βδομάδα έχουν αρχίσει να περνάνε νέα καλώδια στις κολώνες του ΟΤΕ (τα μαύρα που φαίνονται στις φωτογραφίες) και να αφήνουν σε κάθε κολώνα να κρέμεται μια αναμονή. Παίζει να είναι εναέρια οπτική ίνα?

IMG20250426150045.jpg   IMG20250426150154.jpg   IMG20250426155551.jpg   IMG20250426155600.jpg

Η κολώνα είναι καινούργια και το ταμπελάκι κάτω γράφει ΟΤΕ.

(χωριό στη Φθιώτιδα)

IMG_20250419_200142.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδιο και εδω σε μενα κεντρικη ευβοια .
Εχουν τελειωσει με σκαψιματα και περασμα διοδων οδευσης ινας 

image.png.428006e30c4c9221f9ceca56145ea255.png

Εχουν ανεβασει οδευσεις στις υπαρχουσες ξυλινες κολωνες καθως και τοποθετησεις νεες κολονες 
image.png.7ae023b59f2dfbc237a712abc6681fc2.png
και αναμενεται η εγκατασταση καφαο/κουτιων διανομης και η οδευση συνδεση της ινας .
O Όμιλος ΟΤΕ φέρνει ταχύτητες 1Gbps σε ημιαστικές και αγροτικές περιοχές  στο πλαίσιο του έργου Ultra-fast Broadband – nowmag.gr
Πιστευω σε κανα χρονο να εχει ολοκληρωθει και να μας δωσει .

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ParisFot είπε

Ξέρουμε τι παίζει με τις πραγματικές ταχύτητες? Έκανα τώρα συμβόλαιο για 300mbps , θα είναι όντως 300 ή να περιμένω κάτι στα 270

315!!!

Έκανες συμβόλαιο άρα έχεις κάνα μήνα αναμονής Ε;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dnote είπε

μεταφορα θα γινει αλλα με αλλο νουμερο (προθεμα). η μεταφορα δεν επιφερει πεναλτυ για διακοπη συμβολαιου. οποτε ο συνδρομιτης κανει αιτημα μεταφορας και οχι νεας συνδεσης. 

Δεν έγραψα ότι θα πληρώσει πέναλτι. Μπορεί ο συνδρομητής να κάνει αίτημα μεταφοράς, αλλά νέα σύνδεση θα γίνει, με νέο αριθμό, σε νέο βρόχο και νέο 24μηνο παραμονής. Το ότι γίνεται μεταφορά της σύνδεσης είναι άσχετο, αφού δεν συνεχίζει η υπάρχουσα, με τον ίδιο αριθμό και σε ενεργό βρόχο.

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ.
8 ώρες πριν, logo15 είπε

315!!!

Έκανες συμβόλαιο άρα έχεις κάνα μήνα αναμονής Ε;

Έλα δε φίλε!  μακάρι για να δούμε 

Ναι μου είπαν και καλά θα επικοινωνήσει μαζί μου ο τεχνικός στις επόμενες 20 μέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ParisFot είπε

Έλα δε φίλε!  μακάρι για να δούμε 

Ναι μου είπαν και καλά θα επικοινωνήσει μαζί μου ο τεχνικός στις επόμενες 20 μέρες 

εγω ειμαι στο σταδιο που μ την εχουν βαλει μεσα στο σπιτι και περιμενω ποτε θα τελειωσουν τις δουλειες στο καφαο να ερθει ο τεχνικος να περασει το SN του PON ... εχω μια βδομαδα τωρα... είναι γελειο τωρα μπορει να το εχουν κανει και δν μπορω καπως εγω να δώσω το SN του PON Να γινει η σύνδεση

Επεξ/σία από nemesis89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...