Προς το περιεχόμενο

H ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο του Command & Conquer Remastered


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H ΕΑ συνεργάστηκε με μία εταιρεία που ειδικεύεται στα παιχνίδια RTS (Real Time Strategy), την Petroglyph Games –που ιδρύθηκε από πρώην υπαλλήλους της Westwood Studios- για την «remastered» έκδοση του πασίγνωστου τίτλου Command & Conquer.

Πρόσφατα, η EA έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video του Command & Conquer Remastered και με την πρώτη ματιά δείχνει ότι έχει γίνει αρκετά ωραία δουλειά. Το σύντομο βίντεο (28 δευτερολέπτων) μας οδηγεί απευθείας στη δράση δείχνοντας μία επίθεση των GDI σε μία βάση των NOD. Βλέπουμε εκρήξεις, απώλειες μονάδων ενώ παράλληλα ακούγονται κραυγές κ.ά.

Το βίντεο ξεκινάει με τα αυθεντικά γραφικά, και στη πορεία μεταβαίνει στα σύγχρονα, που όπως θα περιμένατε δείχνουν ομορφότερα και λεπτομερέστερα. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι αυτή η μετάβαση θα γίνεται με το πάτημα ενός… πλήκτρου, και επομένως από τα 320 x 200 pixels ο χρήστης θα μεταβαίνει άμεσα σε ανάλυση έως και 3840 x 2160 pixels.

Το Command & Conquer Remastered, που περιλαμβάνει μία remastered έκδοση του αυθεντικού τίτλου Command & Conquer, μία επίσης remastered έκδοση του Command & Conquer: Red Alert καθώς και τα expansion packs τους (Covert Ops, Counterstrike και Aftermath) βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης από τις εταιρείες Petroglyph Games και Lemon Sky Studios. Σε μία ανάρτηση του στο επίσημο blog της EA, ο παραγωγός Jim Vessella είπε ότι η remastered έκδοση αναπτύσσεται στο ίδιο κλασικό 2D στυλ, ώστε να διατηρηθεί το αυθεντικό στοιχείο. Εξάλλου πρόκειται για ένα remaster και όχι remake του τίτλου.

«Όταν ανακτήσαμε τον πηγαίο κώδικα των C&C Tiberian Dawn και C&C Red Alert, οδηγηθήκαμε σε μία βιώσιμη οδό για να ταιριάξουμε με ακρίβεια το βασικό gameplay, την αίσθηση και την χαρακτηριστική εμφάνιση των αυθεντικών τίτλων» εξήγησε ο Jim Vessella. «Πιστεύουμε ότι το 2D στυλ ήταν ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσουμε όλα αυτά τα στοιχεία μαζί και τελικά να επιτύχουμε την αυθεντικότητα που αναζητούσαμε». Οι προγραμματιστές της Lemon Sky ωστόσο, προχώρησαν στο re-modeling και στο re-animation κάθε στοιχείου του παιχνιδιού από την αρχή, δήλωσε ο Jim Vessella επίσης. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία για την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου.

Eurogamer


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εποχές ...

Τεσπά τότε ήταν καλό τώρα τι τους έχει πιάσει όλους με τα remastered δεν μπορώ να καταλάβω..

παιχνιδια π.Χ και τα βαφτίζουν remastered.. λες και εγώ που ανήκω στην τότε γενιά θα το ξαναπαίξω.. 

Το βάζω το βλέπω το βαριέμαι το παρατάω.. 

Φτιάξτε κάνα καινούριο με την συνταγή την τότε και ναι θα ασχοληθούμε.

  • Like 20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pentium 4 + Nvidia geforce 256mb. Δύο απλά πράγματα για να ' καείς ' με ένα τέτοιο παιχνίδι τότε ....! Ωραίες αναμνήσεις.οταν το pc gaming ήταν ποιο κοντά στο μέσο χρήστη χωρίς πολλά πολλά...!

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Remastered για το τίποτα !!!
Έχουν ξεφτιλίσει τον ορισμό "Remastered" με τα περισσότερα παλιά παιχνίδια, στην ουσία το μόνο που κάνουν είναι απλά να αυξήσουν λίγο το internal resolution και απλά να αντικαταστήσουν κάποια ελάχιστα textures πχ γράμματα.

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενω ανατριχιάζω που το βλεπω, ξερω μεσα μου οτι ειναι μαπα. Θα πληρώσουμε για να παιξουμε 2 πιστες και θα τονπαρατησουμε. Το εχω τερματισει με ολους τους τροπους και εχοντας κλεψει ολα τα κτηρια με ολα τα contraction options. 

Αν δεν εχουν βαλει τίποτα καινουργιο και μάλιστα ουσιας ουτε 40 λεπτά gameplay δεν θα εχει για μένα. 

 

Αν βγαλουν και τα Generals και Zero Hour σε ενα παιχνιδι, κατι γίνετε. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...