mitsos130 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Με το ζόρι βρήκαμε αεροπορικά μέσω Αθηνών για Θεσσαλονίκη (155€), γιατί καράβι εχει μετά απο 2 μέρες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mitsos130 είπε Έχει τύχει να ακούσετε να κόβουν την άδεια ορκωμοσίας από όλη τη σειρά σε κάποιο ΣΥΠΟ ή είναι ψαρωτικό για τους Νέους; Οχι, είναι διαταγή αρχηγού η άδεια, δε κόβεται
GiatrosRossi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα, Βρίσκομαι ακριβώς μετά τα σπεν σε εκπαίδευση ειδικότητας, το βύσμα μου ισχυρίζεται ότι μετά την ειδικότητα μόνο μπορεί να με παρει με απόσπαση κάπου που θέλω (στην ίδια περιοχή με το στρατόπεδο που βρισκομαι είναι αυτο που θελω) γνωρίζεται εάν κάτι τέτοιο στεκει; Εννοω μετά την ειδικότητα σκάνε οι αποσπασεις; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από GiatrosRossi
vamvakoolas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, GiatrosRossi είπε Καλησπέρα και από εμένα, Βρίσκομαι ακριβώς μετά τα σπεν σε εκπαίδευση ειδικότητας, το βύσμα μου ισχυρίζεται ότι μετά την ειδικότητα μόνο μπορεί να με παρει με απόσπαση κάπου που θέλω (στην ίδια περιοχή με το στρατόπεδο που βρισκομαι είναι αυτο που θελω) γνωρίζεται εάν κάτι τέτοιο στεκει; Εννοω μετά την ειδικότητα σκάνε οι αποσπασεις; σωστα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GiatrosRossi είπε Καλησπέρα και από εμένα, Βρίσκομαι ακριβώς μετά τα σπεν σε εκπαίδευση ειδικότητας, το βύσμα μου ισχυρίζεται ότι μετά την ειδικότητα μόνο μπορεί να με παρει με απόσπαση κάπου που θέλω (στην ίδια περιοχή με το στρατόπεδο που βρισκομαι είναι αυτο που θελω) γνωρίζεται εάν κάτι τέτοιο στεκει; Εννοω μετά την ειδικότητα σκάνε οι αποσπασεις; Λογικο το βρισκω καθως και οι κατ εξαίρεση μεταθεσεις τοτε δίνονται.
nadal1999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα έχω πάρει μετάθεση στην 350 πκβ Σέδες με ειδικότητα πυροσβέστης όμως δεν θα μπω πυρασφάλεια λόγω το ότι υπάρχουν ποιο παλιοί σε αναμονή πριν από εμένα θέλω να ρωτήσω μετάθεση πότε μπορώ να πάρω?
georgkar94 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 10:30 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Μιλώντας εκ πείρας, μετά το μεταπτυχιακό είναι βλακεία, καλά αν μάλιστα το μεταπτυχιακό είναι στο εξωτερικό τότε είναι μέγιστη βλακεία. Το έκανα, το μετάνιωσα, οπότε θα συνέστηνα να το αποφύγετε. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω που προτείνει μετά το προπτυχιακό, ναι μεν να εχεις τελειώσει με τη σχολή να μην εχεις αναθέματα αλλά να μην είσαι κι έτοιμος για αγορά εργασίας. Ξεμπερδεύεις με σχολή, για μένα πας απευθείας κιολας με ΕΣΣΟ Ιουλίου ει δυνατόν, και το πολύ τον επόμενο Ιούλιο έχεις καθαρίσει για να κάνεις ο,τι γουστάρεις, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, να μεταναστεύσεις Silicon Valley, να μπαρκάρεις, να ανοίξεις επιχείρηση, να βρεις sugar mama να σε ταϊζει, με ο,τι τη βρίσκει ο καθένας. Ανάλογα τη περίπτωση, τη δουλειά που ψάχνει ι καθένας, το μεταπτυχιακό που κάνει.. Στη δικιά μου πχ το να αφήσω ένα χρόνο που δεν θα χω επαφή και να ξαναγυρισω μετά Γ μεταπτυχιακό θα ήταν πιο κουραστικό.. Επίσης ανάλογα και το που πας.. Άλλο να πας ένα χρόνο στον ευρο μακριά από όλα και άλλο 9 μήνες δίπλα στο σπίτι σου με κάθε μέρα εξοδο
giorgosdimi__10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής, τι μπορώ να κάνω στον στρατό κατά την θητεία μου (ή ξηρά ή αεροπορία); Δηλαδή δικαιούμαι κάποια ειδικότητα και να είμαι σε γραφείο λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων;
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Κοίταξε, για κάτι τόσο ιδιαίτερο θα σου δοθούν οι ακόλουθες επιλογές την ημέρα που παρουσιάζεσαι: 1. Κατατάσσεσαι απευθείας ως στρατηγός και απολύεσαι Chuck Norris 2. Δουλειά στο Α' Γραφείο με μισθό ~13.000€/μήνα και κάθε μέρα σπίτι σου με εταιρικό Stayer 3. Ρίχνεις τον πρωθυπουργό της χώρας και αναλαμβάνεις τα καθήκοντά του, απολαμβάνοντας ΜΟΝΟ τα benefits του, και όχι τις υποχρεώσεις του 4. Όλα τα παραπάνω 1
georgeps21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, phanispal είπε Κοίταξε, για κάτι τόσο ιδιαίτερο θα σου δοθούν οι ακόλουθες επιλογές την ημέρα που παρουσιάζεσαι: 1. Κατατάσσεσαι απευθείας ως στρατηγός και απολύεσαι Chuck Norris 2. Δουλειά στο Α' Γραφείο με μισθό ~13.000€/μήνα και κάθε μέρα σπίτι σου με εταιρικό Stayer 3. Ρίχνεις τον πρωθυπουργό της χώρας και αναλαμβάνεις τα καθήκοντά του, απολαμβάνοντας ΜΟΝΟ τα benefits του, και όχι τις υποχρεώσεις του 4. Όλα τα παραπάνω 2
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής Για μετρ σε λεσχη σε κοβω
vamvakoolas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής, τι μπορώ να κάνω στον στρατό κατά την θητεία μου (ή ξηρά ή αεροπορία); Δηλαδή δικαιούμαι κάποια ειδικότητα και να είμαι σε γραφείο λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων; μια συμβουλη τελειως φιλικα: μη διανοηθεις και αρχιζεις αυτα σε κανενα μονιμα αξιωματικο (ασχετα με το οπλο) γιατι σε βλεπω υπευθηνο μοναδος για -γοπινγκ -περιποιηση καλλιοπης -ανθρωπινο alarm στο θαλαμο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής, τι μπορώ να κάνω στον στρατό κατά την θητεία μου (ή ξηρά ή αεροπορία); Δηλαδή δικαιούμαι κάποια ειδικότητα και να είμαι σε γραφείο λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων; Επειδή σε γλέντησαν οι απο πάνω, και καλά σου έκαναν, εγώ λέω να απαντήσω σοβαρά. Κατ' αρχήν στο στρατό δικαιούσαι μόνο ο,τι προβλέπεται λόγω νομοθεσίας (προσοχή στη λέξη δικαιούσαι). Επίσης ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των φαντάρων είναι μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι κλπ, κάτοχοι μεταπτυχιακού απο τοπ πανεπιστήμια κ.ο.κ., αν όλοι αυτοι "δικαιούνταν" γραφειάρα, για χαμαλίκια δε θα έμενε κάνενας. Δε θα πας εσύ να τους ξεβλαχέψεις. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από ProponitisTouKanape 2
GiatrosRossi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Γνωρίζει κάποιος εάν οι αποσπάσεις (για μετά την εκπαίδευση ειδικοτητας) σκάνε στο 1ο γραφείο πριν την ημέρα λήξης της εκπαιδευσης;
giorgosdimi__10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Επειδή σε γλέντησαν οι απο πάνω, και καλά σου έκαναν, εγώ λέω να απαντήσω σοβαρά. Κατ' αρχήν στο στρατό δικαιούσαι μόνο ο,τι προβλέπεται λόγω νομοθεσίας (προσοχή στη λέξη δικαιούσαι). Επίσης ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των φαντάρων είναι μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι κλπ, κάτοχοι μεταπτυχιακού απο τοπ πανεπιστήμια κ.ο.κ., αν όλοι αυτοι "δικαιούνταν" γραφειάρα, για χαμαλίκια δε θα έμενε κάνενας. Δε θα πας εσύ να τους ξεβλαχέψεις. Απλά ρώτησα Οι άλλοι έπεσαν να με φάνε Ρώτησα επειδή έχω ακούσει για διάφορες ειδικότητες που μπαίνουν σε ανάλογα τμήματα π.χ. για πληροφορικάριους έρευνας πληροφορικής, γιατρούς στο υγειονομικό, μηχανικούς στο μηχανικό κ.α. Με τη αυτή λογική ρώτησα αν υπάρχει κάτι διοικητικό ή οικονομικό ή λογιστικό Προφανώς και δε θα πάω να τους "ξεβλαχέψω" και ούτε θα πάω να πουλήσω μούρη σε ανώτερους
Προτεινόμενες αναρτήσεις