Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/12/2022 στις 12:35 ΠΜ, georgkar94 είπε

Διπλη κάλτσα οπωσδήποτε.. 

Ισοθερμικα της προκοπης και εισαι μπομπε.Μπλουζακι,σκελεα κ καλτσες ισοθερμικες και δεν νιωθεις μια.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Ανοίξε το σύστημα δηλωσης προτιμησης για 2023 Β ΕΣΣΟ και δεν δίνει επιλογες για στρατοπέδα παραμεθορίου.Παρατήρησε κανείς το ίδιο ;

Επεξ/σία από nickthequick123A
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, nickthequick123A said:

Καλησπέρα.Ανοίξε το σύστημα δηλωσης προτιμησης για 2023 Β ΕΣΣΟ και δεν δίνει επιλογες για στρατοπέδα παραμεθορίου.Παρατήρησε κανείς το ίδιο ;

Ούτε σε εμένα το βγάζει, πάντως η λίστα επαγγελμάτων θέλει μια ενημερώσω πιστεύω.  Η μόνη επιλογή για 9μηνο που μου βγάζει είναι για ελδυκ.

Επεξ/σία από SIP1995
Δημοσ.

Λες επειδή είναι η πρώτη μερά να είναι αρκετά νωρις(σημερα 24:00 ανοιξε το συστήμα) και τα υπόλοιπα στρατόπεδα να είναι διαθέσιμα πιο μετά; Eμένα μου βγάζει μόνο 9 στρατόπεδα  υποδοχής τα οποία ειναι ολά για 12 μήνη θητεία.

Δημοσ.
10 minutes ago, nickthequick123A said:

Λες επειδή είναι η πρώτη μερά να είναι αρκετά νωρις(σημερα 24:00 ανοιξε το συστήμα) και τα υπόλοιπα στρατόπεδα να είναι διαθέσιμα πιο μετά; Eμένα μου βγάζει μόνο 9 στρατόπεδα  υποδοχής τα οποία ειναι ολά για 12 μήνη θητεία.

Γενικά το δηλώνουν μέσα από το σύστημα για 9μηνο ? Αυτό είναι το θέμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SIP1995 είπε

Γενικά το δηλώνουν μέσα από το σύστημα για 9μηνο ? Αυτό είναι το θέμα.

Όχι. Δήλωνες περιοχή προτίμησης και πήγαινες αντίστοιχα.
Λες να ανοίξουν τα κέντρα που έχουν φαγωθεί όλοι και προετοίμασαν την πλατφόρμα ; :P

Δημοσ.
37 minutes ago, sourothri said:

Παιδιά της 2023 Β ΕΣΣΟ σας ήρθε κάποια ειδοποίηση μέσω SMS για το ότι άνοιξε το σύστημα;

Ούτε καν, αν δεν έμπαινα εδώ ούτε που τα θα ήξερα ότι άνοιξε.

3 hours ago, manolis940 said:

Όχι. Δήλωνες περιοχή προτίμησης και πήγαινες αντίστοιχα.
Λες να ανοίξουν τα κέντρα που έχουν φαγωθεί όλοι και προετοίμασαν την πλατφόρμα ; :P

Άρα πας εκεί και το δηλώνεις μετά από ότι κατάλαβα ;

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, george572000 said:

ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο  

Μπα δεν νομίζω, που το διάβασες αυτό βασικά ; Επίσης έρχονται εκλογές οπότε μια κίνηση σαν αυτή θα ήταν επικοινωνιακά κακή. 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο
Αναφορά σε κείμενο

μια ερωτηση σε οσους ηταν η ειναι φοιτητες εγω θελω να κοψω την αναβολη μου τι χαρτια χρειαζονται να παω στο κεπ ? απο την σχολη  ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george572000 είπε

ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο  

Καιρο ειχαμε να ακουσουμε παπατζες για αυξηση θητειας και ειχα ανησυχησει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, george572000 είπε

Πού το λένε; Εδώ για την αύξηση απο 9 σε 12 είχε βουήξει ο τόπος και υλοποιήθηκε 1.5 χρόνο αργότερα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσα στο στρατό ακουγεται πάρα πολύ αλλά το 90% αυτών που λέγονται στον στρατό είναι μαλακίες οπότε... 

Επεξ/σία από PassageToBabylon
  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, george572000 είπε

Ναι, έχει υπογραφεί, αλλά το κρατάνε κρυφό για να σας το ανακοινώσει ο αη Βασίλης.

Τι πατε και χάφτετε ρε παιδιά;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...