Paripapa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, μπαίνω α εσσο 2023, ξέρει κάποιος αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ 6 μήνες (δικαιούμαι μειωμένη λόγω πολυτεκνίας); Δεν βρήκα πολλά στο ίντερνετ και απ' τα λίγα που διάβασα κατάλαβα ότι εξαρτάται απ' το αν θα έχουν αρκετά άτομα εκείνη την εσσο (;)
ChristosTs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Paripapa είπε Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, μπαίνω α εσσο 2023, ξέρει κάποιος αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ 6 μήνες (δικαιούμαι μειωμένη λόγω πολυτεκνίας); Δεν βρήκα πολλά στο ίντερνετ και απ' τα λίγα που διάβασα κατάλαβα ότι εξαρτάται απ' το αν θα έχουν αρκετά άτομα εκείνη την εσσο (;) Γινεται. Τουλάχιστον στην ΣΤ ΕΣΣΟ 2022, στην δικιά μου δηλαδή, στέλνουν κανονικά εξαμηνιτες στην Κύπρο και άπλα θα κάνουνε 3 μήνες στο νησί και μετά επαναπατρισμό. (ελπίζω να μην δήλωσες Θήβα να παρουσιάστεις, θα πας ούτως η άλλως τον Φεβρουάριο για 10-20 μέρες απλα μην την φας με το κουτάλι και στα ΣΒΕΝ) (Αν δήλωσες στον υπολογιστή ΕΛΔΥΚ, λογικά σου έδωσε την δυνατότητα να παρουσιαστεις Λαμία/Θήβα, ελπίζω να έκανες καλό στον εαυτό σου επιλέγοντας Λαμία) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από ChristosTs 1
panosdOUG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ChristosTs είπε Γινεται. Τουλάχιστον στην ΣΤ ΕΣΣΟ 2022, στην δικιά μου δηλαδή, στέλνουν κανονικά εξαμηνιτες στην Κύπρο και άπλα θα κάνουνε 3 μήνες στο νησί και μετά επαναπατρισμό. (ελπίζω να μην δήλωσες Θήβα να παρουσιάστεις, θα πας ούτως η άλλως τον Φεβρουάριο για 10-20 μέρες απλα μην την φας με το κουτάλι και στα ΣΒΕΝ) (Αν δήλωσες στον υπολογιστή ΕΛΔΥΚ, λογικά σου έδωσε την δυνατότητα να παρουσιαστεις Λαμία/Θήβα, ελπίζω να έκανες καλό στον εαυτό σου επιλέγοντας Λαμία) Επιβεβαιώνω πως στέλνουν 6μήνους Κύπρο ΣΤ ΕΣΣΟ 2022 και εγώ έχω φιλαράκι που είναι εξαμήνος και θα έρθει κανονικά. Όπως λέει και το παλικάρι από πάνω μακριά από Θήβα ειδικά στην σειρά σας από ότι ακουγόταν θα είστε διπλάσιοι από εμάς (καθαρίσαμε κτήρια μαγειρία που ήταν κλειστά κλπ) οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται στο στρατόπεδο. 1
kappareality Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Λαμία πολύ δύσκολα θα πας ακομα και αν το δηλώσεις, αλλά αν πας είναι "ξενοδοχείο". Στη Θήβα προσωπικά ένιωσα το χρόνο να σταματά μέχρι να φύγω για Κύπρο. Ευτυχώς παρουσιάστηκα σε νησί, μετά πήγα Θήβα και μετά Κύπρο. 1
klironomos23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα παιδιά... μου ηρθε χαρτί κατάταξης κ παρουσιαζομαι 13/1 στην Ασσυρο, Θεσσαλονίκη... μπορείτε να μου δώσετε καμία πληροφορία πως είναι εκεί?
SIP1995 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 12 hours ago, klironomos23 said: καλησπέρα παιδιά... μου ηρθε χαρτί κατάταξης κ παρουσιαζομαι 13/1 στην Ασσυρο, Θεσσαλονίκη... μπορείτε να μου δώσετε καμία πληροφορία πως είναι εκεί? Εξαρτάται από το που θα είσαι...μπες εδω καλύτερα και δες ακριβώς το πως https://moovitapp.com/
okeys Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά ξερει κανεις τι παίζει με 482 ΤΔΒ?
SIP1995 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από SIP1995
Giwrghs95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. Από παντού περνάνε μην αγχώνεσαι
SIP1995 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, Giwrghs95 said: Από παντού περνάνε μην αγχώνεσαι Τέλεια σε ευχαριστώ. Οτι πληροφορίες βρήκα γενικότερα είναι σκόρπιες με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ισχύει και όχι.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. Εννοείται απο όλα τα στρατόπεδα.
Warriorspirit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί
whitelight Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/12/2022 στις 6:01 ΜΜ, SIP1995 είπε Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. τη πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε εμας περασαν τυπικα 2 ατομα ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army) Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί αυτο κανεις δεν μπορει να στο πει αν θα μεινεις εκει η οχι μπορει να σου βγει μεταθεση μετα τα σβεν σε αλλο στρατοπεδο μπορει οχι μπορει μετα τα σπεν μπορει οχι μπορει και ποτε αναλογα . Το πως θα ειναι αναλογα με το βυσμα σου σε αυτα τα στρατοπεδα γινονται βυσματοbattles οποιος εχει δεν κανει τπτ ενω οι αλλοι κανουν την λαντζουλα.
klironomos23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί πότε παρουσιαζεσαι Άσσηρο φίλε? γιατί κ εγώ εξ αναβολής ειμαι κ μπαίνω 13/1
SIP1995 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, whitelight said: τη πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε εμας περασαν τυπικα 2 ατομα ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army). Άρα από ότι κατάλαβα να μην τρέφω και πολλές ελπίδες για ΕΔ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις