Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Να ρωτήσω, μπαίνω α εσσο 2023, ξέρει κάποιος αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ 6 μήνες (δικαιούμαι μειωμένη λόγω πολυτεκνίας); Δεν βρήκα πολλά στο ίντερνετ και απ' τα λίγα που διάβασα κατάλαβα ότι εξαρτάται απ' το αν θα έχουν αρκετά άτομα εκείνη την εσσο (;)

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Paripapa είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Να ρωτήσω, μπαίνω α εσσο 2023, ξέρει κάποιος αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ 6 μήνες (δικαιούμαι μειωμένη λόγω πολυτεκνίας); Δεν βρήκα πολλά στο ίντερνετ και απ' τα λίγα που διάβασα κατάλαβα ότι εξαρτάται απ' το αν θα έχουν αρκετά άτομα εκείνη την εσσο (;)

Γινεται.

Τουλάχιστον στην ΣΤ ΕΣΣΟ 2022, στην δικιά μου δηλαδή, στέλνουν κανονικά εξαμηνιτες στην Κύπρο και άπλα θα κάνουνε 3 μήνες στο νησί και μετά επαναπατρισμό.

(ελπίζω να μην δήλωσες Θήβα να παρουσιάστεις, θα πας ούτως η άλλως τον Φεβρουάριο για 10-20 μέρες απλα μην την φας με το κουτάλι και στα ΣΒΕΝ)

(Αν δήλωσες στον υπολογιστή ΕΛΔΥΚ, λογικά σου έδωσε την δυνατότητα να παρουσιαστεις Λαμία/Θήβα, ελπίζω να έκανες καλό στον εαυτό σου επιλέγοντας Λαμία)

Επεξ/σία από ChristosTs
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChristosTs είπε

Γινεται.

Τουλάχιστον στην ΣΤ ΕΣΣΟ 2022, στην δικιά μου δηλαδή, στέλνουν κανονικά εξαμηνιτες στην Κύπρο και άπλα θα κάνουνε 3 μήνες στο νησί και μετά επαναπατρισμό.

(ελπίζω να μην δήλωσες Θήβα να παρουσιάστεις, θα πας ούτως η άλλως τον Φεβρουάριο για 10-20 μέρες απλα μην την φας με το κουτάλι και στα ΣΒΕΝ)

(Αν δήλωσες στον υπολογιστή ΕΛΔΥΚ, λογικά σου έδωσε την δυνατότητα να παρουσιαστεις Λαμία/Θήβα, ελπίζω να έκανες καλό στον εαυτό σου επιλέγοντας Λαμία)

Επιβεβαιώνω πως στέλνουν 6μήνους Κύπρο ΣΤ ΕΣΣΟ 2022 και εγώ έχω φιλαράκι που είναι εξαμήνος και θα έρθει κανονικά.

Όπως λέει και το παλικάρι από πάνω μακριά από Θήβα ειδικά στην σειρά σας από ότι ακουγόταν θα είστε διπλάσιοι από εμάς (καθαρίσαμε κτήρια μαγειρία που ήταν κλειστά κλπ) οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται στο στρατόπεδο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Λαμία πολύ δύσκολα θα πας ακομα και αν το δηλώσεις, αλλά αν πας είναι "ξενοδοχείο". Στη Θήβα προσωπικά ένιωσα το χρόνο να σταματά μέχρι να φύγω για Κύπρο. Ευτυχώς παρουσιάστηκα σε νησί, μετά πήγα Θήβα και μετά Κύπρο.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά... μου ηρθε χαρτί κατάταξης κ παρουσιαζομαι 13/1 στην Ασσυρο, Θεσσαλονίκη... μπορείτε να μου δώσετε καμία πληροφορία πως είναι εκεί?

Δημοσ.
12 hours ago, klironomos23 said:

καλησπέρα παιδιά... μου ηρθε χαρτί κατάταξης κ παρουσιαζομαι 13/1 στην Ασσυρο, Θεσσαλονίκη... μπορείτε να μου δώσετε καμία πληροφορία πως είναι εκεί?

Εξαρτάται από το που θα είσαι...μπες εδω καλύτερα και δες ακριβώς το πως https://moovitapp.com/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ;  Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία.

Επεξ/σία από SIP1995
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ;  Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία.

Από παντού περνάνε μην αγχώνεσαι 

Δημοσ.
1 hour ago, Giwrghs95 said:

Από παντού περνάνε μην αγχώνεσαι 

Τέλεια σε ευχαριστώ. Οτι πληροφορίες βρήκα γενικότερα είναι σκόρπιες με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ισχύει και όχι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SIP1995 είπε

Εννοείται απο όλα τα στρατόπεδα. 

Δημοσ.

Στις 23/12/2022 στις 6:01 ΜΜ, SIP1995 είπε

τη  πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε  εμας περασαν τυπικα 2 ατομα  ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army) 

Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε

Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί 

αυτο κανεις δεν μπορει να στο πει αν θα μεινεις εκει η οχι μπορει να σου βγει μεταθεση μετα τα σβεν σε αλλο στρατοπεδο μπορει οχι μπορει μετα τα σπεν μπορει οχι μπορει και ποτε αναλογα . Το πως θα ειναι αναλογα με το βυσμα σου σε αυτα τα στρατοπεδα γινονται βυσματοbattles οποιος εχει δεν κανει τπτ ενω οι αλλοι κανουν την λαντζουλα.

Δημοσ.
Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε

Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί 

πότε παρουσιαζεσαι Άσσηρο φίλε? γιατί κ εγώ εξ αναβολής ειμαι κ μπαίνω 13/1

Δημοσ.
1 hour ago, whitelight said:

τη  πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε  εμας περασαν τυπικα 2 ατομα  ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army).

Άρα από ότι κατάλαβα να μην τρέφω και πολλές ελπίδες για ΕΔ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...