Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexioannou είπε

Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας

Ακόμα και γυναίκα.....

Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα .....

IMG_017-768x513.jpg

DSC_5723-780x400.jpg

για εκείνα τα χρόνια αναφέρομαι, τώρα ξέρω μόνιμοι πάνε

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

για εκείνα τα χρόνια αναφέρομαι, τώρα ξέρω μόνιμοι πάνε

Νομίζω μόνιμοι και τότε.....

Πάντως δίπλα του ήταν και μέλος του c130 για ελενχο της ζώνης .....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

φανταζομαι καυστηρατζης;

Δηλωνε οτι δεν εχεις ιδεα απο υδραυλικα (π.χ καζανακια βρυσες) γιατι ισως περασεις θητεια σε ολα τα μπανια των στρατοπεδων...

Στο αντικειμενο σου δυσκολο να εχεις κατι στις μοναδες. Ωστοσο σε εκτος στρατου εχω τυχει σε περιπτωσεις (παντα σε μακρινες περιοχες) που αρκετοι μονιμαδες αξιωματικοι που εμεναν εκτος (εκτος των κατοικιων που δινει ο στρατος) απασχολουσαν ατομα με το αζημιωτο. Μαλιστα σε ενα χωριο ο συναδελφος σου φτιαχτηκε (οικονομικα) μιας και μαθευτηκε οτι υπηρχε καυστηρατζης και οι ντοπιοι καναν ουρα για βλαβες ή συμβουλες.

Υ.Γ: Το πτυχιο καθε αυτο δε χρειαζεται να το εχεις μαζι σου.

ασχολουμε και με καυστηρες και υδραυλικα αλλα ποιο πολυ υδραυλικα 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lazurell είπε

Καλησπέρα, ξέρει κανείς κάτι περί στρατιωτικής εντολής οχημάτων;

θες να δωσεις καποιες πληροφοριες; που συναντησες αυτη την εντολη; σε αφορα;

Δημοσ.
Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε

Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. 

καλησπερας σας και καλη χρονια δεν ξερω που να απευθυνθω και για αυτο γραφω εδω ειμαι 25 χρονων και λογο δουλειας που ημουν εξωτερικο πηρα αναβολη δεν εχω βγαλει το γυμνασιο λογο οτι εφυγα μικρος εξωτερικο με την οικογενεια και αποφασισα να μπω στην δουλεια πρεπει να μπω στρατο και σκεφτομαι αν μπορω αργοτερα να μεινω μονιμος αν υπαρχει δυνατοτητα επειδη δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω χαρτι γυμνασιου αλλα εχω ακουσει απο φιλους οτι γινεται αλλα δεν ξερουν παραπανω πληροφοριες αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμων ευχαριστω🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

θες να δωσεις καποιες πληροφοριες; που συναντησες αυτη την εντολη; σε αφορα;

Ναι σήμερα την παρέλαβα από τα ελτα. Κίτρινη. Μπήκα στο site του στρατού και έψαξα πληροφορίες, θα πάρω και τηλ αύριο να δω αν μου λύσουν απορίες μου αλλά είπα να δω αν υπάρχει καμιά απάντηση και εδώ.

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω καταρχάς είναι αν το χαρτί αυτό είναι εντολή να το πάω άμεσα(νομίζω όχι), ή θα έρθει άλλο- αν έρθει.

Επεξ/σία από lazurell
Δημοσ.

Να μη παίρνεις γνώμες απο άσχετους. Η μόνη περίπτωση να μπεις μόνιμος στο στρατό είναι να δηλώσεις σε διαγωνισμό για ΕΠΟΠ που νομίζω οτι το απολυτήριο λυκείου ειναι προϋπόθεση για όλες τις θέσεις 

3 λεπτά πριν, iwshff είπε

καλησπερας σας και καλη χρονια δεν ξερω που να απευθυνθω και για αυτο γραφω εδω ειμαι 25 χρονων και λογο δουλειας που ημουν εξωτερικο πηρα αναβολη δεν εχω βγαλει το γυμνασιο λογο οτι εφυγα μικρος εξωτερικο με την οικογενεια και αποφασισα να μπω στην δουλεια πρεπει να μπω στρατο και σκεφτομαι αν μπορω αργοτερα να μεινω μονιμος αν υπαρχει δυνατοτητα επειδη δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω χαρτι γυμνασιου αλλα εχω ακουσει απο φιλους οτι γινεται αλλα δεν ξερουν παραπανω πληροφοριες αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμων ευχαριστω🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, iwshff είπε

Οι φίλοι σου καλό θα είναι να ασχολούνται με αυτά που γνωρίζουν και όχι να το παίζουν ξερόλες χωρίς λόγο.

Στο στρατό μόνο μέσω προκήρυξης μπορεί να μείνεις μόνιμος και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο διότι είναι προκήρυξη με μόρια.

Πλέον σε όλες τις ειδικότητες ελάχιστο προσόν είναι το απολυτήριο Λυκείου ή το ΙΕΚ άρα την πιθανότητα εξασφάλισης μόνιμης δουλειάς στο στρατό την ξεχνάς.

Οπότε πηγαίνεις στρατό τελειώνεις και επιστρέφεις πίσω στο εξωτερικό αφού εκεί έχεις ήδη δουλειά, γιατί στην Ελλάδα χωρίς έστω ένα χαρτί δύσκολα θα βρεις κάτι.

33 λεπτά πριν, lazurell είπε

Ναι σήμερα την παρέλαβα από τα ελτα. Κίτρινη. Μπήκα στο site του στρατού και έψαξα πληροφορίες, θα πάρω και τηλ αύριο να δω αν μου λύσουν απορίες μου αλλά είπα να δω αν υπάρχει καμιά απάντηση και εδώ.

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω καταρχάς είναι αν το χαρτί αυτό είναι εντολή να το πάω άμεσα(νομίζω όχι), ή θα έρθει άλλο- αν έρθει.

https://epistrateusi.army.gr/eidiki-stratiotiki-entoli-ochimatos-michanimatos-ese/

Κάτι παραπάνω μην νομίζεις πως θα σου πούνε τηλεφωνικώς.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

https://epistrateusi.army.gr/eidiki-stratiotiki-entoli-ochimatos-michanimatos-ese/

Κάτι παραπάνω μην νομίζεις πως θα σου πούνε τηλεφωνικώς.

Έχω ήδη διαβάσει τα πάντα εκεί, λέει όμως π.χ.

Screenshot(14).png.d534dc058a51c7a6842850bd8ba45081.png

Το δικό μου είναι απλό ΙΧ, αυτό σημαίνει κοινού τύπου άραγε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Να μη παίρνεις γνώμες απο άσχετους. Η μόνη περίπτωση να μπεις μόνιμος στο στρατό είναι να δηλώσεις σε διαγωνισμό για ΕΠΟΠ που νομίζω οτι το απολυτήριο λυκείου ειναι προϋπόθεση για όλες τις θέσεις 

Να ρωτήσω κάτι καλησπέρα έχω ακούσει για Άσσηρο ότι τους παίρνουν τα κινητά ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexioannou είπε

Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας

Ακόμα και γυναίκα.....

Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα .....

IMG_017-768x513.jpg

DSC_5723-780x400.jpg

ΤΕΝΕΦ ;

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω πλατυποδία και έχουν αρχίσει να με πονάνε αρκετά τα πόδια και η μέση από την ορθοστασία αν ζητήσω άνευ αρβυλών τι Ι βγαίνω?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Warriorspirit είπε

Να ρωτήσω κάτι καλησπέρα έχω ακούσει για Άσσηρο ότι τους παίρνουν τα κινητά ισχύει κάτι τέτοιο;

Όχι, πουθενά στο στρατό πλεον δε τους παίρνουν κινητά. Μην ακούτε πράγματα απο άτομα που πήγαν πριν μια δεκαετία στρατό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...