Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Smartix είπε

Μου απαντούν, αλλά δεν βγάζω άκρη. Μου δίνουν την ίδια απάντηση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Αυτή είναι η διαταγή.

Όχι μόνο θα επαναπατριστω με σχεδόν 150 μέρες στην Κύπρο, και μόνο 1 άδεια των 10 ημερών, αλλά στην Ελλάδα θα μου περισσεύουν και μέρες. Συν ότι τις ΤΑΠ μπορεί να μην τις δώσουν.

Αλλά και παλι, δεν ξέρω, δεν θέλω να ενοχλώ διοικητή έτσι.

Εντωμεταξυ σήμερα είδα πως το έβγαλαν και στο spartako: http://diktiospartakos.blogspot.com/2023/05/blog-post_813.html?m=1

Αυτός που το έγραψε λογικά είναι 9 μηνός και όχι 8 μήνος όπως εγώ, αλλά θα έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα αν γίνουν επανεκλογές.

Οταν λέω ότι δεν σου απαντούν εννοώ ότι δεν λύνουν το πρόβλημά σου.  

Ζήτα διαδοχικά ακροάσεις μέχρι να φτάσεις στο ταξιαρχο. Τυπικά το δικαιούσαι όσο δεν βρίσκεις λύση.  Στο κάτω κάτω δεν έχουμε πόλεμο να σε κατηγορήσουν για φυγοπονο 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Υπάρχει δυνατότητα μετάταξης από πολεμικό ναυτικό στον στρατό ξηράς; Και αν ναι, πώς γίνεται;

2) Υπάρχει δυνατότητα ένας πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας να πάει ΔΕΑ Υγειονομικού;

Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chrestos2000 είπε

Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Υπάρχει δυνατότητα μετάταξης από πολεμικό ναυτικό στον στρατό ξηράς; Και αν ναι, πώς γίνεται;

Σας ευχαριστώ

1)oxi

2)εξαρταται απο τις αναγκες στην σειρα (ΕΣΣΟ) που θα εισαι. Αν δεν εχει κοσμο το υγειονομικο εχεις ελπιδα.

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Μάχιμη μονάδα, τουλάχιστον το 2011 που ήμουν εγώ.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι θα μένεις σε κοντέινερ, αν περάσεις ΤΠΕΝ εκεί θα στάξεις.

Κάθε μέρα ξυπνάς με εθνικό ύμνο, απαγορευμένα τραγούδια για τους απέναντι κ.λπ..

Η Λαγκάδα είναι το κοντινότερο χωριό για έξοδο, πας με τα πόδια, έχει 2-3 μέρη να φας και να αράξεις, αλλιώς ταξί για Χίο αν δε βγάζουν κίνηση με Steyr.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Καλησπέρα 

Λιγες πληροφορίες για τη Γ Μακ στη Χίο

Ευχαριστω!

Εκεί είμαι σε λίγο απολυομαι

Πλέον έχει φτιαχτεί καινούργιο κτήριο

Στα κοντέινερ μένει μόνο το τπεν αρχικά

Από εκεί και πέρα σε γενικές γραμμές έχει πράγματα που κανείς στο τπεν...όπως καταρρίχηση αμφίβια, κάθε πρωί τρέξιμο εκτός στρατοπέδου (τουλάχιστον το χειμώνα που ήμουν) 

Από εκεί και πέρα εξαρτάται σε ποιο λόχο θα πας...αν είσαι λδ μην περιμένεις πολλά από ασκήσεις..βασικά να περιμένεις ελάχιστα έως καθόλου.

Εξόδους για καλοκαίρι Λαγκάδα ψιλό τρώγεται χειμώνα δεν παλεύεται είναι χάλια.... ειδικά ο χειμώνας για εμένα ήταν δύσκολος εκεί. Δεν υπήρχε ψυχή.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, πανηλειακός είπε

Από εκεί και πέρα σε γενικές γραμμές έχει πράγματα που κανείς στο τπεν...όπως καταρρίχηση αμφίβια, κάθε πρωί τρέξιμο εκτός στρατοπέδου (τουλάχιστον το χειμώνα που ήμουν) 

Από εκεί και πέρα εξαρτάται σε ποιο λόχο θα πας...αν είσαι λδ μην περιμένεις πολλά από ασκήσεις..βασικά να περιμένεις ελάχιστα έως καθόλου.

Εξόδους για καλοκαίρι Λαγκάδα ψιλό τρώγεται χειμώνα δεν παλεύεται είναι χάλια.... ειδικά ο χειμώνας για εμένα ήταν δύσκολος εκεί. Δεν υπήρχε ψυχή.

Οι εκπαιδευτές είναι φαντάροι που έχουν πάρει μπερέ πριν κάνα δυο μήνες όπως και στο ΚΕΕΔ; 
Έχω ακούσει ότι επειδή είναι μάχιμη μονάδα θα είναι ζόρικα πολύ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Chrestos2000 είπε

Σας ευχαριστώ

Φαντάζομαι θέλεις να κάνεις μετάταξη στον ΣΞ για να έχεις πιθανότητες για ΔΕΑ; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Ανάλογα το διοικητή και τι σύρμα θα έχει πέσει.

Έχει ποταμάκι μέσα στο στρατόπεδο και η κλασική ατάκα ήταν ότι θα πέσουμε μέσα (Δεκέμβρη μήνα πέρασα ΤΠΕΝ) σε κάθε βλακεία που θα κάναμε.

Είχε ακουστεί ότι είχαν πέσει τηλέφωνα να μη γίνει κάτι τέτοιο.

Κατά το ΤΠΕΝ είχε πολύ τρέξιμο (απαγορευόταν το βάδην για το οτιδήποτε και οποιαδήποτε ώρα-εκτός απ' τις εξόδους), τσιμπούσαμε 50 με το παραμικρό και χωρίς κάποιο λόγο πάντα, πριν το φαγητό, μετά το φαγητό, οποτεδήποτε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Φαντάζομαι θέλεις να κάνεις μετάταξη στον ΣΞ για να έχεις πιθανότητες για ΔΕΑ; 

Ακριβώς φίλε μου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Οι εκπαιδευτές είναι φαντάροι που έχουν πάρει μπερέ πριν κάνα δυο μήνες όπως και στο ΚΕΕΔ; 

Εντάξει ζορικα....τα τπεν έτσι είναι έχουν πίεση. Δόκιμους έχουμε για εκπαιδευτές αλλά τώρα απολύθηκαν όλοι και έχει μείνει ένας... δεν ξέρω τί θα γίνει με τα επόμενα τπεν .. λογικά θα έρθουν άλλοι δόκιμοι ίσως

Πολλά λένε γενικά μην τα πιστεύεις όλα 

Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 10:37 ΜΜ, πανηλειακός είπε

2 ώρες πριν, πανηλειακός είπε

Εντάξει ζορικα....τα τπεν έτσι είναι έχουν πίεση. Δόκιμους έχουμε για εκπαιδευτές αλλά τώρα απολύθηκαν όλοι και έχει μείνει ένας... δεν ξέρω τί θα γίνει με τα επόμενα τπεν .. λογικά θα έρθουν άλλοι δόκιμοι ίσως

Πολλά λένε γενικά μην τα πιστεύεις όλα 

Και κάτι τελευταίο στο στρατόπεδο επιτρέπονται τα κινητά; 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας οποίος ξέρει. Έχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία αγχώδη διαταραχή και γενικά περνάω δύσκολα , έχω πάρει 2 χρόνια αναβολή με τη μια μέσω φρουραρχείο και τώρα πήγα πήρα χαρτί από το γιατρό μ και είναι να παρουσιαστώ 23 Μαΐου , μόνο π Τ σκέφτομαι παραλύω. Γενικά άλλοι λένε ότι θα παρω απαλλαγη και άλλοι λένε ότι πολύ δύσκολα. Γενικά συμβουλές από κάποιον π πήρε. Έχω χάσει τον ύπνο μ από άγχος παίδες 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teo19977 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας οποίος ξέρει. Έχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία αγχώδη διαταραχή και γενικά περνάω δύσκολα , έχω πάρει 2 χρόνια αναβολή με τη μια μέσω φρουραρχείο και τώρα πήγα πήρα χαρτί από το γιατρό μ και είναι να παρουσιαστώ 23 Μαΐου , μόνο π Τ σκέφτομαι παραλύω. Γενικά άλλοι λένε ότι θα παρω απαλλαγη και άλλοι λένε ότι πολύ δύσκολα. Γενικά συμβουλές από κάποιον π πήρε. Έχω χάσει τον ύπνο μ από άγχος παίδες 

κανεις δε μπορει να σου πει και στο θεμα σου παιζει ραδιο αρβυλα. Χωρις να θελω να προ αποφασισω, κανε μια ειλικρινή συζητηση με το στρατιωτικο γιατρο και εξαρταται απο εσενα:

αν δε θες να κανεις καθολου θητεια  ή να κανεις θητεια light (αοπλος/τις ελαχιστες υπηρεσιες)

θελει ψυχραιμια και λογικη, ο στρατος δεν ειναι και κανενα θηριο που ειναι ετοιμο να σου επιτεθει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...