Maurikycli Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε καλα δεν ειναι και πολλα, Λημνος/Λεσβος/Κως/Χιος/Ροδος Βγάλε Λήμνο και βάλε Σάμο 😕
Drkwv123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Έχεις τόσο καλό βύσμα που σου εγγυάται πως στην Αθήνα θα περάσεις ζάχαρη? Αν έχεις τόσο καλό βύσμα όλα αυτά που αναφέρεις είναι περιττά. Δν ειναι το θεμα μου με τις υπηρεσίες φιλε μου δν με ενδιαφέρει να με πηγαίνει αθηνα 30-1 το θεμα μου ειναι σοβαρό ψυχολογικό και κανο υπομονη μπήκα στρατο με GAD και δυστυχώς τα πράγματα εχουν γινει πολύ χειρότερα νε καθημερινές κρίσεις αγχους και κρίσεις πανικου εξαιτίας μια συγκεκριμένης φοβιας που εχω
Maurikycli Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Έχεις τόσο καλό βύσμα που σου εγγυάται πως στην Αθήνα θα περάσεις ζάχαρη? Αν έχεις τόσο καλό βύσμα όλα αυτά που αναφέρεις είναι περιττά. Θέλει να σιγουρεψει Σακετα !
dionisis1925 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Drkwv123 είπε Δν ειναι το θεμα μου με τις υπηρεσίες φιλε μου δν με ενδιαφέρει να με πηγαίνει αθηνα 30-1 το θεμα μου ειναι σοβαρό ψυχολογικό και κανο υπομονη μπήκα στρατο με GAD και δυστυχώς τα πράγματα εχουν γινει πολύ χειρότερα νε καθημερινές κρίσεις αγχους και κρίσεις πανικου εξαιτίας μια συγκεκριμένης φοβιας που εχω Αν έχεις βύσμα θα σε πάει όπου θέλεις πάντως, τώρα για πιο λόγο υπηρετείς ενώ αντιμετωπίζεις ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα μόνο εσύ το ξέρεις. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από dionisis1925
teo19977 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλησπέρα παιδιά. πηγα σήμερα φρουραρχείο κ από ότι είδα η γιατρός έγραψε με Ένδειξη Ι5. τωρα δηλαδή πήρα το ι5 η η επιτροπή μπορεί να αλλάξει αυτό .;
Skrobo Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, teo19977 είπε Καλησπέρα παιδιά. πηγα σήμερα φρουραρχείο κ από ότι είδα η γιατρός έγραψε με Ένδειξη Ι5. τωρα δηλαδή πήρα το ι5 η η επιτροπή μπορεί να αλλάξει αυτό .; Υποτίθεται οτι η επιτροπη σε εξετάζει και ελέγχει αν όλα έχουν γίνει σωστά και αξιοκρατικά. Στην πράξη, στην χειρότερη περίπτωση, θα σε ρωτήσουν γιατι νιωθεις οτι δεν θες να πας, και αν θες να πας να δοκιμάσεις και φευγεις αν δεν αντέχεις. Αναβολή / απαλλαγή παίρνεις ΑΦΟΥ εχει συνεδριάσει και αποφασίσει η επιτροπή.
Verity Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Στις 5/5/2023 στις 10:19 ΜΜ, TAKIS77KANELLOS είπε ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ 485 ΤΔΒ ΛΑΡΙΣΑ ΟΠΛΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ;ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κατά πάσα πιθανότητα θα σε στείλουν την ίδια ημέρα είτε στο 32 Α/Κ ΜΜΠ στο Στρδο Μπουγά πάλι μέσα στη Λάρισα ή αλλιώς στην Άρτα για να περάσεις τα ΣΒΕΝ.
Baller99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε τι παίζει στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα; Ευχαριστώ πολύ!
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, Baller99 είπε Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε τι παίζει στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα; Ευχαριστώ πολύ! αν ετοιμαζεσαι για τωρα $@#σε τα (φυγε οσο ειναι καιρος). Απο αρχες Ιουνη μαζευονται ολα τα στελεχη (αρα σκλαβος/φορτο/υπηρεσιες) ενω απο Τωρα εχουν ξεκινησει τις ετοιμασιες (γοπινγκ, στοκαρισμα, επισκευες κτλ). Το μονο καλο ειναι οτι περνεις διανυκτερευση αν αθηναιος (αλλα δινεις φραγκα για βενζινες και γυρνας συνηθως πτωμα/προσπαθησε να μοιραστεις διαδρομες με αλλον)
c4tt3l Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Πήγα σήμερα στο Φρουραρχειο Αθηνών, δέκα εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης (24 Μαΐου) για Πολεμική Αεροπορία. Έφτασα εκεί κατά τις 7:45 με μια ουρά περίπου 40-50 ατόμων. Στις 8:00 περίπου ξεκίνησαν να δέχονται κόσμο στην πύλη (ένας στρατιώτης κοιτούσε ταυτότητα και χαρτί κατάταξης και σε άφηνε μέσα). Μπήκα μετά από τρία λεπτάκια. Φτάσαμε μετά στο κίτρινο κτιριάκι στο κέντρο του χώρου και εκεί ένας φιλικότατος στρατιωτικός μάς καθοδήγησε και χώρισε ανά σώμα και αίτημα. Εμάς της αεροπορίας μας είπε να πάμε πρώτα στο ιατρείο που ήταν εντός του κτιρίου να δώσουμε ταυτότητα και χαρτί κατάταξης για να λάβουμε παραπεμπτικό για το νοσοκομείο 251. Αντίθετα με αυτούς της ξηράς, έπρεπε να πάμε εμείς εκείνη τη στιγμή στο 251 (φαντάζομαι της ξηράς περίμεναν τους γιατρούς για να εξεταστούν εκεί κοντά). Ρωτήστε οδηγίες για το πως να πάτε, επειδή εγώ έκανα βλακεία και κοιτούσα τους χάρτες του κινητού και έκανα σε 25 λεπτά μια διαδρομή 12 λεπτών. Μετά πήγα ποδαράτο στο 251, έδειξα το παραπεμπτικό στην πύλη, και μπηκα μέσα στον πρώτο όροφο όπου ο ψυχίατρος ούτε που με κοίταξε ούτε που μου μίλησε, πάρα συμπλήρωσε το αίτημα για Α' ετήσια αναβολή. Μετά περίμενα τη γραμματέα του να υπογράψει και να βάλει αριθμό πρωτοκόλλου, και ύστερα πάλι ποδαράτο στο Φρουραρχείο. Με καθοδηγεί εκεί πάλι ο φιλικός στρατιωτικός στο ιατρείο του κτιρίου όπου δίνω το παραπεμπτικό από πριν με το αίτημα που έγραψε ο γιατρός του νοσοκομείου 251, και αφού υπογράφω σε ένα μεγάλο ροζ βιβλίο με τα στοιχεία της αίτησης μου, με καθοδηγούν να πάω σε μια σκηνή κοντά στην είσοδο όπου συμπλήρωσα τα στοιχεία επικοινωνίας μου, δίνοντας μου ένα χαρτάκι που ενημερώνει ότι πρέπει να αναμένω εντός λίγων ημερών να πάω στην επιτροπή απαλλαγών στο 401. Τελείωσα με τα πολλά στις 10:00. 1
Baller99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε αν ετοιμαζεσαι για τωρα $@#σε τα (φυγε οσο ειναι καιρος). Απο αρχες Ιουνη μαζευονται ολα τα στελεχη (αρα σκλαβος/φορτο/υπηρεσιες) ενω απο Τωρα εχουν ξεκινησει τις ετοιμασιες (γοπινγκ, στοκαρισμα, επισκευες κτλ). Το μονο καλο ειναι οτι περνεις διανυκτερευση αν αθηναιος (αλλα δινεις φραγκα για βενζινες και γυρνας συνηθως πτωμα/προσπαθησε να μοιραστεις διαδρομες με αλλον) Δλδ εμένα που με νοιάζει να παίρνω κάποιες μέρες την εβδομάδα διανυκτέρευση μιας και ειμαι από Αθήνα δεν αξίζει;;
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 δες το σα να δουλευεις οπου μετα τις 17.00 /18.00 θα γυρνας σπιτι και το πρωι παλι εκει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Baller99 είπε Δλδ εμένα που με νοιάζει να παίρνω κάποιες μέρες την εβδομάδα διανυκτέρευση μιας και ειμαι από Αθήνα δεν αξίζει;; 1000 φορες καποιο αλλο στρατοπεδο στην Αττικη...Παλι θα παιρνεις διανυκτερευσεις και δεν θα ειναι και τοσο μακρυα. Εκτος αν μενεις προς τα εκει Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Αλεξανδρος A.92 1
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 1000 φορες καποιο αλλο στρατοπεδο στην Αττικη...Παλι θα παιρνεις διανυκτερευσεις και δεν θα ειναι και τοσο μακρυα. Εκτος αν μενεις προς τα εκει συμφωνω απολυτα. Ολα τα παιδια που υπηρετησαν περυσι παραπονιοντουσταν για βενζινες για Αθηνα ή για τα εισιτήρια (περναει μονο ΚΤΕΛ ή ποδαροδρομο κανα δυο χλμ για να βρεις αστικο) μερικοι το γειωναν και επαιρναν εξοδο για κανα καφε/βολτα και γυριζαν για διανυκτερευση...
TommyK Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 γνώμη για διαθέσεις σε 424 ΓΣΝΕ για όπλο ΜΗ (ΥΓ) ξέρει κανεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις