Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, johnkou77 said:

Καλησπερα,ηρθε το σημειωμα καταταξης για τον ανηψιο μου σημερα,μπηκαμε να το εκτυπωσουμε και γραφει εχει επιλεγει πεζικο ΥΕΑ και να παει στο στρατοπεδο null(null) ποιο ειναι αυτο ρε παιδια,ξερεις καποιος μεχρι αυριο να ρωτησουμε στρατολογια.Ευχαριστω

Spoiler

Δεν ήξερα ότι είχαμε στρατόπεδο και στο Null Island.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johnkou77 είπε

Καλησπερα,ηρθε το σημειωμα καταταξης για τον ανηψιο μου σημερα,μπηκαμε να το εκτυπωσουμε και γραφει εχει επιλεγει πεζικο ΥΕΑ και να παει στο στρατοπεδο null(null) ποιο ειναι αυτο ρε παιδια,ξερεις καποιος μεχρι αυριο να ρωτησουμε στρατολογια.Ευχαριστω

ΥΕΑ εάν θέλει το αποδέχεται. Περνάει και δοκιμασίες .

Θα τα ξανά συμπληρώσει στη κατάταξη .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

ΥΕΑ εάν θέλει το αποδέχεται. Περνάει και δοκιμασίες .

Θα τα ξανά συμπληρώσει στη κατάταξη .

Καλα το ξερω για ΥΕΑ ,αλλα τι εννοεις θα τα ξαναυσμπληρωσει στην καταταξη;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, johnkou77 είπε

Ήρθε η ειδοποίηση στη stratologia εάν κατάλαβα καλά.

Όταν θα πάει στο στρατόπεδο που θα συμπληρώσει και τη καρτέλα και περάσει από γιατρούς τα ξανά συμπληρώνει και εάν θέλει δέχεται ή όχι το Υποψήφιο Έφεδρο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Ήρθε η ειδοποίηση στη stratologia εάν κατάλαβα καλά.

Όταν θα πάει στο στρατόπεδο που θα συμπληρώσει και τη καρτέλα και περάσει από γιατρούς τα ξανά συμπληρώνει και εάν θέλει δέχεται ή όχι το Υποψήφιο Έφεδρο.

Ενταξει αυτο,αλλα το στρατοπεδο null ποιο να ναι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnkou77 είπε

Αυτό ίσως είναι θέμα συστήματος . Με το ΑΣΜ ας ρωτήσει στο στρατολογικό γραφείο που ανήκει 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, johnkou77 είπε

Null στις γλώσσες προγραμματισμού σημαίνει χωρίς τιμή, σκέψου το κάτι σαν μηδέν ή παύλα.

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάνει εκπαίδευση στον Αυλώνα να μου πει γνώμη.και επίσης γενικά γνώμη στρατιωτική θητεία πράγματα που πρέπει ίσως να προσέξω.θα μπω σύντομα και ένα άγχος το έχω γενικά και με τα όπλα και με όλα αυτά αν θέλετε πείτε γνώμες 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, phanispal είπε

Null στις γλώσσες προγραμματισμού σημαίνει χωρίς τιμή, σκέψου το κάτι σαν μηδέν ή παύλα.

Τελικα σημερα το διορθωσαν και μπαινοντας το βγαζει Σπαρτη κανονικα,θα ηταν κανα λαθος του συστηματος ποιος ξερει.

Δημοσ.

καλησπερα σας. παρουσιαζομαι ασσηρο 501 πυροβολικο. μπορει καποοις να με βοηθησει σχετικα με το πως ειναι εκει τα πραγματα?. ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αν θελω να ταξιδεψω εξωτερικο οσο ειμαι στρατο και παρω ειδικη αδεια απο τη μοναδα μου, γινεται να ειναι κατα την περιοδο των γκρουπ διακοπων για να μη χρεωθω καποιες ημερες αδειων ή θα χρεωθω ουτως η αλλως λογω του οτι ειναι εξωτερικο οποτε και αν φυγω (ειτε μεσα στη χρονια ειτε στα γκρουπ); Ρωταω γιατι μου ειπαν καποια ατομα πως ισχυει το 2ο

Δημοσ.

Καλημέρα, παρουσιάζομαι ΕΣΣΟ Ε 2023 στο ΣΥΠΟ Νέας Περάμου Αττικής και ως όπλο έχω Τεθωρακισμέα. Ερωτήσεις:

1) Ισχύει ότι μεταφέρεσαι σε μονάδα κοντά στο ΣΥΠΟ μετά την πρώτη μέρα η μπορεί να είσαι και στην άλλη άκρη της Ελλάδας πχ Έβρο?

2) Η Βασική εκπαίδευση στα τεθωρακισμένα γίνεται Αυλώνα? 

3) Τα ΣΠΕΝ και την Ειδική Εκπαίδευση τα κάνεις επίσης Αυλώνα?

4) Με το που φύγεις από ΣΥΠΟ η μονάδα που θα πας είναι η μονάδα που θα υπηρετήσεις?

5) Απο το ΣΥΠΟ στη μονάδα σε μεταφέρει ο στρατός?

Δεν έχω πραγματικα ιδέα για το που πηγαίνω μετά το ΣΥΠΟ, εικάζω πάντως πως το πιο κοντινό σημείο για τα τεθωρακισμένα είναι Αυλωνας με βάσει το ΣΥΠΟ της Νέας Περάμου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπερα να ρωτησω στην ομαδα μηπως ξερει καποιος? Ειμαι 2ος γιος μονογονεα, ο μεγαλυτερος γιος πηρε απαλλαγη λογω αυτοανοσου, μενω μονος ελλαδα (το σπιτι ειναι νοικιασμενο στο ονομα μου) κ ο γονεας ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου, παιρνω καποια μειωση στους μηνες θητειας η μπορω να κανω την θητεια στη θεσσαλονικη στην πολη μου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2023 στις 10:56 ΠΜ, david1234 είπε

Καλησπερα να ρωτησω στην ομαδα μηπως ξερει καποιος? Ειμαι 2ος γιος μονογονεα, ο μεγαλυτερος γιος πηρε απαλλαγη λογω αυτοανοσου, μενω μονος ελλαδα (το σπιτι ειναι νοικιασμενο στο ονομα μου) κ ο γονεας ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου, παιρνω καποια μειωση στους μηνες θητειας η μπορω να κανω την θητεια στη θεσσαλονικη στην πολη μου? 

Καλημερα,θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις πως πηρε απαλλαγη λογω αυτοάνοσου.Με ενδιαφερει το θεμα διοτι στενο συγγενικο μου προσωπο εχει διαγνωστει εδω και ενα χρονο με ΣΚΠ(πολαπλη σκληρυνση) και δεν εχει εκπληρωσει τις στρ.του υποχρεωσεις ακομα μιας και βρισκεται σε αναβολη λογω σπουδων.Αν θα μου ελεγες καποια πραγματα ως προς την διαδικασια θα με βοηθουσε αφανταστα.Καλη θητεια σου ευχομαι

Επεξ/σία από jimmy1966
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...