Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φύλλο πορείας, 112 πτέρυγα μάχης Ελευσίνα 31 μεεδ , πολεμική αεροπορία να αρχίσω να ανησυχώ παιδιά; θα πέσει πολύ γέλιο δεν το διάλεξα καν να μπω ειδικές δυνάμεις τι φάση; άσε που είμαι και εξαμηνος...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostosh είπε

Φύλλο πορείας, 112 πτέρυγα μάχης Ελευσίνα 31 μεεδ , πολεμική αεροπορία να αρχίσω να ανησυχώ παιδιά; θα πέσει πολύ γέλιο δεν το διάλεξα καν να μπω ειδικές δυνάμεις τι φάση; άσε που είμαι και εξαμηνος...

Δεν θα πετάξεις με τα ραφάλ,μην φοβάσαι.Τι ειδικοτητα έχεις;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θα πετάξεις με τα ραφάλ,μην φοβάσαι.Τι ειδικοτητα έχεις;

31 ΜΕΕΔ λέει το φύλλο πορείας ειδικές δυνάμεις δεν είναι αυτό ρε συ;

Δημοσ.
10 hours ago, Mikepapa99 said:

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα.Ο συγκεκριμένος κωδικός δεν έχει όμως κάποιον αντίστοιχο που να βγαίνει Ι5 όπως βλέπω και στους άλλους.Παίζει αυτό κάποιο ρόλο;Σορυ άμα ρωτάω βλακείες απλά δεν τα ξέρω καλά 🥲

Εφόσον δε προβλέπεται Ι5, μετά από τα 2 χρόνια θα σου αλλάξουν πάθηση (με κάτι πιο "βαρύ"). Είναι ένα κλικ πιο δύσκολο απ' ότι αν είχες εξαρχής κάτι πιο βαρύ (που να έχει και § για Ι5), αλλά και πάλι είναι ψιλο-απίθανο να σε στείλουν στρατό χωρίς να θες.

Απλά δώσε σημασία στους χειρισμούς σου. Ακόμα και αν έκανες κάτι λάθος, έχεις 2 χρόνια να το διορθώσεις. Η διαδικασία αν και αγχωτική, είναι αρκετά "τυπική".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Εφόσον δε προβλέπεται Ι5, μετά από τα 2 χρόνια θα σου αλλάξουν πάθηση (με κάτι πιο "βαρύ"). Είναι ένα κλικ πιο δύσκολο απ' ότι αν είχες εξαρχής κάτι πιο βαρύ (που να έχει και § για Ι5), αλλά και πάλι είναι ψιλο-απίθανο να σε στείλουν στρατό χωρίς να θες.

Απλά δώσε σημασία στους χειρισμούς σου. Ακόμα και αν έκανες κάτι λάθος, έχεις 2 χρόνια να το διορθώσεις. Η διαδικασία αν και αγχωτική, είναι αρκετά "τυπική".

Με λίγα λόγια την πάτησα...

Ο γιατρός εκεί πέρα μου είπε ότι με ένα χαρτί ψυχιάτρου ίσως να μην έχω θέμα.

Αλλά ρε φίλε και πάλι ποιος ο λόγος να δίνουν διετή αναβολή αν είναι να ξαναπάς μέσα;

Πρέπει να επισκεφτώ πιστεύω άμεσα έναν ψυχίατρο.Ίσως εκείνος να ξέρει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikepapa99 είπε

Με λίγα λόγια την πάτησα...

Ο γιατρός εκεί πέρα μου είπε ότι με ένα χαρτί ψυχιάτρου ίσως να μην έχω θέμα.

Αλλά ρε φίλε και πάλι ποιος ο λόγος να δίνουν διετή αναβολή αν είναι να ξαναπάς μέσα;

Με την πρώτη δεν παίρνεις απαλλαγή.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με την πρώτη δεν παίρνεις απαλλαγή.

Αυτό το γνωρίζω απλά δεν ξέρω τι θα παιχτεί σε δύο χρόνια

Θα μου δώσουν απαλλαγή ή θα χάσω δύο χρόνια έτσι άσκοπα και θα μου πουν μετά πήγαινε να υπηρετήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται τι θα κρίνουν, δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Αν και συνήθως, όταν τον δουν τον άλλο "κάπως", δεν τον στέλνουν. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mikepapa99 είπε

Αυτό το γνωρίζω απλά δεν ξέρω τι θα παιχτεί σε δύο χρόνια

Θα μου δώσουν απαλλαγή ή θα χάσω δύο χρόνια έτσι άσκοπα και θα μου πουν μετά πήγαινε να υπηρετήσεις

Πως χάνεις 2 χρόνια δηλαδή;Θα μπεις στην καταψυξη μέχρι τότε;

Και αν μετά δεν έχεις πρόβλημα γιατί να μην υπηρετήσεις;

Πολύ δράμα φίλε χωρίς να υπάρχει  λόγος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως χάνεις 2 χρόνια δηλαδή;Θα μπεις στην καταψυξη μέχρι τότε;

Και αν μετά δεν έχεις πρόβλημα γιατί να μην υπηρετήσεις;

Πολύ δράμα φίλε χωρίς να υπάρχει  λόγος.

Δεν είναι φίλε ότι κάνω θέατρο για να μην πάω.Πρόβλημα έχω.Κυρίως αγχώνομαι πάρα πολύ και ώρες ώρες με πιάνουν κρίσεις πανικού.Στον στρατό που πήγα έστω για δύο εβδομάδες ούτε να κοιμηθώ μπορούσα.Όλη μέρα ήμουν μέσα στο άγχος.Δεν είναι κάτι που το έπαθα τελευταία το έχω από μικρός.Απλά δεν πήγα από την αρχή για αναβολή γιατί έλεγα ότι θα το αντέξω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikepapa99 είπε

Δεν είναι φίλε ότι κάνω θέατρο για να μην πάω.Πρόβλημα έχω.Κυρίως αγχώνομαι πάρα πολύ και ώρες ώρες με πιάνουν κρίσεις πανικού.Στον στρατό που πήγα έστω για δύο εβδομάδες ούτε να κοιμηθώ μπορούσα.Όλη μέρα ήμουν μέσα στο άγχος.Δεν είναι κάτι που το έπαθα τελευταία το έχω από μικρός.Απλά δεν πήγα από την αρχή για αναβολή γιατί έλεγα ότι θα το αντέξω 

Δεν λέω ότι κάνεις θέατρο,δεν μου πέφτει και λόγος κιόλας.Η διαδικασία είναι αυτή.Δεν σου λείπει ένα πόδι που δεν ξαναφυτρώνει για να πάρεις  απαλλαγή με την πρώτη.

Ουτε χάνεις 2 χρόνια ούτε τίποτα.Δεν σταματάει η ζωή για αυτά τα δύο χρόνια.

Δημοσ.
4 hours ago, Mikepapa99 said:

Την πρώτη αναβολή τη δίνουν έτσι, ακόμα και χωρίς κανένα λόγο. Υπάρχει και κόσμος που θέλει απλώς να τακτοποιήσει υποχρεώσεις (π.χ. δουλειά, οικογένεια) οπότε δε το ψυρίζουν για το αν θα τη δώσουν. Τη δίνουν ακόμα και αν απλά το ζητήσεις.

Εφόσον δε θέλεις να πας, ναι, πρέπει ΆΜΕΣΑ να επισκεφτείς ψυχίατρο. Μη το αφήσεις για 2 μήνες πριν. Είναι καλύτερα να έχεις ιστορικό διαγνώσεων. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...