ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε Τελικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι ο στρατος εξακολουθει να ειναι ο βοθρος που βγαζει ο καθενας τον χειροτερο του εαυτο. Ο στρατός είναι φυλακή. Και στη φυλακή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Άμα πας με το σταυρό στο χέρι, εσύ βγαίνεις χαμένος. Για να αλλάξει η νοοτροπία των φαντάρων θα πρέπει να γίνει εθελοντικός, αλλά δε συμφέρει αυτό... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ο στρατός είναι φυλακή. Και στη φυλακή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Άμα πας με το σταυρό στο χέρι, εσύ βγαίνεις χαμένος. Για να αλλάξει η νοοτροπία των φαντάρων θα πρέπει να γίνει εθελοντικός, αλλά δε συμφέρει αυτό... Δεν λεω οτι εχεις αδικο, απλα απορω που δεν καταφεραμε να αλλαξουμε και πολλα προς το καλυτερο ολα αυτα τα χρονια.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, CaratNaturelle said: Δεν λεω οτι εχεις αδικο, απλα απορω που δεν καταφεραμε να αλλαξουμε και πολλα προς το καλυτερο ολα αυτα τα χρονια. Το κακό ξεκινάει απο την υποχρεωτικότητα. Όσο υπάρχει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι έπειτα θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη θητεία αξιοποιώντας τους φαντάρους παραπάνω, ο ελληνικός στρατός είναι η μεγαλύτερη σπατάλη μορφωμένων νέων ίσως στην ευρώπη. Έχεις μορφωμένους 25άρηδες στο πικ τους και τους βάζεις να φυλάνε άυπνοι αποθήκες στη μέση ενός στρατοπέδου. Λογικό είναι να βαριούνται, λογικό είναι να λουφάρουν, λογικό είναι να κοιτάζουν την πάρτη τους. Και δεν είναι πως ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά και δε χρειάζεται βοήθεια, μη τρελαθούμε. Μόνο τους γιατρούς εκμεταλλεύονται και λίγο τους πληροφορικάριους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Το κακό ξεκινάει απο την υποχρεωτικότητα. Όσο υπάρχει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι έπειτα θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη θητεία αξιοποιώντας τους φαντάρους παραπάνω, ο ελληνικός στρατός είναι η μεγαλύτερη σπατάλη μορφωμένων νέων ίσως στην ευρώπη. Έχεις μορφωμένους 25άρηδες στο πικ τους και τους βάζεις να φυλάνε άυπνοι αποθήκες στη μέση ενός στρατοπέδου. Λογικό είναι να βαριούνται, λογικό είναι να λουφάρουν, λογικό είναι να κοιτάζουν την πάρτη τους. Και δεν είναι πως ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά και δε χρειάζεται βοήθεια, μη τρελαθούμε. Μόνο τους γιατρούς εκμεταλλεύονται και λίγο τους πληροφορικάριους. Καλυτερα να τους βαζανε να κανουνε 1 χρονο εργασια σε κοινωνικες δομες. Ετσι ειναι δυστυχως οπως τα λες.
Cretanboy45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι μη βυσματικες 5μηνου της Γ εσσο ή στα μέσα του Οκτωβρί??
TasosPap2002 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, jimis98 είπε δεν το είπα για αστείο, είσαι σεαπ? Συγγνώμη τότε. Όχι δεν είμαι ΣΕΑΠ, ούτε έχω μιλήσει με βύσμα. Πληροφορίες συλλέγω 🤣
tiallothaginei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια ξερει κάνεις που είναι η 124 ΠΒΕ αεροποριας στην τριπολη; παταω να τν βρω και δν μ τν βγάζει στους χαρτες.. Θελω να μεινω ενα βράδυ τριπολη πριν μπω αλλα δν ξερω που κοντα ειναι ωστε να μπορώ να παω με ταξι την επομενη μερα η αστικο.. Μν μεινω τπτ μακρια γτ δν θα έχω μέσο να παω..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tiallothaginei είπε Παιδια ξερει κάνεις που είναι η 124 ΠΒΕ αεροποριας στην τριπολη; παταω να τν βρω και δν μ τν βγάζει στους χαρτες.. Θελω να μεινω ενα βράδυ τριπολη πριν μπω αλλα δν ξερω που κοντα ειναι ωστε να μπορώ να παω με ταξι την επομενη μερα η αστικο.. Μν μεινω τπτ μακρια γτ δν θα έχω μέσο να παω.. Εδρεύει στον Άγιο Κωνσταντίνο, 2 χλμ. έξω από την Τρίπολη Απο Βικιπαιδεια Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από Αλεξανδρος A.92
petasis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το κακό ξεκινάει απο την υποχρεωτικότητα. Όσο υπάρχει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι έπειτα θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη θητεία αξιοποιώντας τους φαντάρους παραπάνω, ο ελληνικός στρατός είναι η μεγαλύτερη σπατάλη μορφωμένων νέων ίσως στην ευρώπη. Έχεις μορφωμένους 25άρηδες στο πικ τους και τους βάζεις να φυλάνε άυπνοι αποθήκες στη μέση ενός στρατοπέδου. Λογικό είναι να βαριούνται, λογικό είναι να λουφάρουν, λογικό είναι να κοιτάζουν την πάρτη τους. Και δεν είναι πως ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά και δε χρειάζεται βοήθεια, μη τρελαθούμε. Μόνο τους γιατρούς εκμεταλλεύονται και λίγο τους πληροφορικάριους. O στρατός δεν έχει ανάγκη από μόρφωση, είναι πολύ συγκεκριμένες οι ανάγκες του. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα της θητείας είναι ότι δεν σε εκπαιδεύουν αρκετά.
jimis98 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Συγγνώμη τότε. Όχι δεν είμαι ΣΕΑΠ, ούτε έχω μιλήσει με βύσμα. Πληροφορίες συλλέγω 🤣 πολύ γρήγορα αρπάζεσαι και χωρίς λόγο ο στρατός δεν θέλει τσαμπουκαδες τεσπα εσύ δεν έλεγες ότι παρουσιαστηκες στα Γιάννενα?
dionisis1925 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, petasis είπε O στρατός δεν έχει ανάγκη από μόρφωση, είναι πολύ συγκεκριμένες οι ανάγκες του. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα της θητείας είναι ότι δεν σε εκπαιδεύουν αρκετά. Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει καθαρά για πολιτικούς λόγους , αν δεν υπήρχε το ρουσφέτι και το βύσμα θα ήτανε εθελοντική ή αμιγώς επαγγελματική.
gba Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά επειδή έχω μυωπία αν φοράω φακούς επαφής υπάρχει κάποιο πρόβλημα,θα μου πουν κάτι ;Θα μου κάνουν έλεγχο όταν παρουσιαστώ;Η πρέπει να το πεις εσύ για σε δει οφθαλμάτρος ;
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, gba είπε Παιδιά επειδή έχω μυωπία αν φοράω φακούς επαφής υπάρχει κάποιο πρόβλημα,θα μου πουν κάτι ;Θα μου κάνουν έλεγχο όταν παρουσιαστώ;Η πρέπει να το πεις εσύ για σε δει οφθαλμάτρος ; Κανένα πρόβλημα. μόνο δεν μπορείς να γίνεις οδηγός. 1
gba Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Κανένα πρόβλημα. μόνο δεν μπορείς να γίνεις οδηγός. Ωραία φίλε μου!Ξέρεις αν θα με κοιτάξει οφθαλμίατρος ή πρέπει να πάω εγώ σε εξωτερικό ιατρό και να πάω το χαρτί ;
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, gba είπε Ωραία φίλε μου!Ξέρεις αν θα με κοιτάξει οφθαλμίατρος ή πρέπει να πάω εγώ σε εξωτερικό ιατρό και να πάω το χαρτί ; Έχουν οφθαλμίατρους εκεί στον στρατό, όλες τις ειδικότητες έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις