pogchamp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Mglps είπε Καλησπέρα παιδιά ήρθε σε κανέναν μετάθεση για 14 Φλεβάρη; Ελλειπα σε άδεια και επειδή περιμένω και εγώ ήθελα να δω αν βγήκαν Γιατί αναμένονται στις 14? Για βυσματικές μιλάμε ή για κάποιας ΕΣΣΟ?
Nionios777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα.
meletis_m Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Nionios777 είπε Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Eγώ είμαι με τη Γ ΕΣΣΟ 2022 , επειδή πήγα στη στρατολογία μου είπε θα ενημερωθείς 15-20 ημέρες πρίν για τη οριστικοποιήση . Δε έλαβες ένα αρχικό email από τη στρατολογία;
Nionios777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Eγώ είμαι με τη Γ ΕΣΣΟ 2022 , επειδή πήγα στη στρατολογία μου είπε θα ενημερωθείς 15-20 ημέρες πρίν για τη οριστικοποιήση . Δε έλαβες ένα αρχικό email από τη στρατολογία; Όχι τίποτα. Βασικά δεν τους έχω δώσει κανένα e-mail...
HeinHein Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, Nionios777 είπε Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Τέλη Φεβρουαρίου θα έρθει το σημείωμα κατάταξης. Έτσι γίνεται σε κάθε ΕΣΣΟ. 1
tsigrito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nionios777 είπε Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Στα ίδια ακριβώς είμαι φίλε.. Σε αυτό το topic, πήγα σε ημερομηνίες περίπου Φεβρουάριο 2021 για να δω πότε ήρθε αντίστοιχα πέρσυ σε κάποιον το χαρτί και το που θα πάει. Περίπου 20-25 Φεβρουαρίου λογικά θα ξέρουμε που πάμε. Αν θες μπες στο channel μου στο telegram (https://t.me/leledes) για να τα λέμε και εκεί. Έχουν μπει μόνο 2 άτομα για την ώρα. Αν κάποιος κάνει αντίστοιχο Discord ενημερώστε μας. 1
Nionios777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, tsigrito είπε Στα ίδια ακριβώς είμαι φίλε.. Σε αυτό το topic, πήγα σε ημερομηνίες περίπου Φεβρουάριο 2021 για να δω πότε ήρθε αντίστοιχα πέρσυ σε κάποιον το χαρτί και το που θα πάει. Περίπου 20-25 Φεβρουαρίου λογικά θα ξέρουμε που πάμε. Αν θες μπες στο channel μου στο telegram (https://t.me/leledes) για να τα λέμε και εκεί. Έχουν μπει μόνο 2 άτομα για την ώρα. Αν κάποιος κάνει αντίστοιχο Discord ενημερώστε μας. Μπήκα, δεν μπορώ να γράψω όμως
politkgi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα . Ξέρουμε για το τεχνικό στην Μυτιλίνη τίποτα? Αν είναι καλά και σε ποιό στρατόπεδο τους πάνε τους τεχνικάριους ?
Mr.kostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα αν έπαιρνα αναβολή που θα ήταν και η Τρίτη μου αναβολή γιατί έχω πάρει ήδη αλλά 2 θα αλλάξει κάτι στην θητεία μου?
tsigrito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Nionios777 είπε Μπήκα, δεν μπορώ να γράψω όμως Έχεις δίκιο. Έκανα Channel αντί για group και δεν μπορεί να γράψει κανένας! 🙄🙄🙄 Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο public group του telegram -> Telegram: Contact @leledesChat
johnko1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα, έχω κόψει αναβολή και μπαίνω τον Μάρτιο με το καλό. Πριν λίγες μέρες γύρισα το γόνατο, είμαι μεν καλύτερα μετά από μια βδομαδα ξεκούραση (ξαπλα,παγο,χαπια κτλ) αλλά έχω ιστορικό στο συγκεκριμένο και με άσκηση/έντονη δραστηριότητα κλειδώνει και δεν μπορώ να το λυγίσω. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν χρειάζεται κάποιο χαρτί/γνωμάτευση ώστε να απέχω από δραστηριότητες που θα το καταπονέσουν. Και αναβολή δεν με χαλάει, αλλά για να διορθωθεί χρειάζεται εγχείρηση, χρήματα και αρκετούς μήνες ακινησία
iliarasr21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μάγκες τελικά με τις μεταθέσεις της ε εσσο τι γίνεται ; Πήρα μετάθεση μετά τα σπεν και έχω ενημερωθεί ότι έχει κανονιστεί και η δεύτερη μετάθεση μου τώρα , παρόλο αυτά καμία ενημέρωση από πρώτο γράφειο. Υπάρχει κάποιος ε εσσο να έχει ενημέρωση σχετικά με βύσματικες μεταθέσεις; Θα γίνουν και αυτές μαζί με τις μεταθέσεις 5μηνου; 1
lelispao Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Mages eimai 12 mhno e esso xwris vusma sto litoxwro yparxei pithanothta na mou vgei twra h metathesh GIA athina?Dhlosa ton dekemvrh GIA athina aplA Polloi Lene afou den exw vusma tha faw paketo kserete tpt Kai Lene merikoi oti oi 12 mhnoi pernoun stous 6
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει κάποιος που υπηρέτησε πρόσφατα στο 545 Α/Μ ΤΠ στο Ηράκλειο Κρήτης να μου πει τι κατάσταση επικρατεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις