jim0912 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Παιδια καλησπερα, Παρουσιαζομαι στη Λαμια και εχω επιλεγει ως Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Την ηθελα την Κυπρο μιας και σπουδαζα εξ αποστασεως για 2 χρονια και το ειδα σαν ευκαιρια να κανω μειωμενη θητεια (9μηνες) και ταυτοχρονα να δω και τη χωρα και μερικους φιλους απο κοντα. 2 ερωτησεις μονο, ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα στη μοναδα της Λαμιας; Επισης, σαν πεζικαριος θα πεσει πολλη ταλαιπωρια ή εχω ελπιδες να μπω σε κανα γραφειο μιας και ειμαι πληροφορικος; Ευχαριστω πολυ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, georgkar94 είπε Λοιπόν οι φοιτητικές αδειες είναι υποχρεωτικές, δεν γίνεται να μη στις δωσει ο διοικητής.. Συνήθως είναι 2 μέρες ανά μαθημα και συνολικά σε όλη τη θητεία είναι 15 για 9μηνους και 18 για 12μηνους...αν δν πας βεβαίωση ότι έδωσες το μάθημα θα στις χρεώσουν κανονικες. Υποχρεωτική είναι μονο η κανονική άδεια, φοιτητική μπορεί κανονικότατα να μη στη δώσει αν δε θέλει. Είναι στην ευχέρεια του διοικητή 1
Kathigitis96 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα, κατατασσομαι πεζικο και με ενδιαφερει για ΥΕΑ οποτε θελω γνωμες για ΣΕΑΠ οποιοι βρεθηκαν εκει ή ειναι τωρα.
Sup25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μάγκες ξέρετε τι μισθό παίρνουν στην 35ΜΚ ; Επίσης παίρνουν 8μηνους ;
Doctow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά , ετοιμάζομαι να μπω 10 Μαρτίου στην Θήβα για Κύπρο, θελω να κανω μερικές ερωτήσεις (τουλάχιστον για το κέντρο) , απο κινητό πως ειναι η κατάσταση; με τα κοβιντ τεστ και τις μάσκες καί μια λίγο ποιο "ιδική" ερώτηση εχω πολυ πυκνή τρίχα και ακομα οταν τα ξυρίζω κόντρα είναι στο ενδιάμεσο του ξυρισμένου και αξύριστου , υπάρχει κατανόηση ή θα φαω το δερμα μου για να μην φαίνεται τίποτα; καλή δύναμη και σε αλλους φαντάρους που είναι ήδη μέσα η θα μπούνε σύντομα!
giannisclient2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι 10/3 στο 221 Μυτιλήνη. Έχω κλείσει αεροπορικώς την ίδια ημέρα, είναι κανένας άλλος εδώ; Επίσης έχει κανένας άποψη για Τεθωρακισμένα στο νησί;
SIP1995 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Έχει προσπαθήσει κανείς να διαβάσει για εξεταστική και παράλληλα να είναι και στις ειδικές δυνάμεις....? Για να ξέρω κατά πόσο πραγματοποιήσιμο είναι αυτό το εγχείρημα.
Tetrabitos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Έχει προσπαθήσει κανείς να διαβάσει για εξεταστική και παράλληλα να είναι και στις ειδικές δυνάμεις....? Για να ξέρω κατά πόσο πραγματοποιήσιμο είναι αυτό το εγχείρημα. Δεν είναι... 1
karagiannisG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια μπαινω Λαρισα 10 μαρτιου και λεω να παω με τρενο. Πως γινεται να εκδωσω δωρεαν εισιτηριο; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από karagiannisG
Sup25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 KaragiannisG δεν ξέρω πως να κάνω tag ...Στο φρουραρχείο της περιοχής σου θα πας μια εβδομάδα πριν... Εκτός αν δεν έχεις φρουραρχείο οπότε πάνε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου 1
Nicktaskos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε λίγο τελειώνω τα τπεν σε μονάδα πεζοναυτών γνωρίζεται πια είναι τα τελικά αθλήματα για να πάρω το Μπερέ και αν μετά την απονομή του μπερέ παίρνω άδεια ; 19 ώρες πριν, jim0912 είπε Παιδια καλησπερα, Παρουσιαζομαι στη Λαμια και εχω επιλεγει ως Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Την ηθελα την Κυπρο μιας και σπουδαζα εξ αποστασεως για 2 χρονια και το ειδα σαν ευκαιρια να κανω μειωμενη θητεια (9μηνες) και ταυτοχρονα να δω και τη χωρα και μερικους φιλους απο κοντα. 2 ερωτησεις μονο, ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα στη μοναδα της Λαμιας; Επισης, σαν πεζικαριος θα πεσει πολλη ταλαιπωρια ή εχω ελπιδες να μπω σε κανα γραφειο μιας και ειμαι πληροφορικος; Ευχαριστω πολυ. Λαμία είναι πολύ χαλαρά εγώ είμαι του Α Εσσο και παρουσιάστηκα Λαμία , το κινητό επιτρέπεται και το φαγητό είναι πολύ τίμιο 1
Kourkounatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχει κανείς σας κάποια άποψη για παρουσίαση στο στρατόπεδο Βογιατζή στην Καβησό Έβρου?Είμαι στις διαβιβάσεις και παρουσιάζομαι 10 Μάρτη.Υπάρχει πιθανότητα μετά να με στείλουν αλλού για διαβιβάσεις πχ Λέσβο,Ρόδο γιατί οι περισσότεροι μου λένε ότι λογικά θα μείνω εκεί κοντά Αλεξανδρούπολη.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Οχι σε νησί, σε άλλη μονάδα του Έβρου μπορεί. Αν το χαρτί σου έχει ένδειξη ΕΟΔ τότε ναι θα σε στείλουν αλλού
TeoMsD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας,τελιωνω το λυκειο και θελω να κανω τη θητεια μου στις ειδικες δυναμεις,πια ειναι η διαδικασια μεχρι να καταταγω; εκτος απο τις προϋποθέσεις που πρεπει να τηρω(υψος κλπ) ειναι διαφορετικες πχ για τους καταδρομεις και διαφορετικες για τους αλεξιπτωτιστές;
vamvakoolas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 οταν με το καλο καταταγεις στρατο (ως ι1 ενοπλο δηλαδη νορμαλ)θα σε ρωτησουν αν θες να αιτηθεις καποιο ειδικο σωμα (οπως αυτα που αναφερεις). Εφοσον αυτο θες, θα περασεις τουλαχιστον 7 ημερες εκει οπου θα κανεις την αναλογη εκπαιδευση (ειναι διαφορετικη προφανως για αλεξιπτωτιστες, ειδικες δυναμεις, αλπινιστες κτλ). Αυτη εκτος απο τα τυπικα προσοντα (υψος/υγεια) θα υποβληθεις σε σωματικες ασκησεις. Μια συμβουλη: οσο και αν φαινεται περιεργο οι ασκησεις αυτες εχουν να κανουν με το μυαλο. Αν πιστευεις οτι θα καταφερεις να βγαλεις μια ασκηση θα τη βγαλεις. Εχω δει σφιχτηδες να κλαινε σα μωρα σε βασικες ασκησεις και παιδια απο επαρχια χωρις καν να εχουν περασει απο γυμναστηρια να πρωτευουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις