Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, 

Παρουσιαζομαι στη Λαμια και εχω επιλεγει ως Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Την ηθελα την Κυπρο μιας και σπουδαζα εξ αποστασεως για 2 χρονια και το ειδα σαν ευκαιρια να κανω μειωμενη θητεια (9μηνες) και ταυτοχρονα να δω και τη χωρα και μερικους φιλους απο κοντα. 2 ερωτησεις μονο, ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα στη μοναδα της Λαμιας;
Επισης, σαν πεζικαριος θα πεσει πολλη ταλαιπωρια ή εχω ελπιδες να μπω σε κανα γραφειο μιας και ειμαι πληροφορικος;

Ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgkar94 είπε

Λοιπόν οι φοιτητικές αδειες είναι υποχρεωτικές, δεν γίνεται να μη στις δωσει ο διοικητής.. Συνήθως είναι 2 μέρες ανά μαθημα και συνολικά σε όλη τη θητεία είναι 15 για 9μηνους και 18 για 12μηνους...αν δν πας βεβαίωση ότι έδωσες το μάθημα θα στις χρεώσουν κανονικες. 

Υποχρεωτική είναι μονο η κανονική άδεια, φοιτητική μπορεί κανονικότατα να μη στη δώσει αν δε θέλει. Είναι στην ευχέρεια του διοικητή

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , ετοιμάζομαι να μπω 10 Μαρτίου στην Θήβα για Κύπρο, θελω να κανω μερικές ερωτήσεις (τουλάχιστον για το κέντρο) , απο κινητό πως ειναι η κατάσταση; με τα κοβιντ τεστ και τις μάσκες καί μια λίγο ποιο "ιδική" ερώτηση εχω πολυ πυκνή τρίχα και ακομα οταν τα ξυρίζω κόντρα είναι στο ενδιάμεσο του ξυρισμένου και αξύριστου , υπάρχει κατανόηση ή θα φαω το δερμα μου για να μην φαίνεται τίποτα;

καλή δύναμη και σε αλλους φαντάρους που είναι ήδη μέσα η θα μπούνε σύντομα!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Παρουσιάζομαι 10/3 στο 221 Μυτιλήνη. Έχω κλείσει αεροπορικώς την ίδια ημέρα, είναι κανένας άλλος εδώ; 
Επίσης έχει κανένας άποψη για Τεθωρακισμένα στο νησί;

Δημοσ.

Έχει προσπαθήσει κανείς να διαβάσει για εξεταστική και παράλληλα να είναι και στις ειδικές δυνάμεις....? Για να ξέρω κατά πόσο πραγματοποιήσιμο είναι αυτό το εγχείρημα.  

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Έχει προσπαθήσει κανείς να διαβάσει για εξεταστική και παράλληλα να είναι και στις ειδικές δυνάμεις....? Για να ξέρω κατά πόσο πραγματοποιήσιμο είναι αυτό το εγχείρημα.  

Δεν είναι...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μπαινω Λαρισα 10 μαρτιου και λεω να παω με τρενο. Πως γινεται να εκδωσω δωρεαν εισιτηριο;

Επεξ/σία από karagiannisG
Δημοσ.

KaragiannisG δεν ξέρω πως να κάνω tag ...Στο φρουραρχείο της περιοχής σου θα πας μια εβδομάδα πριν... Εκτός αν δεν έχεις φρουραρχείο οπότε πάνε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε λίγο τελειώνω τα τπεν σε μονάδα πεζοναυτών γνωρίζεται πια είναι τα τελικά αθλήματα για να πάρω το Μπερέ και αν μετά την απονομή του μπερέ παίρνω άδεια ;

19 ώρες πριν, jim0912 είπε

Παιδια καλησπερα, 

Παρουσιαζομαι στη Λαμια και εχω επιλεγει ως Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Την ηθελα την Κυπρο μιας και σπουδαζα εξ αποστασεως για 2 χρονια και το ειδα σαν ευκαιρια να κανω μειωμενη θητεια (9μηνες) και ταυτοχρονα να δω και τη χωρα και μερικους φιλους απο κοντα. 2 ερωτησεις μονο, ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα στη μοναδα της Λαμιας;
Επισης, σαν πεζικαριος θα πεσει πολλη ταλαιπωρια ή εχω ελπιδες να μπω σε κανα γραφειο μιας και ειμαι πληροφορικος;

Ευχαριστω πολυ.

Λαμία είναι πολύ χαλαρά εγώ είμαι του Α Εσσο και παρουσιάστηκα Λαμία , το κινητό επιτρέπεται και το φαγητό είναι πολύ τίμιο 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κανείς σας κάποια άποψη για παρουσίαση στο στρατόπεδο Βογιατζή στην Καβησό Έβρου?Είμαι στις διαβιβάσεις και παρουσιάζομαι 10 Μάρτη.Υπάρχει πιθανότητα μετά να με στείλουν αλλού για διαβιβάσεις πχ Λέσβο,Ρόδο γιατί οι περισσότεροι μου λένε ότι λογικά θα μείνω εκεί κοντά Αλεξανδρούπολη.

Δημοσ.

Γεια σας,τελιωνω το λυκειο και θελω να κανω τη θητεια μου στις ειδικες δυναμεις,πια ειναι η διαδικασια μεχρι να καταταγω; εκτος απο τις προϋποθέσεις που πρεπει να τηρω(υψος κλπ) ειναι διαφορετικες πχ για τους καταδρομεις και διαφορετικες για τους αλεξιπτωτιστές;

Δημοσ.

οταν με το καλο καταταγεις στρατο (ως ι1 ενοπλο δηλαδη νορμαλ)θα σε ρωτησουν αν θες να αιτηθεις καποιο ειδικο σωμα (οπως αυτα που αναφερεις). Εφοσον αυτο θες, θα περασεις τουλαχιστον 7 ημερες εκει οπου θα κανεις την αναλογη εκπαιδευση (ειναι διαφορετικη προφανως για αλεξιπτωτιστες, ειδικες δυναμεις, αλπινιστες κτλ). Αυτη εκτος απο τα τυπικα προσοντα (υψος/υγεια) θα υποβληθεις σε σωματικες ασκησεις. Μια συμβουλη: οσο και αν φαινεται περιεργο οι ασκησεις αυτες εχουν να κανουν με το μυαλο. Αν πιστευεις οτι θα καταφερεις να βγαλεις μια ασκηση θα τη βγαλεις. Εχω δει σφιχτηδες να κλαινε σα μωρα σε βασικες ασκησεις και παιδια απο επαρχια χωρις καν να εχουν περασει απο γυμναστηρια να πρωτευουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...