Vaggos21Tmac Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλησπερα. Καμια γνωμη για θητεια στη χιο?
asxetos_apo_strato Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά τι ακριβώς κρατάμε και τι επιστρέφουμε από το λουκάνικο όταν απολυθούμε; Όχι ότι καίγομαι να μάθω αυτή τη στιγμή, αλλά 2 εβδομάδες εδώ μέσα έχω ακούσει 52 διαφορετικές εκδοχές.
HeinHein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά τι ακριβώς κρατάμε και τι επιστρέφουμε από το λουκάνικο όταν απολυθούμε; Όχι ότι καίγομαι να μάθω αυτή τη στιγμή, αλλά 2 εβδομάδες εδώ μέσα έχω ακούσει 52 διαφορετικές εκδοχές. Κρατάς μόνο τζόκει και μπερέ απ' όσο γνωρίζω. Άμα είσαι μόνιμος κάτοικος παραμεθωρίου, κρατάς και τις στολές παραλλαγής/τζάκετ/άρβυλα κτλ. Εννοείται πως σε όλες τις περιπτώσεις δεν επιστρέφεις εσώρουχα. 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, asxetos_apo_strato είπε Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά τι ακριβώς κρατάμε και τι επιστρέφουμε από το λουκάνικο όταν απολυθούμε; Όχι ότι καίγομαι να μάθω αυτή τη στιγμή, αλλά 2 εβδομάδες εδώ μέσα έχω ακούσει 52 διαφορετικές εκδοχές. Κάθε διαχειριστής υλικού θα σου πει την δίκη του ιστορία. Δεν θα βγάλεις άκρη πραγματικά. Κάποιοι είναι λεπτολόγοι και θα σε βάλουν να αδειάσεις το λουκάνικο. Τα σίγουρα που δεν επιστρέφεις είναι κοντομάνικα, μποξερακι, κάλτσες, παντόφλες. Στην μονάδα που απολύθηκα έδινες και μπερέ και τζοκει. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εμενα μου πρότειναν να κρατήσω και τις αρβύλες. Λογικά δεν υπάρχει ενιαία οδηγία 1
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εγώ νομίζω ότι υπάρχει ενιαία οδηγία για όλο το στράτευμα, απλά αλλάζει ανά κάποιες, ή ακόμα και ανά ΕΣΣΟ, ανάλογα με τις ανάγκες. 1
Tetrabitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Panagiotis19009 είπε Κάθε διαχειριστής υλικού θα σου πει την δίκη του ιστορία. Δεν θα βγάλεις άκρη πραγματικά. Κάποιοι είναι λεπτολόγοι και θα σε βάλουν να αδειάσεις το λουκάνικο. Τα σίγουρα που δεν επιστρέφεις είναι κοντομάνικα, μποξερακι, κάλτσες, παντόφλες. Στην μονάδα που απολύθηκα έδινες και μπερέ και τζοκει. Αυτά σε εσάς τώρα. Εμείς τα παίρναμε όλα. Ακόμα έχω και το λουκάνικο και το τζακετ. Από τις επόμενες σειρές τους τα κρατούσαν αν θυμάμαι καλά. 1
yanis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εμένα θυμάμαι μου τα κράτησαν όλα, πλην του τζόκευ και του μπερέ. Είχα χάσει βέβαια τη σαπουνοθήκη και 1 μπλουζάκι, αλλά ο αρχιλοχίας που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση υλικού δε πολυασχολήθηκε. Το πουλόβερ και το τζάκετ τους νοιάζει κυρίως, ειδικά το τζάκετ. 1
Panos21888 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Πτυχίο πληροφορικής βοηθάει κάπου? Επίσης άμα κάποιος έχει ορκωμοσία στα μέσα Σεπτέμβρη και κάνει τα σβεν μπορεί να πάρει άδεια?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Εν μέσω ΣΒΕΝ να πάρεις άδεια για ορκωμοσία;
meletis_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Panos21888 είπε Πτυχίο πληροφορικής βοηθάει κάπου? Επίσης άμα κάποιος έχει ορκωμοσία στα μέσα Σεπτέμβρη και κάνει τα σβεν μπορεί να πάρει άδεια? Εάν το δηλώσεις πηγαίνεις ΕΠ με μεγάλη πιθανότητα . Άδεια συνήθως δίνουν για ορκομωσία είναι στη εκάστοτε μονάδα .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Αν είναι αόρκιστος, κατα τη διάρκεια του ΣΒΕΝ δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν άδεια να πάει για την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο
pogchamp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν είναι αόρκιστος, κατα τη διάρκεια του ΣΒΕΝ δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν άδεια να πάει για την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς.
Panagiotis19009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, pogchamp είπε Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. Υπηρεσιακό πως να πάρει από την στιγμή που είναι παραμεθόριο, για να ορκιστεί σε ένα πανεπιστήμιο της ενδοχώρας; Όπως είπε παραπάνω ο προπονητής, άδειες πριν την ορκωμοσία δεν δίνονται.
rallistas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 30/7/2022 στις 4:49 ΜΜ, yanis13 είπε Εμένα θυμάμαι μου τα κράτησαν όλα, πλην του τζόκευ και του μπερέ. Είχα χάσει βέβαια τη σαπουνοθήκη και 1 μπλουζάκι, αλλά ο αρχιλοχίας που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση υλικού δε πολυασχολήθηκε. Το πουλόβερ και το τζάκετ τους νοιάζει κυρίως, ειδικά το τζάκετ. Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα. Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις