NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Ηταν 2 ετησιες. Μια στην κω και μια στην θηβα.
nyne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Σε αυτο εχεις δικιο οταν πηγα εγω ηταν 2 ετη συνολικα,δε καταλαβα τι ελεγε ο ts.Μπορει ομως να εχει αλλαξει το οριο ...
SabotazNic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, NtinosStratosApallagh είπε Ηταν 2 ετησιες. Μια στην κω και μια στην θηβα. Μπορείς να γράψεις ακριβώς ημερομηνίες που έκανες διαδικασία? Πχ αν έκανες τώρα Σεπτ 22, προηγούμενη ήταν Ιούλιος 21 και Μάιος 20? (έτσι βγαίνουν οι 2 ετήσιες αναβολες μέχρι τώρα) 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, NtinosStratosApallagh είπε Υπάρχει θέμα κι αρκετά σοβαρό είναι η αλήθεια (πχ γνωστός μου μέσα απτο στρατόπεδο πήρε απαλλαγή λέγοντας απλά ότι δεν θέλει να υπηρέτηση.) μίλησα με τον ψυχίατρο μου και μου κάνει αστους να τραγουδούν. Αν τυχων δεν μπορεις ουτε του χρονου λογο προβληματων απλα δεν θα πας και θα το κανονισουμε. εμενα με ενοχλει που ειπε «δεν με πειθεις» σε φαση τι; Περναω απο καλλιστεία; Τι δεν σε πειθω; Αλλος ανθρωπος μπορει να εχει πιο σοβαρο προβλημα απτο δικο μου και να κανει και καμια χαζομαρα στον εαυτο του απτα λογια ενος ηλιθιου απο εκει περα. 21 δεν με νοιαζει ποτε θα παρω απαλλαγη, με ενοχλει που δεν καταλαβαινουν καποια αλφα βασικα πραγματα. Διοτι δεν γινεται να μπει καποιος με προβλημα μεσα και να γινει ακομα χειροτερα Δεν υπάρχει απαλλαγή άμα πεις δεν θέλω να υπηρετήσω. Αυτά είναι ραδιοαρβύλες. Σου δίνουν μέχρι δύο έτη αναβολή και σε βγάζουν κανένα Ι3 αοπλο μετά. Τώρα για εσένα, θα γίνει ότι ορίζει το ΠΔ με την κρίση σωματικής ικανότητας στον στρατό. Άμα δεν έπραξαν σωστα λυπάμαι, περίμενε άλλο ένα έτος.
NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν υπάρχει απαλλαγή άμα πεις δεν θέλω να υπηρετήσω. Αυτά είναι ραδιοαρβύλες. Σου δίνουν μέχρι δύο έτη αναβολή και σε βγάζουν κανένα Ι3 αοπλο μετά. Τώρα για εσένα, θα γίνει ότι ορίζει το ΠΔ με την κρίση σωματικής ικανότητας στον στρατό. Άμα δεν έπραξαν σωστα λυπάμαι, περίμενε άλλο ένα έτος. Εκει φαινοταν Ι1 και στις 2 φορες που ειχα μπει. Αυτος μου ειπε τα λεμε ξανα του χρονου. Με υφακι και οτι ειπα πανω και και.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις δίνουν και 3 έτη, δεν θυμάμαι νομους και κριτήρια αλλά έχει συμβεί. Για περιπτωσεις σαν του ts όμως που βγαίνει Ι5, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν 2ετη αναβολής. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από Basilhs23___
dionisis1925 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NtinosStratosApallagh είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω, έχω ήδη 2 ετήσιες αναβολές λόγο ψυχολογικών προβλημάτων που λαμβάνω και θεραπείες με χάπια και ψυχίατρο. Πέρασα σήμερα από την επιτροπή ώστε να πάρω την απαλλαγή και αυτός εκεί έλεγε ότι δεν με πιστεύει και ότι δεν παίρνω τα χάπια και και και να ξανά περάσω του χρόνου [3η ετήσια αναβολή;]. Είχα κανονικά την γνωμάτευση του ψυχίατρου μου αλλά έγινε αυτό. Δεν μπορώ να τους καταλάβω αλήθεια. Ξέρετε πάνω κάτω τι γίνεται τώρα; Καλά εντάξει, όταν δεις επίσημα την απόφαση της επιτροπής με τα μάτια σου τα ξανά λέμε. Δεν υπάρχει 3η ετήσια αναβολή, είτε σε βγάζει Ι5 είτε παρουσιάζεσαι στο στρατόπεδο και παίρνεις από εκεί απαλλαγή. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, NtinosStratosApallagh είπε Εκει φαινοταν Ι1 και στις 2 φορες που ειχα μπει. Αυτος μου ειπε τα λεμε ξανα του χρονου. Με υφακι και οτι ειπα πανω και και. Κατσε, στο ΠΔ με τις παθήσεις η πάθηση σου είναι Ι1; Η ο καραβανας γιατρός σε έβγαλε Ι1; 1
Maurikycli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Καλά εντάξει, όταν δεις επίσημα την απόφαση της επιτροπής με τα μάτια σου τα ξανά λέμε. Δεν υπάρχει 3η ετήσια αναβολή, είτε σε βγάζει Ι5 είτε παρουσιάζεσαι στο στρατόπεδο και παίρνεις από εκεί απαλλαγή. Υπάρχει μία ετήσια για κοινωνικούς λόγους γενικώς, που δίδεται σε όλους αμα δηλώσουν απαλεψιά αλλά για μία φορά. 1 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις δίνουν και 3 έτη, δεν θυμάμαι νομους και κριτήρια αλλά έχει συμβεί. Για περιπτωσεις σαν του ts όμως που βγαίνει Ι5, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν 2ετη αναβολής. Δεν μπορώ να βρω το σχετικό αρχείο με τις λίστες Ι, που νομίζω εκεί λέει και τα σχετικά των απαλλαγών, που έχει επειδή είμαι από κινητό. Θα το δω αργότερα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic
Dinos1973 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μια χαρά ακούγεστε, φαντάζομαι το πρόβλημα σας δεν είναι εμπόδιο στην εργασία η στην οδήγηση, γιατί να είναι πρόβλημα στην στρατιωτική θητεία ; 2 3
Skrobo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Υπάρχει μία ετήσια για κοινωνικούς λόγους γενικώς, που δίδεται σε όλους αμα δηλώσουν απαλεψιά αλλά για μία φορά. Η ετησια ειναι για την επόμενη ή μεθεπόμενη ΕΣΣΟ (ανάλογα πόσες υπάρχουν τον χρόνο) και δεν εχει καμία σχέση με τις αναβολλές για λόγους υγέιας, για τις οποίες χρειάζεται να συμπληρώσεις 2 χρόνια αναβολλών με παρόμοια πάθηση για να πάρεις απαλαγγή την επόμενη φορά. 1
Silverage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει βγεί βρώμα ότι είναι ένας βλάκας που απλά το λέει σε όλους όσους πάνε για τελική απαλλαγή, για να τους ψαρώσει και τους δίνει κανονικά το Ι5. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από Silverage
Clytoceyx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μια χαρά ακούγεστε, φαντάζομαι το πρόβλημα σας δεν είναι εμπόδιο στην εργασία η στην οδήγηση, γιατί να είναι πρόβλημα στην στρατιωτική θητεία ; Αυτο δεν το αποφασιζουν ουτε οι στρατιωτικοι, ουτε οι "στρατομανεις". Ο στρατος σου λεει οτι αν εχεις αυτες τις παθησεις, παιρνεις απαλλαγη. Για την οδηγηση υπαρχουν αλλοι κανονες. Στην εργασια, προφανως, δεν μπορουν να σε διωξουν απλα και μονο επειδη εχεις καποια παθηση. Η παθηση μπορει να ειναι σοβαρη, αλλα ο ανθρωπος να ειναι λειτουργικος στην καθημερινοτητα του. Επισης, αλλο το περιβαλλον του στρατου και αλλη η ζωη ως απλος πολιτης. Αλλες οι αναγκαιοτητες κτλ κτλ. Μπορει αργοτερα η παθηση να γινει πιο σοβαρη, μπορει η φαρμακευτικη αγωγη να μειωσει την λειτουργικοτητα του ασθενη, μπορει καποια στιγμη να γινει μισθοφορικος ο στρατος, μπορει μεχρι και να καταστραφει ο πλανητης. Βλεποντας και κανοντας. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από Clytoceyx 3 1
NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μια χαρά ακούγεστε, φαντάζομαι το πρόβλημα σας δεν είναι εμπόδιο στην εργασία η στην οδήγηση, γιατί να είναι πρόβλημα στην στρατιωτική θητεία ; 3 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Αυτο δεν το αποφασιζουν ουτε οι στρατιωτικοι, ουτε οι "στρατομανεις". Ο στρατος σου λεει οτι αν εχεις αυτες τις παθησεις, παιρνεις απαλλαγη. Για την οδηγηση υπαρχουν αλλοι κανονες. Στην εργασια, προφανως, δεν μπορουν να σε διωξουν απλα και μονο επειδη εχεις καποια παθηση. Η παθηση μπορει να ειναι σοβαρη, αλλα ο ανθρωπος να ειναι λειτουργικος στην καθημερινοτητα του. Επισης, αλλο το περιβαλλον του στρατου και αλλη η ζωη ως απλος πολιτης. Αλλες οι αναγκαιοτητες κτλ κτλ. Οτι ειπε. τωρα στα αλλα, δεν ξερω αληθεια. Φαινοταν αρκετα απανθρωπος. Τωρα θα δειξει, η στρατολογια μου ειπε να καλεσω στις 5-10 του μηνος να δουμε την αποφαση. Αλλα αμα ειναι να περασω του χρονου επιτροπη ξανα και να μου ξανα λεει τις ιδιες μλκιες χωρις να ξερει εκει τι μπορει να κανουμε; Ειτε δικαστικως ειτε προσπαθεια απαλλαγης μεσα απτο στρατοπεδο που θα με στειλουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις