MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ^ χρειαζεσαι κατι για να εχεις εναλλαγες στις γευσεις ωστε να παλεψεις τα burger με λιγοτερη ταλαιπωρια 1
nickarmy Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλα καλα, μπουκωσε εσύ με τις παλιοπατάτες και ασε για μενα το (δευτερο) burger. τότε τρως λίγο
Anorymous Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλα καλα, μπουκωσε εσύ με τις παλιοπατάτες και ασε για μενα το (δευτερο) burger. Αδερφε σε εχω στο χαλαρο χωρις πατατες τρωω και τριτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ξέρουμε κάνα site που να έχει αγγλικές κι ελληνικές ορολογίες για τύπους μπριζόλας κι αντίστοιχα μέρη κρέατος?
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ξέρουμε κάνα site που να έχει αγγλικές κι ελληνικές ορολογίες για τύπους μπριζόλας κι αντίστοιχα μέρη κρέατος? αχ θημαμε υπηρχε ενα το ειχα βρει οταν εβλεπα μαστερ σεφ αλλα τωρα δεν το θημαμε αλλα θα το θυμηθώ πιστευω
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μερικά από αυτά που έφτιαξα εγώ ο ίδιος! Κεηκ εμπνευσμένο από αρχαία Ελλάδα. .(το έφτιαξα με αλεύρι ζέας, γάλα κατσίκας, μέλι, τριμμένα αμύγδαλα.... έγινε πολύ σλούρπ!) Μάκι σούσι με σολωμό Γιακισόμπα (μακαρονάδα Καμπαμαρού) 1
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μερικά από αυτά που έφτιαξα εγώ ο ίδιος! Κεηκ εμπνευσμένο από αρχαία Ελλάδα. .(το έφτιαξα με αλεύρι ζέας, γάλα κατσίκας, μέλι, τριμμένα αμύγδαλα.... έγινε πολύ σλούρπ!) Μάκι σούσι με σολωμό Γιακισόμπα (μακαρονάδα Καμπαμαρού) Το πρωτο φαινετε πολυ ψαγμενο, το δευτερο δεν το τρωω με τιποτα και το τριτο φαινεται πολυ καλο για δωσε συνταγη για το μελλον 1
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το πρωτο φαινετε πολυ ψαγμενο, το δευτερο δεν το τρωω με τιποτα και το τριτο φαινεται πολυ καλο για δωσε συνταγη για το μελλον γιατι μωρε καλο ειναι το σουσι! το τριτο ΕΙΝΑΙ πολύ καλό, κανείς δεν έφαγε μόνο ένα πιάτο! Όσοι δοκίμασαν, ζήτησαν και δεύτερο! αλλά θέλει πολύ υπομονή και προετοιμασία. Καταρχάς πάρε σκέτα νουντλς (χωρίς γεύσεις,σάλτσες κτλπ) από το σούπερ μάρκετ, και βράστα. Ψιλοκόψε λάχανο, καρότο, και φρέσκο κρεμμύδι. Πάρε χοιρινό ή άλλο κρέας, και τηγάνισε το σε wok, με σησαμέλαιο. Αφού τηγανιστεί το κρέας, βγάλε το και ρίξε τα λαχανικά, να τσιγαριστούν και αυτά. (θα μαζέψουν, μη σου φαίνονται πολλά πριν το τηγάνισμα) Τέλος ρίξε τα νουντλς που είχες βράσει, να τσιτσιριστούν και αυτά στο σησαμέλαιο για λίγα λεπτά. Ύστερα ανακάτεψέ τα όλα μαζί, και ρίξε από πάνω τη σάλτσα. ( η σάλτσα φτιάχνεται αναμειγνίοντας 40% σάλτσα σόγιας, 40% worchestire sauce, 20% άσπρο κρασί) Σερβίρεται με γαρνιτούρα από πάνω τριμμένα φύκια, και κόκκινο τζίντζερ!!! Να και μερικά σχετικά βίντεο για το πιάτο: 5
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γιατι μωρε καλο ειναι το σουσι! το τριτο ΕΙΝΑΙ πολύ καλό, κανείς δεν έφαγε μόνο ένα πιάτο! Όσοι δοκίμασαν, ζήτησαν και δεύτερο! αλλά θέλει πολύ υπομονή και προετοιμασία. Καταρχάς πάρε σκέτα νουντλς (χωρίς γεύσεις,σάλτσες κτλπ) από το σούπερ μάρκετ, και βράστα. Ψιλοκόψε λάχανο, καρότο, και φρέσκο κρεμμύδι. Πάρε χοιρινό ή άλλο κρέας, και τηγάνισε το σε wok, με σησαμέλαιο. Αφού τηγανιστεί το κρέας, βγάλε το και ρίξε τα λαχανικά, να τσιγαριστούν και αυτά. (θα μαζέψουν, μη σου φαίνονται πολλά πριν το τηγάνισμα) Τέλος ρίξε τα νουντλς που είχες βράσει, να τσιτσιριστούν και αυτά στο σησαμέλαιο για λίγα λεπτά. Ύστερα ανακάτεψέ τα όλα μαζί, και ρίξε από πάνω τη σάλτσα. ( η σάλτσα φτιάχνεται αναμειγνίοντας 40% σάλτσα σόγιας, 40% worchestire sauce, 20% άσπρο κρασί) Σερβίρεται με γαρνιτούρα από πάνω τριμμένα φύκια, και κόκκινο τζίντζερ!!! Να και μερικά σχετικά βίντεο για το πιάτο: αν δεν βρω χοντρα νουτλς να βαλω μακαρονια ???
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αν δεν βρω χοντρα νουτλς να βαλω μακαρονια ??? παντως ο βασιλοπουλος εχει στανταρ αυτα που χρειαζεσαι, εκει που εχει ταμπελα "εθνικα φαγητα", κατω απ το ραφι με τα μεξικανικα. καρφουρ και σκλαβενιτη η λιντλ μη περιμενεις να βρεις τιποτα σχετικο. και σησαμελαιο παιζει να βρεις στο βασιλοπουλο. 1
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 παντως ο βασιλοπουλος εχει στανταρ αυτα που χρειαζεσαι, εκει που εχει ταμπελα "εθνικα φαγητα", κατω απ το ραφι με τα μεξικανικα. καρφουρ και σκλαβενιτη η λιντλ μη περιμενεις να βρεις τιποτα σχετικο. και σησαμελαιο παιζει να βρεις στο βασιλοπουλο. οκ θα το κοιταξω, μου αρεσουν τα νουτλς δυστηχως δεν εχω κανει ποτε μονο απο κινεζικο παραγγελνα.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 παντως ο βασιλοπουλος εχει στανταρ αυτα που χρειαζεσαι, εκει που εχει ταμπελα "εθνικα φαγητα", κατω απ το ραφι με τα μεξικανικα. καρφουρ και σκλαβενιτη η λιντλ μη περιμενεις να βρεις τιποτα σχετικο. Τελικά αυτό που λέει ο ΑΒ ''Και του πουλιού το γάλα'' έχει βάση.
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τελικά αυτό που λέει ο ΑΒ ''Και του πουλιού το γάλα'' έχει βάση. κι ομως ισχυει φιλε μου!
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τελικά αυτό που λέει ο ΑΒ ''Και του πουλιού το γάλα'' έχει βάση. εχει τα παντα αλλα τσιμπαει στις τιμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα