arianos16 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τα παντα τρωω δοξα τον θεο εκτος απο φασολια,ρεβυθια.
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 http://foodwishes.blogspot.com και θα βρεις πολλα. 1
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και αν θες πιο προχειροδουλειες δες αυτο το καναλι http://www.youtube.com/user/OnePotChefShow/videos?view=0 1
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Βρήκα μια συνταγή για ένα γλυκό που λέγεται Banoffee. Σαν ιδέα (και σαν εικόνα ) το λάτρεψα. Θα επιχειρήσω να το κάνω, αλλά κολλάω σε ένα σημείο. Λέει ότι πρέπει να βράσω σε μέτρια φωτιά για 3 ώρες (!) ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Κάποιο λάθος υπάρχει εκεί, ή κατάλαβα εγώ κάτι λάθος. Άμα βράσω το γάλα για 3 ώρες δε θα εξατμιστεί μόνο αυτό αλλά και η κατσαρόλα μαζί.
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ποσο ειναι το ενα κουτι; επισης 3 ωρες; σοβαρα τωρα; για δωσε συνταγη να δουμε
athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι ,πετας μεσα το κουτι (για ζαχαρουχο λεμε ε; ) και μετα τις 3 ωρες εχει γινει καραμελα. 1
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Α, ώπα, με το κουτί μαζί το βράζω; Όχι το γάλα σκέτο; Η συνταγή έρχεται σε λίγο.
athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Με το κουτι κομπλε. Αφου βραζεις που βραζεις βαλε 2 να εχεις κ ενα εξτρα, δε πρεπει να χαλανε. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κονσέρβα δεν είναι το κουτί; Άρα θα σκάσει άμα το βράσεις έτσι
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κονσέρβα δεν είναι το κουτί; Άρα θα σκάσει άμα το βράσεις έτσι δε σκαει. been there done that.
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ηardcore διαιτα παλι εδω και 4 μερες. Μονο το pop corn μου χει λειψει! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα