Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρήκα μια συνταγή για ένα γλυκό που λέγεται Banoffee. Σαν ιδέα (και σαν εικόνα :P) το λάτρεψα. Θα επιχειρήσω να το κάνω, αλλά κολλάω σε ένα σημείο. Λέει ότι πρέπει να βράσω σε μέτρια φωτιά για 3 ώρες (!) ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Κάποιο λάθος υπάρχει εκεί, ή κατάλαβα εγώ κάτι λάθος. Άμα βράσω το γάλα για 3 ώρες δε θα εξατμιστεί μόνο αυτό αλλά και η κατσαρόλα μαζί.

Δημοσ.

Α, ώπα, με το κουτί μαζί το βράζω; Όχι το γάλα σκέτο;

 

Η συνταγή έρχεται σε λίγο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...