Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωραιος :)

Άμα το λουσεις και με μαύρο σουσαμι μετά το μέλι, φτάνεις έως και σε οργασμό. :P

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα το λουσεις και με μαύρο σουσαμι μετά το μέλι, φτάνεις έως και σε οργασμό. :P

αν εχεις προνοησει να μην εχεις ρακι κοντα σου

Δημοσ.

Ταιριάζει και λίγη crema di balsamico από πάνω. Επίσης έχω φάει και φέτα σουσαμένια χωρίς φύλλο, αλλά δεν έχω ιδέα πώς φτιάχνεται. Μου άρεσε περισσότερο από εκείνη με το φύλλο πάντως.  

Δημοσ.

Πιτα για σουβλακι πανω κατω μεσα φετα και ενα τυρι αναλατο, φουρνο αν θες βαλε και σουσαμι και μετα μολις βγει μελι.

Ευκολο, γρηγορο πεντανοστιμο.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω κάποιο φθηνό τηγάνι μικρομεσαίου μεγέθους, όχι για συχνή χρήση. Εχει να προτείνει κανείς τίποτα;

Στο super market...

Δημοσ.

Στο super market...

Ναι, είχα πάρει ένα και τελικά ήταν τελείως της πλάκας. Μετά από μερικές χρήσεις είχε ήδη χαρακιές... από ξύλινη κουτάλα...

Γι αυτό λέω μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάτι, δε ξέρω απο σκεύη γενικά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι ενας αλλος ειναι που την κανει ωραια, της ριχνει συνεχεια απο πανω καυτο λαδι με το κουταλι και προς το τελος βαζει και λιγο βουτυρο με σκορδο.

Το προβλημα ειναι πως δυσκολο να βρεις τηγανι που να επιτρεπει μεγαλες θερμοκρασιες, εμεις ετσι τα χαλαμε καθε φορα.

Δημοσ.

Πιστευω οτι θελει τεχνη η μοσχαρισια μπριζολα. Οσες φορες εφαγα σε ταβερνα, παντα μαπα ηταν.

Ψαχνω το μυστικο λοιπον!

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αυτο δεν κανει για Ελλαδα! Σχεδον κανενανς δεν τρωει εδω μπριζολα και γενικα κρεας που να εχει αιμα... Αυτο θεωρειτε αψητο!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα δεν είναι άψητο. Επειδή έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να τα τρώμε σόλες δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό πάντα. Όπως προτιμάει ο καθένας.

Το βίντεο είναι για να δείξει κάποιες τεχνικές για να είναι πιο νόστιμη η μπριζόλα, δεν είναι για να δεις πως προτιμάει τη μπριζόλα του ο Oliver. Τη ψήνεις ανάλογα πως θέλεις να είναι. Άμα έβλεπες όλο το βίντεο θα καταλάβαινες ότι γύρω στο 5:27 λέει ένα τρόπο για να καταλάβεις πως θα πετύχεις να βγάλεις τη μπριζόλα όπως ακριβώς θέλεις ψημένη ("αψητη", καλοψημένη κτλ).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...