Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σωραιος Άμα το λουσεις και με μαύρο σουσαμι μετά το μέλι, φτάνεις έως και σε οργασμό. 1
MT60RS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Άμα το λουσεις και με μαύρο σουσαμι μετά το μέλι, φτάνεις έως και σε οργασμό. αν εχεις προνοησει να μην εχεις ρακι κοντα σου
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ταιριάζει και λίγη crema di balsamico από πάνω. Επίσης έχω φάει και φέτα σουσαμένια χωρίς φύλλο, αλλά δεν έχω ιδέα πώς φτιάχνεται. Μου άρεσε περισσότερο από εκείνη με το φύλλο πάντως.
Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Πιτα για σουβλακι πανω κατω μεσα φετα και ενα τυρι αναλατο, φουρνο αν θες βαλε και σουσαμι και μετα μολις βγει μελι. Ευκολο, γρηγορο πεντανοστιμο. 1
V for Vagelis Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θέλω να παραγγείλω κάποιο φθηνό τηγάνι μικρομεσαίου μεγέθους, όχι για συχνή χρήση. Εχει να προτείνει κανείς τίποτα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θέλω να παραγγείλω κάποιο φθηνό τηγάνι μικρομεσαίου μεγέθους, όχι για συχνή χρήση. Εχει να προτείνει κανείς τίποτα; Στο super market...
V for Vagelis Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Στο super market... Ναι, είχα πάρει ένα και τελικά ήταν τελείως της πλάκας. Μετά από μερικές χρήσεις είχε ήδη χαρακιές... από ξύλινη κουτάλα... Γι αυτό λέω μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάτι, δε ξέρω απο σκεύη γενικά.
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πάρε ένα με κεραμική επίστρωση.. Αλλά αυτά δεν είναι και πολύ φθηνά. 1
nickmanak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κανα μυστικο για ψησιμο μοσχαρισιας μπριζολας σε ηλεκτρικο γκριλ ή σε τηγανι;
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κανα μυστικο για ψησιμο μοσχαρισιας μπριζολας σε ηλεκτρικο γκριλ ή σε τηγανι;
idomeneas7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κι ενας αλλος ειναι που την κανει ωραια, της ριχνει συνεχεια απο πανω καυτο λαδι με το κουταλι και προς το τελος βαζει και λιγο βουτυρο με σκορδο. Το προβλημα ειναι πως δυσκολο να βρεις τηγανι που να επιτρεπει μεγαλες θερμοκρασιες, εμεις ετσι τα χαλαμε καθε φορα.
nickmanak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πιστευω οτι θελει τεχνη η μοσχαρισια μπριζολα. Οσες φορες εφαγα σε ταβερνα, παντα μαπα ηταν. Ψαχνω το μυστικο λοιπον!
Linus_Lost Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συγνωμη αλλα αυτο δεν κανει για Ελλαδα! Σχεδον κανενανς δεν τρωει εδω μπριζολα και γενικα κρεας που να εχει αιμα... Αυτο θεωρειτε αψητο!
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πρώτα από όλα δεν είναι άψητο. Επειδή έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να τα τρώμε σόλες δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό πάντα. Όπως προτιμάει ο καθένας. Το βίντεο είναι για να δείξει κάποιες τεχνικές για να είναι πιο νόστιμη η μπριζόλα, δεν είναι για να δεις πως προτιμάει τη μπριζόλα του ο Oliver. Τη ψήνεις ανάλογα πως θέλεις να είναι. Άμα έβλεπες όλο το βίντεο θα καταλάβαινες ότι γύρω στο 5:27 λέει ένα τρόπο για να καταλάβεις πως θα πετύχεις να βγάλεις τη μπριζόλα όπως ακριβώς θέλεις ψημένη ("αψητη", καλοψημένη κτλ). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα