Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι αλλα δεν μου χρειαζεται. Ειναι περιττα λιπαρα. Απο τη στιγμη που μπορω να τα παρω απο αλλες τροφες καλυτερες γιατι να μην το κανω. μην το ψαχνεις στο φαγητο εχω κοψει πολλα αχρηστα πραγματα οπως αλατι/ζαχαρη
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν ειπα οτι δεν ειναι ωραια η ελληνικη κουζινα. απλα οταν λεςγια πεντανοστιμα φαγητα δεν νομιζω οτι αναφερεσαι σε ρεβυθια σουπα ή τραχανα (τα οποια μου αρεσουν παρα πολυ αλλα δεν συμεριζονται την αποψη αυτη πολλοι) Ακόμα κι αυτά μπορούν να γίνουν πολύ νόστιμα! Γενικά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να μείνει κάποιος ανικανοποίητος από την ελληνική κουζίνα...έχουμε τόσα νόστιμα φαγητά για όλα τα γούστα! Εισαι απο την κερκυρα και δεν τρως βουτυρο ? Τι τέλειο! Και σκέτο το τρώω! ναι αλλα δεν μου χρειαζεται. Ειναι περιττα λιπαρα. Απο τη στιγμη που μπορω να τα παρω απο αλλες τροφες καλυτερες γιατι να μην το κανω. μην το ψαχνεις στο φαγητο εχω κοψει πολλα αχρηστα πραγματα οπως αλατι/ζαχαρη Φαΐ χωρίς αλάτι ε; Περίεργο μου φαίνεται αλλά όλα συνήθεια είναι μάλλον!
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ακόμα κι αυτά μπορούν να γίνουν πολύ νόστιμα! Γενικά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να μείνει κάποιος ανικανοποίητος από την ελληνική κουζίνα...έχουμε τόσα νόστιμα φαγητά για όλα τα γούστα! Τι τέλειο! Και σκέτο το τρώω! Φαΐ χωρίς αλάτι ε; Περίεργο μου φαίνεται αλλά όλα συνήθεια είναι μάλλον! πιστευω οτι η ελλειψη αλατιου σε καποια φαγητα παλευεται, πχ σε μια σαλατα ή σε συμπληρωματα οπως πατατες ρυζι μακαρονια. Οταν ομως τρωω αναλατο κρεας ειδικα κοτοπουλο χοιρινο με πιανει μια μικρη αηδια. Και λεω χιλιες φορες να ημουν χορτοφαγος.Την αηδια αναιρει η μουσταρδα ειδικα στο κοτοπουλο και στο χοιρινο η οποια ομως...Εχει αλατι οποτε καταληγουμε λιγο σε ατοπο. Εχω τσακωθει με κοπελα μου γιατι επρεπε να φαω αναλατα μπιφτεκια τα οποια δε μπορουσα να φαω με τιποτα ενοιωθα οτι ετρωγα σε νοσοκομειο. Αυτα βεβαια νοιωθω εγω. Αλλον μπορει να μη τον νοιαζει
nickmanak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για απολυτα υγιη φαγητα μονο σε ατμομαγειρα, τελειως σκετα χωρις μπαχαρικα και λαδια. Καθαρη τροφη αλλα ποιος την τρωει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 πιστευω οτι η ελλειψη αλατιου σε καποια φαγητα παλευεται, πχ σε μια σαλατα ή σε συμπληρωματα οπως πατατες ρυζι μακαρονια. Οταν ομως τρωω αναλατο κρεας ειδικα κοτοπουλο χοιρινο με πιανει μια μικρη αηδια. Και λεω χιλιες φορες να ημουν χορτοφαγος.Την αηδια αναιρει η μουσταρδα ειδικα στο κοτοπουλο και στο χοιρινο η οποια ομως...Εχει αλατι οποτε καταληγουμε λιγο σε ατοπο. Εχω τσακωθει με κοπελα μου γιατι επρεπε να φαω αναλατα μπιφτεκια τα οποια δε μπορουσα να φαω με τιποτα ενοιωθα οτι ετρωγα σε νοσοκομειο. Αυτα βεβαια νοιωθω εγω. Αλλον μπορει να μη τον νοιαζει για αυτο υπαρχουν τα μπαχαρικα!
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι αλλα δεν μου χρειαζεται. Ειναι περιττα λιπαρα. Απο τη στιγμη που μπορω να τα παρω απο αλλες τροφες καλυτερες γιατι να μην το κανω. μην το ψαχνεις στο φαγητο εχω κοψει πολλα αχρηστα πραγματα οπως αλατι/ζαχαρη τιποτα δεν ειναι περιττο
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλα μην παιρνεις και ορκο!
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αφου το ειδαμε οτι εισαι «κορμι» ρε spect ασε μας να πνιξουμε εμεις οι γεματουληδες τον πονο μας στο βουτυρο
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αφου το ειδαμε οτι εισαι «κορμι» ρε spect ασε μας να πνιξουμε εμεις οι γεματουληδες τον πονο μας στο βουτυρο το κορμι απο μονο του δεν λεει τιποτα αν δεν συνοδευεται απο ενα καλο μυαλο ε νταξει δεν λεω να μην τρωει καποιος απλα να μην εινα η καθημερινη του διατροφη! εγω νταξει περα απο οτι κανω καθε μερα προπονηση δεν μου εχει λειψει τιποτα φετος. Και κρεπες και πιτσες και μπεργκερ και ολα
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αντικειμενικά έχουμε πολύ νόστιμη και σχετικά πλούσια κουζίνα (μιλάμε για παραδοσιακά μαγειρεμένο φαγητό), εξού και η δημοφιλία της παγκοσμίως. Συγκριτικα με ευρωπη ναι εχουμε μεγαλυτερη ποικιλια σε φαγητα αλλα τα κανουμε ακομη οπως τα καναμε 30χρονια πριν Μακάρι να τα κάναμε όπως παλιά. Εγώ νομίζω ότι το αντίθετο συμβαίνει, ότι πολλά παραδοσιακά φαγητά έχουν αντικατασταθεί από πιο σύγχρονες/fast-food εκδοχές, κάτι που δε θα ήταν άσχημο αν δε ξεχνούσαμε παράλληλα τις παραδοσιακές συνταγές (που είναι σε γενικές γραμμές πιο υγιεινές και πιο νόστιμες). Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν αναφέρεσαι σε τέτοιου είδους εξέλιξη της κουζίνας, αλλά σε πιο δημιουργικούς πειραματισμούς. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν κρίνω από την ποσότητα λαδιού, λίπους, αλατιού και τσιγαρίσματος στα φαγητά της πεθεράς μου, καλύτερα να την ξεχάσουμε την παράδοση. 1
TeZaS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα ψήσω μια μοσχαρίσια αύριο για μεσημέρι και έχω και φρέσκα μανιτάρια. Πως μπορώ να τα συνδυάσω? Να τα βάλω και αυτά με λίγο βουτυράκι σε άλλο τηγάνι και στο τέλος να τα πετάξω στην μπριτζόλα και να σβήσω με λίγο κρασάκι λευκό? Μπορεί να πήγαινε και λίγη κρέμα γάλακτος αλλα δεν θέλω τόσο βαρύ. Ρίχτε ιδέες
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν κρίνω από την ποσότητα λαδιού, λίπους, αλατιού και τσιγαρίσματος στα φαγητά της πεθεράς μου, καλύτερα να την ξεχάσουμε την παράδοση. η πεθερα σου δεν πιανεται , μαλλον θελει να σε ξεκανει χαχα 1
nickmanak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα ψήσω μια μοσχαρίσια αύριο για μεσημέρι και έχω και φρέσκα μανιτάρια. Πως μπορώ να τα συνδυάσω? Να τα βάλω και αυτά με λίγο βουτυράκι σε άλλο τηγάνι και στο τέλος να τα πετάξω στην μπριτζόλα και να σβήσω με λίγο κρασάκι λευκό? Μπορεί να πήγαινε και λίγη κρέμα γάλακτος αλλα δεν θέλω τόσο βαρύ. Ρίχτε ιδέες Δοκιμασε να κανεις τη μπριζολα που δειχνει στο βιντεο ο Ολιβερ. Για τα μανιταρια, εγω παντα κρασατα τα προτιμαω. Παντως μην τα μαγειρεψεις ολα μαζι, αλλά ξεχωριστά. Δεν ταιριαζει κρασιλα στη μπριζολα, θα τη χαλασεις. Λεμονακι και πιπερι φρεσκοτριμμενο για τη μπριζολα και μερικες μπουκιες θα τις φας με μουσταρδα frenchs ή μπαρμπεκιου σως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα