evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι; σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο;
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλύτερη επιλογή για παραγγελία ΚΑΛΟΥ beef jerky to Greece (με διάφορες γεύσεις if possible) ?
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι; σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο; εγώ μόλις κατεβάσω την κατσαρόλα ρίχνω μπόλικο βούτυρο κομμένο κομματάκια (βούτυρο βούτυρο όμως, αγελαδινό) και ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει. Ετοιμάσου για αγνή βουτυρίλα όμως μετά...
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Kρεας με στοκο ειναι αυτο? με μπουγατσα ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι; σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο; Κουνουπιδι, cheddar, κρεμα γαλακτος και βουτυρο ειναι. Για το ποπκορν, ειναι το μοναδικο σνακ που μου αρεσει εδω και καιρο. Παχαινει σαν πουστης αλλιως θα σου λεγα... Για να ειναι βουτυρενιο, λιωσε βουτυρο και βαλτο απο πανω αλλα να σταζει με χαμηλη ροη για να παει παντου. 1
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Mονο βιλατζσινεμαζ για ποπκορνακι. Και σπιτι γινεται το ιδιο, απλα παιρνεις σκονη βουτυρο (μιας και αυτο βαζουν και αυτοι νομιζω) αλλα καταλαβαινω τι λες. Εδω οι μαλακες αγοραζουν ετοιμο ποπκορν και το ζεσταινουν...
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ποιος καθεται να τα κανει σπιτι μωρεεε! Σκονη βουτυρο τι φαση? το λιωνουν καπου?
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αν θυμαμαι καλα ειναι ενα mix με αλατι και βουτυρο σε σκονη, για αυτο γινεται κιτρινο.
zynif Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν παλεύω να φτιάξω καλαμάρια γεμιστά (ρύζι,ντομάτα) και γενικώς καλαμάρια αλλά εως τώρα μόνο μια φορά είχα επιτυχία. Σήμερα προσπάθησα να φτιάξω γεμιστά καλαμαράκια (κατεψυγμένα) Αφού έφτιαξα την γέμιση γέμισα τα καλαμαράκια και τα έβαλα σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Τα καλαμάρια ρόδισαν αλλά όταν πήγα να τα δοκιμάσω ήταν αρκετά σκληρά. Την ίδια διαδικασία ακολούθησα την προηγούμενη βδομάδα με φρέσκα όμως καλαμάρια και βγήκαν πολύ ωραία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόση ώρα θέλουν μαγείρεμα τα καλαμάρια ; Θέλω να φτιάξω ζυμαρικά from scratch. Aφού φτιάξω την ζύμη και φτιάξω τα μακαρόνια (fetuccini) πρέπει να τα αφήσω να ξεκουραστούν ; Και αν ναι για πόση ώρα ; Τέλος πόση ώρα θα πρέπει να τα βράσω ;
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εγώ μόλις κατεβάσω την κατσαρόλα ρίχνω μπόλικο βούτυρο κομμένο κομματάκια (βούτυρο βούτυρο όμως, αγελαδινό) και ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει. Ετοιμάσου για αγνή βουτυρίλα όμως μετά... αυτος ειναι ο σκοπος, η αγνη βουτυριλα. επισης μην ξαναυπονοησεις οτι υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυθεντικο βουτυρο με προσβαλεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να φτιάξω ζυμαρικά from scratch. Aφού φτιάξω την ζύμη και φτιάξω τα μακαρόνια (fetuccini) πρέπει να τα αφήσω να ξεκουραστούν ; Και αν ναι για πόση ώρα ; Τέλος πόση ώρα θα πρέπει να τα βράσω ; Εγω τα φτιάχνω με αλεύρι και αυγά μόνο. Υπολόγισε ένα κανονικό αυγό ανά 100γρ αλεύρι (αυτό είναι οριακή ποσότητα για μια μερίδα). Τελευταία αντικαθιστώ το 1/3 του αλευριού με ολικής χωρις να επηρεάζεται η υφη. Δουλευω τη ζυμη για κάνα 15λεπτο και την αφήνω να ξεκουραστει εκτός ψυγειου τυλιγμένη με μεμβράνη για μισή ωρίτσα και μετά ανοίγω φυλλο όσο πιο λεπτό αντέχουν τα νεύρα μου και η υπομονη μου. Δεν έχω το ειδικό εργαλείο οποτε ανοίγω το φυλλο με πλάστη και κόβω με απλή ροδέλα πίτσας, οπότε το πιο λεπτό που μπορώ να κάνω είναι κάτι σε ...λιγκουίνι. Δεν τα αφηνω να ξεκουραστούν μετα και τα βράζω κατευθείαν για περίπου 4 λεπτά. Ο χρόνος ειναι σχετικός και εξαρτάται και απο το αλεύρι, οπότε στην αρχη καλό είναι να δοκιμάζεις κατά το βράσιμο.
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Και τα γεμιστα καλαμαρια θέλουν ώρα βρασιμο, όχι τηγάνι. Αν λέμε τα κλασσικά που νομιζω
Xorxhs! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κατι περιεργο: πως θα φτιαξω κρεαμα γαλακτος για σνιτσελ, αλλα΄χωρίς την προσθήκη μανιταριών? Βουτυρο + κρεμα γαλακτος σε κατσαρολακι ?
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κατι περιεργο: πως θα φτιαξω κρεαμα γαλακτος για σνιτσελ, αλλα΄χωρίς την προσθήκη μανιταριών? Βουτυρο + κρεμα γαλακτος σε κατσαρολακι ? εεεεεεεεεεε; ποιος ηρθε; γιατι να βαλεις βουτυρο στην κρεμα γαλακτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα