Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Oliver συνήθως κάνει παραλλαγές, όχι τις απολύτως "κλασικές" συνταγές.

 

Προχθές, λ.χ., που τον είδα το Food Escape στη Βενετία, η μινεστρόνε που ετοίμασε (εξαιρετική φαινόταν) δεν ήταν η "κλασική" συνταγή και το είπε και ο ίδιος.

 

 

Έβαλε και πέστο ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ!

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως έκανα κάτι κανελόνια χθες. Τρομερά. Βέβαια, ήταν μπουκιά και μείον ένα Κ.Α.Π.Η, αλλά ήταν πολύ νόστιμα.

 

(Μην περιμένετε συνταγή. Ήταν κανελόνια κανονικά που πνίγηκαν στην κρέμα γάλακτος)

Δημοσ.

Ο Oliver συνήθως κάνει παραλλαγές, όχι τις απολύτως "κλασικές" συνταγές.

 

Προχθές, λ.χ., που τον είδα το Food Escape στη Βενετία, η μινεστρόνε που ετοίμασε (εξαιρετική φαινόταν) δεν ήταν η "κλασική" συνταγή και το είπε και ο ίδιος. Το ίδιο και το tiramisu (παρεμπιπτόντως, είδα ένα εξαιρετικό tiramisu σε μια εκπομπή που δε θα το φανταζόμουν ποτέ, στο Galileo του Αnt1).

 

Συμπαθης νεαρός ο Ολιβερ, τα πιάτα του δεν δειχνουν τόσο ωραία αλλά γευστικά μου ταιριάζουν και κυριως χρησιμοποιεί υλικά που μπορεις να βρεις ευκολα.

Δημοσ.

Κοκκινιστό? Ρύζι?

 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΣΕΛΛΕΡΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!

  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωπ, έγραψε ο Chrisxxx υλικά που τα βρίσκεις εύκολα, και θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω:

 

carré de veau (rack of veal) πώς θα το ζητήσω στο χασάπη;

Δημοσ.

Τσαπατσούλης είναι, ακόμη και αριστούργημα να φτιάξει, στο τέλος το κάνει να δείχνει σαν μισοχωνεμένο ξερατό.

Δημοσ.

Ωπ, έγραψε ο Chrisxxx υλικά που τα βρίσκεις εύκολα, και θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω:

 

carré de veau (rack of veal) πώς θα το ζητήσω στο χασάπη;

κοτολετες με καθαρισμενα τα κοκαλα ειναι.

Μελος απο εδω μεσα οταν ζητησε να του κοψουν κιμα απο συγκεκριμενα κομματια κρεατος του ειπανε "οτι φοραει παπιγιον". Το βλεπω να σου λενε κατι αναλογο.

Δημοσ.

ο τούφας αναφέρεται σε εμένα, και οι 2 χασάπηδες που πήγα εκείνη την μέρα ήταν γεμάτη στην ειρωνεία, και πως πάω σαν γνώστης να τους μάθω την δουλεία τους με το και καλά "παπιγιόν" στην κρεαταγορά.

 

στα αρχίδια μου τι νομίζεις ρε μαλάκα χασάπη φέρε μου αυτά που σου ζήτησα και βούλωστο.

Βρήκα έναν καταπληκτικό χασάπη στην Βούλα, http://elitebutcher.gr/gr . Η συμπεριφορά του είναι επαγγελματική και δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους χασάπηδες που έχω πάει, γιατί και εγώ έχω αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά που αντιμετώπισες και εσύ.

 

Ο τύπος φέρνει όλο το ζώο και ξέρει ακριβώς από που να κόψει ότι κομμάτι και να του ζητήσεις.

 

Φέρνουν και ξένα κρέατα και Ελληνικά κρέατα, μεταξύ των Αμερικάνικων θα βρεις και Black Angus που είναι καταπληκτικά, είναι το καμάρι του μαγαζιού. Βέβαια είναι ακριβά, θα πληρώσεις ένα Black Angus rib eye (σπαλομπριζόλα) κάπου 15 ευρώ, δεν είναι κάτι που κάνεις συχνά.

 

Επίσης, πήγα στο base grill στο Μπουρνάζι, το κρέας τους είναι Αμερικάνικο και είναι καταπληκτικά ψημένο.

 

Καλό ψάξιμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...