Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε

χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο :

έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα

αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα 

και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο 

το σερβιρίστηκα  μα μαγιονέζα 

 

καλούτσικο βγήκε

giphy.gif

  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lilith19 είπε

Πού μπορώ να βρω μοβ γλυκοπατάτες στην Αθήνα, βόρεια προάστια;

Χωρις να ξερω, θα πονταρα στον Θανοπουλο. Στο Κεντρο βρισκω που και που σε Σκλαβενιτη/ΑΒ, οποτε δεν χανεις κατι να δεις και σε αυτουςς.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Χωρις να ξερω, θα πονταρα στον Θανοπουλο. Στο Κεντρο βρισκω που και που σε Σκλαβενιτη/ΑΒ, οποτε δεν χανεις κατι να δεις και σε αυτουςς.

Θανόπουλο σκέφτηκα κι εγώ, αν και στο σαητ έχει μόνο τις κίτρινες. Σε μεγάλο ΑΒ που είχα κοιτάξει δυστυχώς δεν είχε, οπότε πόνταρα μήπως έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάποιο οπωροπωλείο πχ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο :

έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα

αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα 

και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο 

το σερβιρίστηκα  μα μαγιονέζα 

 

καλούτσικο βγήκε

To προβλημα δεν ειναι οτι την μαγειρεψες, αλλα οτι την εφαγες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

To προβλημα δεν ειναι οτι την μαγειρεψες, αλλα οτι την εφαγες...

ωραίο βγήκε

η μουστάρδα, που φοβόμουν περισσότερο, έδεσε με το  ζυμαρικό στο βράσιμο

 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

ωραίο βγήκε

η μουστάρδα, που φοβόμουν περισσότερο, έδεσε με το  ζυμαρικό στο βράσιμο

 

Mετά ήρθε και η μαγιονέζα και το απογείωσε!!

Δημοσ.

Εγω εφτιαξα προσφατα, μιας και η γευση γλυκο ξινο μαζι μου αρεσει, κεικ λεμονι απο συνταγη του Ακη.

Τα  τα αυγα  και η ζαχαρη  εκρινα οτι ηταν υπερβολικα για τα γραμμαρια που εδινε τα υπολοιπα  υλικα, οποτε αντι για 6 εβαλα 3 και μειωσα κατα 1/4 και την ζαχαρη και  βγηκε πολυ ωραιο. Σιγουρα το αυγο βοηθαει ωστε να γινει πιο μαλακο και αφρατο  αλλα βαραινει και παραπανω θεωρω.

Στο γλασο που ειχε θελει προσοχη γτ οντως λιγο να σου ξεφυγει το λεμονι γινεται τελειως ρευστο, οποτε εκει θελει λιγο παραπανω εμπειρια χωρις να ειναι ομως ιδιαιτερα δυσκολο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Mετά ήρθε και η μαγιονέζα και το απογείωσε!!

 

είναι αυτά τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά

που ξεχωρίζουν τους μύστες απ τους πληβείους

τους γκουρμετ απ τους φαστ φουνταδες

τους άντρες απ του έφηβους 

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λοιπόν. Αγόρασα air fryer. Το θέμα είναι ότι ναι μεν βάζω τα κρέατα είτε κατεψυγμένα είτε φρέσκα, στο αντίστοιχο πρόγραμμα, ωστόσο όταν το κρέας φτάνει σε ικανοποιητικό βαθμό ψησίματος (οκ, υποκειμενικό, εννοώ πχ. Μια μπριζόλα να ροδίσει και να μην είναι «άσπρη» πλέον), στο σύνολο του το κρέας είναι ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ. Το ίδιο μου συμβαίνει τόσο σε κόκκινο κρέας όσο και σε κοτόπουλο. 
Ενδεχομένως να είναι λόγω του τύπου μαγειρέματος, οκ. 
Υπαρχει κάποιος να βοηθήσει με κάποιο τιπ για να έχω λίγο κάπως πιο ζουμερά ψησίματα;

 

ps σορρυ,και θενξ για τη μεταφορά του ποστ μου. Είχα ξεχάσει την ύπαρξη του θέματος.

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.

αναλόγως πως ψήνεις. ψήσιμο με αέρα είναι οπότε μη περιμένεις να έχει το αποτέλεσμα ενός τηγανιού. για μπριζόλες μέχρι και 2 δαχτυλα πάχος και ανάλογα ψησίματα θα πρέπει να το βάζεις εξαρχής φούλ τη θερμοκρασία μη περιμένεις αλλιώς να κάνεις δουλειά

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λεμονι οπωσδηποτε οπως ειπε και ο φιλος απλα εχει υποψη σου οτι ετσι αργουν παραπανω να ψηθουν μεσα.Επισης εξαρταται αν ειναι συνοδευτικες πχ αν τις βαλεις μαζι με αρνι η κατσικι θα βαλεις οπωσδηποτε δενδρολιβανο.Βεβαια και σκετες να τις φτιαξεις παλι μπορεις να βαλεις, θα δεις τεραστια διαφορα στην γευση.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...