PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 ανεβάστε συνταγές για αρνάκι μέρες που είναι
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν θα κινηθώ συντηρητικά *τομές κατά μήκος του κρέατος και θα βάλω μια σκελίδα σκόρδο *δεντρολίβανο και θυμάρι *ελαιόλαδο με λίγο νερό + χυμό λεμόνι +αλάτι/πιπέρι/ρίγανη στους 170 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο με αλουμινόχαρτό και 30 λεπτά στους 190 χωρίς αλουμινόχαρτο για να ροδίσει Επεξ/σία 4 Μαΐου 2024 από PtolemaiosUltraChad
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Στις 4/5/2024 στις 2:33 ΜΜ, PtolemaiosUltraChad είπε Λοιπόν θα κινηθώ συντηρητικά *τομές κατά μήκος του κρέατος και θα βάλω μια σκελίδα σκόρδο *δεντρολίβανο και θυμάρι *ελαιόλαδο με λίγο νερό + χυμό λεμόνι +αλάτι/πιπέρι/ρίγανη στους 170 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο με αλουμινόχαρτό και 30 λεπτά στους 190 χωρίς αλουμινόχαρτο για να ροδίσει άγγιξε την τελειότητα
papoys1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2024 στις 10:05 ΜΜ, PtolemaiosUltraChad είπε αυτό είναι τίμιο μπέργκερ που τα πουλάνε να ξερα Γνωστός yuutuber με εκατομύρια προβολές. Βίντεο για λαικ είναι φίλε και όχι καθημερινές πραγματοποιήσιμες συνταγές. Δεν τον έχεις ξαναδεί όλο παράξενες και υπερμεγέθεις συνταγές ανεβάζει. Διαφημίζει κάτι μαχαίρια ταίζει και και καμιά 15αρια παιδια μερικές φορές (δεν ξέρω ειναι δικά του μουλουλμάνος θα είναι) και σε αυτό ταίζει πέντε μετά το είδα 😋να βγάζει τα προς το ζειν. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2024 από papoys1
Mhdenistis Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Οι τηγανητές πατάτες είναι προτιμότερες σε μένα από αυτές του φούρνου.
ifollowrivers Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Γειά σας παιδιά, Προσωπικά από μαγειρική δε ξέρω τίποτα και προσπαθώ να μάθω. Από έτοιμες μού αρέσει η Barilla pesto alla genovese και η pesto alla Calabrese. Πήρα σήμερα την basilico και τη βρήκα πάρα πολύ γλυκιά, ακόμα και μετά από τη προσθήκη αλατιού. Την πέταξα εν τέλει. Εσάς ποια ρίναι η αγαπημένη σας σάλτσα για μακαρόνια; Προτιμάτε να παίρνετε έτοιμες ή να φτιάχνετε τις δικές σας; Αν παίρνετε έτοιμες ποια μάρκα προτιμάτε;
villasg Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Εγω εχω κολλησει με του Lidl τις combino , δοκιμασε τις γευσεις ( με ελιες , καυτερη , βασιλικο , κρεμμυδι ) Spoiler 2
Morosana Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Καλύτερα να φτιάχνεις τη δικιά σου και να αποφεύγεις τις έτοιμες που τις περισσότερες φορές είναι και μεγαλύτερη ποσότητα απ' όσο πραγματικά χρειάζεσαι και όταν ανοιχτούν πρέπει να καταναλωθούν σύντομα. Για μένα η καλύτερη και ευκολότερη,ντομάτα σκόρδο βασιλικό και λίγο ρίγανη και σε 10 λεπτά έτοιμη 3
Haldol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Έχει αποπειραθεί κανείς να κάνει δικά του ζυμαρικά; Έκανα μια αναζήτηση αλλά δε βρήκα πολλά. Δοκιμάσαμε πριν λίγες μέρες, όχι με τρομερή επιτυχία, αλλά δεν αποτύχαμε κιόλας. Σαν γεύση κ' υφή ήταν πολύ ωραία. Βάλαμε 500 γρ σκληρό αλεύρι, 5 μικρο-μεσαία αυγά (40-50 γρ), συν λίγο λάδι, σε φωλιά στο κέντρο. Την επόμενη (αύριο) μάλλον θα κινηθούμε σε μισό - μισό αλεύρι σκληρό και "ζυμωτό" (το κιτρινωπό), με λίγο μεγαλύτερη αναλογία σε αυγό, και μάλλον θα ξεκινήσουμε και με χυλό τη διαδικασία. Έχουμε καμιά συμβουλή; 1
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Στις 9/5/2024 στις 2:08 ΜΜ, villasg είπε Εγω εχω κολλησει με του Lidl τις combino , δοκιμασε τις γευσεις ( με ελιες , καυτερη , βασιλικο , κρεμμυδι ) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στις 9/5/2024 στις 1:40 ΜΜ, ifollowrivers είπε Εσάς ποια ρίναι η αγαπημένη σας σάλτσα για μακαρόνια; Προτιμάτε να παίρνετε έτοιμες ή να φτιάχνετε τις δικές σας; Αν παίρνετε έτοιμες ποια μάρκα προτιμάτε; ντοματα - μελιτζάνα-πράσσινη πιπεριά-σκόρδο-1 φύλλο δάφνη-α/π 1
gsisr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 23 ώρες πριν, Haldol είπε Έχει αποπειραθεί κανείς να κάνει δικά του ζυμαρικά; Έκανα μια αναζήτηση αλλά δε βρήκα πολλά. Δοκιμάσαμε πριν λίγες μέρες, όχι με τρομερή επιτυχία, αλλά δεν αποτύχαμε κιόλας. Σαν γεύση κ' υφή ήταν πολύ ωραία. Βάλαμε 500 γρ σκληρό αλεύρι, 5 μικρο-μεσαία αυγά (40-50 γρ), συν λίγο λάδι, σε φωλιά στο κέντρο. Την επόμενη (αύριο) μάλλον θα κινηθούμε σε μισό - μισό αλεύρι σκληρό και "ζυμωτό" (το κιτρινωπό), με λίγο μεγαλύτερη αναλογία σε αυγό, και μάλλον θα ξεκινήσουμε και με χυλό τη διαδικασία. Έχουμε καμιά συμβουλή; Ψιλοστανταρ ειναι η συνταγη. το θεμα ειναι πως βγαινει το ζυμαρικο πολυ βαρυ. θα ηθελα να βρω μια με νερο
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 καλημερα σας φιλες και φιλοι μου κατα καιρους θα μοιραζομαι μαζι σας μερικες νοστιμες υγιεινες συνταγες πλουσιες σε πρωτεινη μεταλλα και ιχνοστοιχεια και παμε γρηγορα γρηγορα για ενα γευστικοτατο πρωινο το οποιο εχω παρασκευασει, ειναι πεντανοστιμο και κανει για γυναικες και αντρες. αυτη τη συνταγη τη δινουν επισης πολλοι διατροφολογοι. θα χρειαστουμε: 1. 4 αυγα 2. σπανακι 30 με 50 γραμμαρια η με το ματι μια χουφτα μικρη 3. μισο μικρο κρεμμυδι 4. μιση πρασινη πιπερια μεσαιου μεγεθους λιγο αλατι λιγο λαδι ελαιολαδο το καλυτερο παντα και λιγο πιπερι εκτελεση: σε ενα αντικολλητικο τηγανι βαζουμε το σπανακι ελαφρως κομμενο και ψιλοκομμενα το κρεμμυδι και την πιπερια με μια κουταλια του γλυκου αγνο παρθενο ελαιολαδο και τα σοταρουμε ολα μαζι μεχρι το κρεμμυδι να ροδισει ελαφρως. εγω χρησιμοποιω ψεκαστηρα λαδιου. ταυτοχρονα βαζουμε σε ενα μπολ ενα ολοκληρο αυγο και τα ασπραδια απο τα 3 αυγα χτυπαμε με λιγο πιπερι και αλατι και τα προσθετουμε στα σοταρισμενα υλικα μας. σε οποιους αρεσει το πιπερι μπορουν να βαλουν λιγο παραπανω μπορειτε να το συνοδεψετε με μια φετα ψωμι ολικης αλεσης η σκετο και βουαλα το πρωινο μας φτιαξτε το και πειτε μου εντυπωσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 41 λεπτά πριν, elenakimou είπε καλημερα σας φιλες και φιλοι μου κατα καιρους θα μοιραζομαι μαζι σας μερικες νοστιμες υγιεινες συνταγες πλουσιες σε πρωτεινη μεταλλα και ιχνοστοιχεια και παμε γρηγορα γρηγορα για ενα γευστικοτατο πρωινο το οποιο εχω παρασκευασει, ειναι πεντανοστιμο και κανει για γυναικες και αντρες. αυτη τη συνταγη τη δινουν επισης πολλοι διατροφολογοι. θα χρειαστουμε: 1. 4 αυγα 2. σπανακι 30 με 50 γραμμαρια η με το ματι μια χουφτα μικρη 3. μισο μικρο κρεμμυδι 4. μιση πρασινη πιπερια μεσαιου μεγεθους λιγο αλατι λιγο λαδι ελαιολαδο το καλυτερο παντα και λιγο πιπερι εκτελεση: σε ενα αντικολλητικο τηγανι βαζουμε το σπανακι ελαφρως κομμενο και ψιλοκομμενα το κρεμμυδι και την πιπερια με μια κουταλια του γλυκου αγνο παρθενο ελαιολαδο και τα σοταρουμε ολα μαζι μεχρι το κρεμμυδι να ροδισει ελαφρως. εγω χρησιμοποιω ψεκαστηρα λαδιου. ταυτοχρονα βαζουμε σε ενα μπολ ενα ολοκληρο αυγο και τα ασπραδια απο τα 3 αυγα χτυπαμε με λιγο πιπερι και αλατι και τα προσθετουμε στα σοταρισμενα υλικα μας. σε οποιους αρεσει το πιπερι μπορουν να βαλουν λιγο παραπανω μπορειτε να το συνοδεψετε με μια φετα ψωμι ολικης αλεσης η σκετο και βουαλα το πρωινο μας φτιαξτε το και πειτε μου εντυπωσεις Πρωινό ομελέτα με σπανάκι κρεμμύδι πιπεριές; Η Ορεινή μέλισσα είσαι; 4
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι θα λεγατε για παγωτο ξυλακι απο τα χερακια σας 170 θερμιδες το ενα 2 γρ πρωτεινη 8 γρ λιπος με κορεσμενο λιπος 3,5 γρ υδατανθρακες 23γρ και φυτικες ινες 4γρ εεεεε; 😃 χωρις προσθετα φτιαγμενο απο γνησιες τροφες χωρις ζαχαρη και αν βαλετε μαυρη σοκολατα με στεβια ακομα πιο χαμηλα τα ποσοστα θερμιδων. Τι σας εχω σημερα! Αρχικα θα χρειαστειτε μια ειδικη φορμα για παγωτο ξυλακι μαζι με ξυλακια. Η συνταγη αυτη βγαζει δεκα παγωτακια. Υλικα: 1) 4 μπανανες κομμενες σε κομματακια και κατεψυγμενες 2) 2 χουρμαδες μαλακοι (αν δεν ειναι τους μουλιαζεται για 5 λεπτα σε ζεστο νερο τους στραγγιζουμε και τους αφηνουμε να κρυωσουν) 3) 2 κουτ.γλυκ. εκχυλισμα βανιλιας 4) 3 κουτ.σουπ. γαλα (οτι γαλα εχουμε) 5) 200 γρ κουβερτουρα εγω βαζω με στεβια αν βαλετε με ζαχαρι ειναι 4 γρ ζαχαρης δειτε συσκευασια Εκτελεση: χτυπαμε ολα τα υλικα στο μουλτι ( η κουβερτουρα οχι γιατι ειναι για την επικαλυψη) . Αν το μουλτι δεν ειναι δυνατο προσθετουμε λιγο γαλα ακομη. Αφου γινει σαν κρεμα γεμιζουμε τις φορμες του παγωτου. Τις βαζουμε στην καταψυξη και οταν σφιξουν καλα τα ξεφορμαρουμε, τα βουταμε στη λιωμενη κουβερτουρα και τα τοποθετουμε σε λαδοκολα τα βαζουμε λιγο στην καταψυξη να παγωσει η σοκολατα και ειναι ετοιμα Μεσα στη λιωμενη σοκολατα μπορειτε αν θελετε να βαλετε τριμενο καβουρδισμενο αμυγδαλο Διατυρουνται στη καταψυξη και οταν θελετε να φατε ενα το αφηνετε για 3 με 4 λεπτα εξω για να ξεπαγωσει ελαφρως και απολαυστε! φτιαξτε τα και πειτε μου εντυπωσεις την εχω παρει απο διατροφολογο και τα φτιαχνω για μενα οταν θελω κατι νοστιμο και υγιεινο Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από elenakimou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα