Προς το περιεχόμενο

Hellas Direct ασφάλεια αυτοκινήτου 30% έκπτωση


funkopop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Rm.Geko είπε

Υπάρχει κάποια ασφαλιστική(και αν ναι πια) που οι συνεργάτες τους βάζουν γνήσια κρύσταλλα με όλα τα έξοδα δικά της αποδεδειγμένα η κουβαντα να γίνετε τόση ώρα? 

Δε το λέω ειρωνικά.. Αντιθέτος επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα θέλω να μάθω τη παίζει σε αυτό το τομέα γιατί καμιά δεν αναφέρει για γνήσιοτητα.. 

Πολλες.

ERGO είναι μία εταιρία. Πήγαινε στην Mercedes και βάλε το γνήσιο, χωρίς καμία απαλλαγή.

5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

1) Καταρχην ΟΛΕΣ οι εταιρειες πλεον κανουν ασφαλειες μεσα απο το τηλεφωνο, και εγω στην Allianz τις κανω μονος μου απο το 2015.
2) Οι ασφαλιστες δεν παιρνουν ενα 12-14% μονο, εγω στην Allianz σε σχεση με τι μου ζητουσε ασφαλιστης (και γνωστος μαλιστα) γλυτωνω ενα 100αρικο στο νερο το 6μηνο στο αυτοκινητο που εχω μικτη (πληρωνω γυρω στα 450ε οποτε σιγουρα δεν μιλαμε για 12-14%). Σε ενα πιο παλιο που δεν εχω μικτη και δινω 98ε το 6μηνο στην Allianz με τρομερες καλυψεις ο ιδιος ασφαλιστης μου ζητουσε τα ιδια χρηματα για να το βαλει στην Υδρογειο με (πολυ χειροτερες καλυψεις φυσικα). Απο περιεργεια ειχα μιλησει με την Υδρογειο και στα 98ε ο τυπος εβγαζε ενα 20αρικακι (μου ειχαν κανει το ιδιο ασφαλιστηριο μεσω τηλεφωνου). Το αστειο ειναι πως οι ασφαλιστες τσατιζονται με οσους τις κανουν μονοι τους γιατι δεν παιρνουν το μερτικο τους (ακομα και αυτος ο γνωστος μου την ειχε πει).
3) Αλλο ειναι να σε πληρωσει μια εταιρεια σε 10 μερες, αλλο σε 30 μερες, αλλο σε 50 μερες και αλλο σε 90 μερες.
4) Αδεια λειτουργιας ειχαν πολλες ασφαλιστικες που τα αποθεματικα τους ηταν για γελια και βαρεσαν χρεωκοπια. Το οτι καποια ασφαλιστικη εχει αδεια δεν σημαινει πολλα.
5) Η Carglass ΔΕΝ παρεχει αυθεντικα κρυσταλα (το ξερω γιατι ειχα παει εγω καποτε και στο τελος πηγα στην αντιπροσωπεια και εβαλα αυθεντικα - φυσικα με την απαλλαγη της μικτης).

Αναλογα την συμβαση του καθενός, παίρνει απο 12% εώς 22% στο 70% του ποσού που πληρώνεις.

Στα 100€ που θα πληρώσεις, θα πάρει λοιπόν από 8.4€ εως 15,4€. Απο 8,4% λοιπόν εώς 15.4%

4. Πράγματι έχεις δίκιο. Αδεια λειτουργία είχαν ΟΛΕΣ οι ασφαλιστικές εταιρίες που βάρεσαν κανόνι και όλες που θα βαρέσουν στο μέλλον.

6 ώρες πριν, Looter είπε

Δεν ξέρω αν συνεργάζονται και πως λέγονται και ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ ξέρω ότι μέχρι σήμερα είχα την καλύτερη τιμή της αγοράς σε μια τίμια ασφάλεια που δε με κρέμασε γράφοντας απλά τη λέξη Prakriker στο check out ή τώρα τον κωδικό Black Friday. Από την ίδια την εταιρία που έχει λάβει συγκεκριμένη άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδας  με συγκεκριμένη επωνυμία και χωρίς μεσάζοντες. 
Αφού είσαι και του χώρου όπως λες και με πείρα θα έπρεπε να ξέρεις ότι η τάση για τις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι να φύγουν εντελώς από τους ασφαλιστές. Τώρα τις αγοράζεις online , αύριο θα τις αγοράζεις και από το περίπτερο. Είναι τόσο αυστηρά τα ρυθμιστικά πλαίσια πλέον που ο φόβος για τους πελάτες είναι μηδαμινός.

Θα μπορούσες να έχεις άποψη αν σε κρέμασε ή όχι, αν είχες σκοτώσει 1,2,3 ανθρώπους σε κάποιο τροχαίο. Με φτερά, καπώ και φανάρια δεν βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα.

Ολες οι ασφαλιστικές εταιρίες που έκλεισαν είχαν άδεια λειτουργία απο την Τράπεζα της Ελλάδος. Ακόμα και η Ασπις Πρόνοια. Και η επόμενη που θα κλείσει, πάλι με άδεια λειτουργίας δουλεύει.

Πράγματι. Η τάση είναι να φύγουν και να πάνε απευθείας ή μέσω τραπέζων, όχι μόνο οι ασφάλειες αυτοκινήτων, αλλά και οι λοιποί κλάδοι. Προσπαθώ να δώσω να καταλάβει -όποιος θέλει να καταλάβει- ότι ο λόγος δεν είναι οι απολαβές του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Και η τράπεζα έχει απολαβές τις ίδιες και μεγαλύτερες απο τους λοιπούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, και το online κοστίζει πολύ περισσότερο απο τις απολαβές του διαμεσολαβητή.

Για τον φόβο που μπορεί να έχει ένας πελάτης , άσε με να γνωρίζω καλύτερα τι ορίζει ο solvency II , τι καλύπτει το επικουρικό, τι οικονομικά θέματα έχει το επικουρικό, και τι ορίζει ο Αστικός Κώδικας.

Εγώ μία φιλική προτροπή έκανα. Δεν μπορεί να ασχολείται κάποιος αν η σάπια τηλεόραση που θα πάρει είναι Funai ή Hisense, και να ψωνίζει ασφάλεια απο τον κουβά αδιακρίτως. Είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζει κάποιος ότι είναι όλες ίδιες, όταν δεν υπάρχει απολύτως κανένα άλλον προιόν που να είναι απόλυτα ίδιο μεταξύ ανταγωνιστών. Και ας μην γνωρίζει την νομοθεσία και το υπόβαθρο της ασφαλιστικής αγοράς, θα πρέπει να ψιλιάζεται ότι "δεν μπορεί να είναι όλες ίδιες". Οπως ακριβώς ψιλιάζεται ότι δεν είναι ίδια η Funai με την Samsung/LG/Sony, και ας μην ξέρει τι έχει μέσα. Ας μην συμμετέχει στην σχεδίαση και ανάπτυξη τηλεοράσεων
Η βασική κάλυψη που ψωνίζεις και μπορεί να σου καταστρέψει ολοκληρωτικά την ζωή είναι η Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων, που δυστυχώς στην Ελλάδα διαλέξαμε το κουτί 2, με 1.220.000€ ανα θύμα.
Οχι οι οδικές βοήθειες, ούτε η θραύση κρυστάλλων, ούτε η φροντίδα ατυχήματος.

 

Καλημέρα σε όλους και καλές αγορές! :)

 

 

 

Επεξ/σία από andreaspA
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εγώ πήγα στην HD αυτοκίνητο δικό μου και συζύγου γιατί οι τιμές ήταν πλήρως ανταγωνιστικές και οι καλύψεις περισσότερες σε σχέση με τα πακέτα που είχα από Εθνική.

 

Μάλιστα μέσω cosmote insurance πήρα επίσης πολύ καλή προσφορά από Εθνική, έκανα σε αυτούς αίτημα συμβολαίου και με απόρριψαν γιατί.....είχε εκδοθεί ανανεωτήριο και δεν μπορούσαν!!! Τόσο δυσκίνητοι οι κύριοι της Εθνικής. Μου πρότειναν να πάω ένα μήνα σε άλλη εταιρία και μετά να ξαναγυρίσω σε αυτούς. Τους απάντησα ότι είναι τρελοί και με τη κλασσική νοοτροπία του ήλιου του πράσινου.

 

Άποψη για HD δεν έχω προσωπικά αλλά από σχόλια εδώ και σε άλλα fora θεώρησα ότι με καλύπτει. Το ότι είναι φθηνή δεν σημαίνει ότι είναι και για πέταμα. Και σπίτι έχω ένα φθηνό ετήσιο πακέτο της ΑΧΑ το οποίο έχω χρησιμοποιήσει και είναι ταμάμ. 

 

Είμαστε νέοι, έχουμε την τεχνολογία να μας υπηρετεί δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνω ασφαλιστές, πράκτορες κλπ......

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Μιλαω γενικοτερα γιατι μπορει να μπουνε αλλα 10 ατομα εδω μεσα και να ανοιξουν 10 διαφορετικα θεματα για διαφορετιικη ασφαλεια.

Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα θεματα ειναι και προσφορες αλλα ταυτοχρονα ειναι διαφημιση για ολους.

Την διαφορα της τιμης το λεω με την εννοια οτι αν υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαριστει απο πριν.Οτι η τιμη π.χ. ηταν 10 και τωρα ειναι 5 γιιατι μπορει καποιος να πει οτι απλα το εβαλαν ετσι και οι τιμες παραμενουν ιδιες.

Πέρυσι με εκπτωτικό κωδικό -20% πλήρωσα €351, πριν από λίγο με τον κωδικό BF2019 πλήρωσα €299. Πολύ καλή τιμή πιστεύω για 12μηνη μικτή κάλυψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι καλοπληρωτες. Εδω και χρονια ασφαλιζω το αυτοκινητο μου. Επειδη κανω παρα πολλα χιλιομετρα καθημερινα εχω την χρειαστει αρκετες φορες. Και σε ατυχημα και σε ρυμουλκηση και σε οδικη βοηθεια κτλ. Ειναι στο φιλικο διακανοινισμο, πληρωνει αμεσως τα συνεργεια, εχει προσωπο στην αγορα, δεν με εχουν κρεμασει ποτε. Τωρα αν καποιος εχει θεμα και κολλημα που ολα γινονται ονλαιν και τηλεφωνικως μαλλον θα πληρωνει και τους λογαριασμους του στον γκισε ή χάνει κομματι απο την πιτα. Οσο για τις απαλλαγες που τοσο κουβεντα γινεται, σχεδον παντου και σε καθε μορφης ασφαλεια υπαρχουν απαλλαγες, ειτε προκειται για ασφαλεια αυτοκινητου, σπιτιου, ζωης, υγειας κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω είναι ξεκάθαρο το δίλημμα.

Θες φθηνότερο ασφάλιστρο και με κάποιες απαλλαγές...πας σε direct ασφάλιση.

Θες ακριβό ασφάλιστρο και σχεδόν καθόλου απαλλαγές...πας σε παραδοσιασκή ασφάλιση.

Το αν θα σε καλύψει η οποιαδήποτε ασφαλιστική ας σκοτώσεις 5-6 άτομα δεν το ξέρει κανένας ασφαλιστής (έχω φίλο του κλάδου) ανεξαρτήτως τι λέει.

Οπότε κοιτάς τις λεπτομέρειες και επιλέγεις.

Ένα σημαντικό αρνητικό που έχει η hd είναι οτι οι καλύψεις της είναι fixed και δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές επιμέρους (πχ αν έχεις προσθέσει ακριβό navi δεν μπορείς να το ασφαλίσεις γιατί δίνει max κλοπή 100 ευρώ εφόσον δεν είναι εργοστασιακό κάτι που είναι φάουλ για μένα).

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, blazar είπε

Δεν πιστεύω ότι συμφέρει. Έχει όριο απαλλαγών σε σημαντικά πράγματα και το ποσό απαλλαγής είναι αρκετό. Δηλαδή σε εμένα που μου είχαν κλέψει την μπαταρία πρόσφατα, το κόστος της καινούριας ήταν 100 ευρώ. Με την ασφάλεια που έχω τώρα, δεν πλήρωσα τίποτα. Με αυτήν, θα πλήρωνα και 25€.

Το κοίταξα γιατί μου ήρθε mail και από hellas αλλά και από insurance.

Τώρα τον χρόνο δίνω 260€ (generalli) και έχω τα πάντα πριν την μικτή. Με την hellas μου βγάζει γύρω στα 160€. Που είναι ναι μεν πολύ μεγάλη διαφορά, αλλά με τις απαλλαγές που θα πρέπει να πληρώσεις κάθε φορά, το ποσό θα ανέβει σημαντικά. Παρατήρησα επίσης και ότι αναφέρει πως "βοηθάει στην καταγραφή των ζημιών". Άρα λογικά δεν έρχεται άτομο δικό τους, όπως ειπώθηκε από εδώ νωρίτερα.

Καλύτερα να δείτε την anytime που σε εμένα τον χρόνο την βγάζει 195€, δηλαδή πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με την hellas και επιπλέον δεν έχει αυτές τις χαζές απαλλαγές. Άρα σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι, αξίζει περισσότερο και εν τέλη θα βγει φθηνότερα.

Δηλαδή έδωσες €100 παραπάνω το χρόνο στην Generalli, και πρακτικά το μόνο όφελος που είχες σε σχέση με την HD είναι τα €25 που δεν πλήρωσες για την αντικατάσταση της μπαταρίας;

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Πολλες.

ERGO είναι μία εταιρία. Πήγαινε στην Mercedes και βάλε το γνήσιο, χωρίς καμία απαλλαγή.

Αναλογα την συμβαση του καθενός, παίρνει απο 12% εώς 22% στο 70% του ποσού που πληρώνεις.

Στα 100€ που θα πληρώσεις, θα πάρει λοιπόν από 8.4€ εως 15,4€. Απο 8,4% λοιπόν εώς 15.4%

4. Πράγματι έχεις δίκιο. Αδεια λειτουργία είχαν ΟΛΕΣ οι ασφαλιστικές εταιρίες που βάρεσαν κανόνι και όλες που θα βαρέσουν στο μέλλον.

Θα μπορούσες να έχεις άποψη αν σε κρέμασε ή όχι, αν είχες σκοτώσει 1,2,3 ανθρώπους σε κάποιο τροχαίο. Με φτερά, καπώ και φανάρια δεν βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα.

Ολες οι ασφαλιστικές εταιρίες που έκλεισαν είχαν άδεια λειτουργία απο την Τράπεζα της Ελλάδος. Ακόμα και η Ασπις Πρόνοια. Και η επόμενη που θα κλείσει, πάλι με άδεια λειτουργίας δουλεύει.

Πράγματι. Η τάση είναι να φύγουν και να πάνε απευθείας ή μέσω τραπέζων, όχι μόνο οι ασφάλειες αυτοκινήτων, αλλά και οι λοιποί κλάδοι. Προσπαθώ να δώσω να καταλάβει -όποιος θέλει να καταλάβει- ότι ο λόγος δεν είναι οι απολαβές του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Και η τράπεζα έχει απολαβές τις ίδιες και μεγαλύτερες απο τους λοιπούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, και το online κοστίζει πολύ περισσότερο απο τις απολαβές του διαμεσολαβητή.

Για τον φόβο που μπορεί να έχει ένας πελάτης , άσε με να γνωρίζω καλύτερα τι ορίζει ο solvency II , τι καλύπτει το επικουρικό, τι οικονομικά θέματα έχει το επικουρικό, και τι ορίζει ο Αστικός Κώδικας.

Εγώ μία φιλική προτροπή έκανα. Δεν μπορεί να ασχολείται κάποιος αν η σάπια τηλεόραση που θα πάρει είναι Funai ή Hisense, και να ψωνίζει ασφάλεια απο τον κουβά αδιακρίτως. Είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζει κάποιος ότι είναι όλες ίδιες, όταν δεν υπάρχει απολύτως κανένα άλλον προιόν που να είναι απόλυτα ίδιο μεταξύ ανταγωνιστών. Και ας μην γνωρίζει την νομοθεσία και το υπόβαθρο της ασφαλιστικής αγοράς, θα πρέπει να ψιλιάζεται ότι "δεν μπορεί να είναι όλες ίδιες". Οπως ακριβώς ψιλιάζεται ότι δεν είναι ίδια η Funai με την Samsung/LG/Sony, και ας μην ξέρει τι έχει μέσα. Ας μην συμμετέχει στην σχεδίαση και ανάπτυξη τηλεοράσεων
Η βασική κάλυψη που ψωνίζεις και μπορεί να σου καταστρέψει ολοκληρωτικά την ζωή είναι η Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων, που δυστυχώς στην Ελλάδα διαλέξαμε το κουτί 2, με 1.220.000€ ανα θύμα.
Οχι οι οδικές βοήθειες, ούτε η θραύση κρυστάλλων, ούτε η φροντίδα ατυχήματος.

Καλημέρα σε όλους και καλές αγορές! :)

Εννοείς ότι άλλες εταιρίες δίνουν πάνω από 1.220.000 ή ότι αν προκύψει κάτι, ή HD θα δώσει πιο δύσκολα αυτό το ποσό; 

Μάλλον το δεύτερο εννοείς, αλλά σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη δεν την έχει η ασφαλιστική από τη στιγμή που υπάρχει ένα συμβόλαιο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, anestis3 είπε

Εννοείς ότι άλλες εταιρίες δίνουν πάνω από 1.220.000 ή ότι αν προκύψει κάτι, ή HD θα δώσει πιο δύσκολα αυτό το ποσό; 

Μάλλον το δεύτερο εννοείς, αλλά σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη δεν την έχει η ασφαλιστική από τη στιγμή που υπάρχει ένα συμβόλαιο; 

Η ασφαλιστική εταιρία είναι ένα ΝΠ. Μία εταιρία είναι. Οι εταιρίες πτωχεύουν. Εχουν πτωχεύσει 50 ασφαλιστικές εταιρίες μέχρι σήμερα.

1 ώρα πριν, chill είπε

Είμαστε νέοι, έχουμε την τεχνολογία να μας υπηρετεί δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνω ασφαλιστές, πράκτορες κλπ......

Να μην πληρώνεις ασφαλιστές, πράκτορες και "μεσαζοντες" όπως λέει η HD αν πιστεύεις ότι δεν τους χρειάζεσαι.

Δεν πρότεινα κάτι τέτοιο. Αυτό που πρότεινα είναι να προσπαθήσεις να κρίνεις σωστά την φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρίας που θα ασφαλιστείς (κάτι που αναγνωρίζω ότι είναι δύσκολο), και να μην νομίζεις ότι είναι όλες ίδιες και δεν τρέχει κάστανο σε όποια και να πάς. Οπως δεν πιστεύεις ότι η F&U είναι ίδια με την Samsung, οπως δεν πιστεύεις ότι το μοσχαράκι γάλακτος απο τον χασάπη είναι ίδιο με το μοσχαράκι απο το Lidl.

Απλά και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, οι επιπτώσεις είναι τραγικά μικρές εώς μηδενικές. Το πολύ πολύ να μην σου βγει νόστιμο το κοκκινιστό ή να μην εχει τέλεια φωτεινότητα στο test που θα κάνεις στο 4k του Youtube.

Οι επιπτώσεις επιλογής μη φερέγγυας ασφαλιστικής εταιρίας, ΑΝ και ΟΤΑΝ θα συμβεί το κακό, θα είναι καταστροφικές για εσένα, τα παιδια΄σου... και μην σου πω και τα εγγόνια σου. 

Πήγαινε στο insurance-market λοιπόν ή στην cosmote και προσπάθησε να διαλέξεις σοβαρή εταιρία. Ετσι θα έχεις και την ιδέα ότι ασφαλίζεσαι χωρίς "μεσάζοντες", που εκει και αν ειναι ο ορισμός του μεσάζοντα! Σου πουλάνε το προιόν , χωρίς απολύτως κανένα after sales.

Να μην νομίζεις απλά ότι η διαφορά τιμής είναι απο τους "μεσάζοντες" όπως λέει η HD , η οποία όμως την έκανε την συνεργασία της για να πουλάει με "μεσάζοντες" και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, με χαμηλότερο ασφάλιστρο απο ότι στο direct. 

Σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες μπορείς να ασφαλιστείς χωρίς ασφαλιστές και πράκτορες αν θές, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι θα πάρεις διαφορετική τιμή.

 

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εμενα ληγει 12/1 και δεν εχει επιλογη να βαλεις αρχη ασφαλισης απο το 2020 εχει μεχρι Δεκεμβριο 19

ισως με εξυπηρετηση απο το τηλεφωνο να σου επιτρεπουν αλλα απο το site δεν σε αφηνει 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, Narayan είπε

Δηλαδή έδωσες €100 παραπάνω το χρόνο στην Generalli, και πρακτικά το μόνο όφελος που είχες σε σχέση με την HD είναι τα €25 που δεν πλήρωσες για την αντικατάσταση της μπαταρίας;

Αν διάβασες όλο αυτό που έγραψα, θα έπρεπε να καταλάβεις ότι η σύγκρισή μου δεν ήταν ανάμεσα στην generalli και την hellas, αλλά στην anytime και την hellas, με την προσφορά που προέκυψε τώρα. Το κλέψιμο της μπαταρίας έγινε σε παρελθόντα χρόνο. Αν το ήξερα, θα έλεγα στους κλέφτες να περιμένουν μερικούς μήνες και να την κλέψουν αργότερα...

Την generalli απλά την ανέφερα γιατί αυτήν έχω τώρα και θέλησα να δείξω τι μεγάλη οικονομική διαφορά προκύπτει (εις βάρος της generalli). Επειδή όμως χρησιμοποιώ ασφαλιστή, δεν συνεργάζεται με καμία από τις 2 προαναφερθείσες, οπότε και δεν μπορώ να μεταβώ πλέον. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Οι επιπτώσεις επιλογής μη φερέγγυας ασφαλιστικής εταιρίας, ΑΝ και ΟΤΑΝ θα συμβεί το κακό, θα είναι καταστροφικές για εσένα, τα παιδια΄σου... και μην σου πω και τα εγγόνια σου. 

Φίλε μου σταμάτα να τρομοκρατείς τον κόσμο. Αυτή ήταν η κασέτα των ασφαλιστών και όταν ήμουν στο χώρο και φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει.

Έχεις στοιχεία για να λες ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι φερέγγυα ή να υπονοείς ότι θα προτιμήσει να πτωχεύσει από το αποζημιώσει σε περίπτωση ενός θανατηφόρου τροχαίου;

Εγώ πάλι σαν ΠΡΩΗΝ άνθρωπος του χώρου θα συμβουλεύω να πάνε άφοβα σε μια ασφαλιστική του μεγέθους της direct η οποία στην αγορά έχει όπως γράφουν οι περισσότεροι πολύ καλό όνομα.

Τα έξτρα λεφτά που γράφεις ο καθένας μπορεί να επιλέξει να τα δώσει όπου θέλει. Εγώ τα δίνω για μια καλύτερη ασφάλεια ζωής για μένα και την οικογένεια μου. 

Ελευθερία έχουμε στις επιλογές αλλά ας μην τρομοκρατουμε...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Looter είπε

Φίλε μου σταμάτα να τρομοκρατείς τον κόσμο. Αυτή ήταν η κασέτα των ασφαλιστών και όταν ήμουν στο χώρο και φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει.

Έχεις στοιχεία για να λες ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι φερέγγυα ή να υπονοείς ότι θα προτιμήσει να πτωχεύσει από το αποζημιώσει σε περίπτωση ενός θανατηφόρου τροχαίου;

Εγώ πάλι σαν ΠΡΩΗΝ άνθρωπος του χώρου θα συμβουλεύω να πάνε άφοβα σε μια ασφαλιστική του μεγέθους της direct η οποία στην αγορά έχει όπως γράφουν οι περισσότεροι πολύ καλό όνομα.

Τα έξτρα λεφτά που γράφεις ο καθένας μπορεί να επιλέξει να τα δώσει όπου θέλει. Εγώ τα δίνω για μια καλύτερη ασφάλεια ζωής για μένα και την οικογένεια μου. 

Ελευθερία έχουμε στις επιλογές αλλά ας μην τρομοκρατουμε...

Δεν τρομοκρατώ κανέναν απολύτως.

Εχω διευκρινήσει τουλάχιστον 3 φορές ότι δεν μιλάω για την συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία. Αποψη μπορεί να έχω, αλλά δεν θα την έλεγα ποτέ σε ένα forum.
Να διαλέξει σοβαρή ασφαλιστική εταιρεία προτείνω και να μην έχεις ώς μοναδικό κριτήριο το ασφάλιστρο , την οδική βοήθεια ή την φροντίδα.

Το οτι ήσουν συνάδελφος δεν μου λέει κάτι. Εχουν περάσει χιλιάδες απο αυτό το επαγγελμα. Ηταν "easy money".

Η πτώχευση δεν είναι θέμα προτίμησης. Είναι θέμα οικονομικής κατάστασης.

Να τα δώσεις όπου νομίζεις και αγαπάς. Εσύ κρίνεις. Εγώ έθεσα απλά το θέμα ότι ΔΕΝ είναι όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες το ίδιο. Απόδειξη είναι η 50 ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν πτωχεύσει τα τελευταία 30 χρόνια.

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από andreaspA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, kaykis27 είπε

Να πω και κάτι που ίσως ενδιαφέρει κάποιον, η hellas direct νομίζω δεν έχει φροντίδα ατυχήματος (αυτό που έρχονται και κάνουν καταγραφή του συμβάντος), όλη την διαδικασία την κάνεις μόνος σου.
Ήθελα να κάνω και εγώ ασφάλεια εκεί αλλά δεν μου άρεσε αυτό και ίσως είναι και ένας από τους λόγους που είναι πιο οικονομικά τα συμβόλαια

Από το συμβόλαιό μου βλέπω πως έχει. 

Χωρίς τίτλο.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη αναφερατε το ποσο του 1.220.000 κοιταξα λιγο το συμβολαιο που εχω με την anytime :

ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΡΙΤΩΝ (ΑΝΑ ΘΥΜΑ) 1.220.000,00€
ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ (ΑΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ) 1.220.000,00€
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΔΗΓΟΥ 15.000,00€
ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ 1.000,00€
ΠΥΡΚΑΓΙΑ 4.100,00€
ΟΛΙΚΗ ΚΛΟΠΗ 4.100,00€
ΜΕΡΙΚΗ ΚΛΟΠΗ 4.100,00€
ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 4.100,00€
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΠΕΡΓΙΕΣ 4.100,00€
 

Απαλλαγη δεν έχει .. σε σχεση με την προσφορα της Hellas εχει για εμενα 95 ευρω προς τα πανω η anytime

 
   
   
   
   
   
   
   
   
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον παιδια μολις μιλησα μαζι τους, επειδη δεν με αφηνει να κανω συμβολαιο για το νεο χρονο και δεν μπορεις να διπλοασφαλιστης εστω και για λιγες μερες ακυρωνεται το συμβολαιο που ειναι σε ισχυ και ανανεωνεται με αυτους και βγαινει και καποιο υπολοιπο που σου επιστρεφουν λογω ακυρωσεις του συμβολαιου , εμενα απο 148 το 6 μηνο μου βγαινει 184 το χρονο με τις ιδιες καλυψεις και θα παρω και ενα ποσο πισω οτι βγει ! 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...