Athoz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, vagosd είπε Αν σου προσφέρει ο ανταγωνισμός κίνηση offline πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα. Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως δεν έγραψε κάτι τέτοιο. 1
Alekos35 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Η έκδοση σε windows θα έχει καμία αναβάθμιση ή τίποτα;
KoreanW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 8 hours ago, Bil79 said: Ναι, δεν σώζεις όλη τη χώρα μαζι αλλά μπορείς να σώσεις όσα τμήματα της θες. Για την Ελλάδα δεν χρειάζεσαι πάνω από 4 π.χ. Αλλά οκ, για offline navigation έχεις κι άλλες επιλογές από εταιρείες (navigon, sygic κλπ) που ζητούσαν 30 και 50 ευρώ μέχρι πρότινος. Αλλά τώρα τους κόπηκε ο βήχας, thanks to Google 😉 το here maps δεν είναι επί πληρωμή εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, όσο την ίδια στιγμή το Google maps σε υποχρεωνει να είναι online 6 hours ago, vagosd said: Αν σου προσφέρει ο ανταγωνισμός κίνηση offline πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα. fanboy Google εσύ; όπως σου έγραψαν παραπάνω, κατάλαβες ό,τι ήθελες 1
vagosd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, KoreanW είπε το here maps δεν είναι επί πληρωμή εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, όσο την ίδια στιγμή το Google maps σε υποχρεωνει να είναι online fanboy Google εσύ; όπως σου έγραψαν παραπάνω, κατάλαβες ό,τι ήθελες Εντάξει εγώ κατάλαβα αυτό που ήθελα , εσύ πες μας αν υπάρχει λύση offline που να σου δείχνει κίνηση ή αν ένας δρόμος είναι κλειστός για Χ ώρες.
syllaido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Για μετακίνηση εντός αστικού κέντρου είναι πολυ δυνατό παντως!!!ασχετα αν εισαι offline ή online κερδιζεις πολλα περισσότερα επι του πρακτέου!!
armatron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, KoreanW είπε σωστό κι αυτό έχουν ήδη βάλει αυτή τη λειτουργία ...
vassilakos21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Κάποιοι απλά γκρινιάζουν για να γκρινιάζουν. Σε όποιον δεν αρέσει ας μην τους χρησιμοποιεί δεν τους αναγκάζει κανείς. Ότι και να τους κάνεις κάποιους απλά θα γκρινιάζουν. Εμένα που είμαι όλη μέρα στον δρόμο με βοηθάει απίστευτα και χαίρομαι που συνεχώς αναβαθμίζεται. 1
vastegial_74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, KoreanW είπε το here maps δεν είναι επί πληρωμή εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, όσο την ίδια στιγμή το Google maps σε υποχρεωνει να είναι online fanboy Google εσύ; όπως σου έγραψαν παραπάνω, κατάλαβες ό,τι ήθελες Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα να κατεβασεις την Ελλαδα σε τρια τεσσερα κομματια; Εγω χρησιμοποιω gmaps, here και sygic γιατι κανενα δεν ειναι τελειο ομως το gmaps ειανι με διαφορα το πιο ενημερωμενο σε σημεια ενδιαφεροντος, στα ΜΜΜ και θεωρω πως ειχει τον πιο ευκολο τροπο εντοπισμου καποιου σημειου που θες να πας ακομα και να μην γνωριζεις την ακριβη διευθυνση. Οσο για τα δεδομενα που καταναλωνει ειναι ελαχιστα. 1
mariosCS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πάντως χρησιμοποιούσα offline google maps navigation από το 2014 αν δεν κάνω λάθος. Και μάλιστα το είχα σε plane mode με GPS μόνο ενεργοποιημένο (χωρίς σήμα κινητής). Αν σώσεις την περιοχή από πριν δουλεύει μια χαρά. Χωρίς κίνηση προφανώς, αλλά offline is offline ! Τώρα αν θες επιπλέον εφαρμογές για το ίδιο πράγμα, ή έχει ένα έξτρα πραγματάκι που το έχεις ανάγκη, πάσο!
ignome4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 15 χρονια κ ακόμα δεν ξέρουν τα πιο καμένα σουβλατζίδικα . Btw το νέο εικονίδιο το είχαν χρησιμοποιήσει και παλιότερα για λίγο
Sordnaxela Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται καν. 15 χρόνια εφαρμογή, με πολλά features, live κίνηση, μμμ, ειδοποιήσεις μέχρι και για να φύγεις μη χάσεις το τελευταίο μετρό και κάποιοι θέλουν να είναι offline. Το 2020 που μιλάμε για 5G. Τελοσπάντων άμα δεν έχει κάποιος data το 2020 για το google maps, ας παει να αγοράσει MLS Destinator, τι να πω. 2
nikchris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, stafaf είπε Σιγά, τώρα που θα κάνουν κοινοπραξία οι Κινέζοι θα φτιάξουν κορυφαίο maps. Θα ζητάς "Οδός Σταδίου" και θα σε βγάζει "Οδός Χο-Τσι-Μινγκ". Και διαφημίσεις από κάτω για κινεζικές σούπες με νυχτερίδες. Άκοπα. Ναι θα κανουν κοινοπραξια οι Κινεζοι και θα σε στελνουν σε δρομο στο.... Βιετναμ. Αλλοστε, τι Βιετναμ,τι Κινα, το ιδιο ειναι, ε;
koutsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Sordnaxela είπε Αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται καν. 15 χρόνια εφαρμογή, με πολλά features, live κίνηση, μμμ, ειδοποιήσεις μέχρι και για να φύγεις μη χάσεις το τελευταίο μετρό και κάποιοι θέλουν να είναι offline. Το 2020 που μιλάμε για 5G. Τελοσπάντων άμα δεν έχει κάποιος data το 2020 για το google maps, ας παει να αγοράσει MLS Destinator, τι να πω. Ε ναι ρε συ, κόλλησε ο άλλος και δεν θέλει να χαλάσει τα 500 kb data που θα του φάει το Google maps και χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές για αυτό το λόγο. Επίσης δεν μπορείς να έχεις κίνηση δρόμου και καθυστερήσεις μμμ χωρίς data πως να το κάνουμε... 2
nikchris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, KoreanW είπε έγραψα ότι δεν έχει offline maps σε έκταση όλης της χώρας και έχω δίκιο αντικαθιστά κάθε φορά από ένα καινούριο πακέτο για μια μικρή περιοχή στο χάρτη της χώρας ο ανταγωνισμός προσφέρει πλήρες offline navigation με offline πακέτα όλες της χώρας που τα κατεβάζεις μια φορά δε μου λείπει το Google maps εν ολίγοις Δηλαδη εσενα το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχει offline πλοηγηση για ΟΛΗ την χωρα; Αλλαζεις μανα μου 5 νομους καθε μέρα; 🤣 Κανενα μειονεκτημα εν ετη 2010 οτι μπορεις να κανεις οffline πλοηγηση μονο σε προαποθηκευμενα σημεια (τα οποια ειναι μεγαλα) 1
papars Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα την ενημερωμένη εφαρμογή σήμερα για την καθημερινή μου διαδρομή. Βρήκα ένα πρόβλημα - όταν υπάρξει κλήση εξαφανίζεται ο χάρτης και πρέπει να τρέξω την εφαρμογή ξανά για να έρθει στο προσκήνιο. Αυτό δεν το έκανε παλιά. Οπότε κατά την κλήση δεν υπάρχει ένδειξη χάρτη. Η παλαιά εφαρμογή μίκραινε το παράθυρο κατά τη διάρκεια της κλήσης και το πάταγες να γίνει full screen. Επίσης αυτή τη βλακεία που πολλές φορές πατάς το X κατά λάθος ή το [] που βγάζει το setup menu δεν το διόρθωσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα