Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά πόσοι αγοράζετε κάρτες με VPN? Έχουμε ακούσει καθόλου για bans? Γιατί είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές του gold με VPN και σκέφτομαι να βάλω 3ετές game pass έτσι μόλις λήξει το δικό μου τον Απρίλιο. Ακόμα και άλλα κλειδιά όπως (Dolby Atmos for Headphones) είναι υπερβολικά φθηνά μέσω VPN (2€ αντί για 18.5€ που έχει στο δικό μας store).

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Γενικά πόσοι αγοράζετε κάρτες με VPN? Έχουμε ακούσει καθόλου για bans? Γιατί είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές του gold με VPN και σκέφτομαι να βάλω 3ετές game pass έτσι μόλις λήξει το δικό μου τον Απρίλιο. Ακόμα και άλλα κλειδιά όπως (Dolby Atmos for Headphones) είναι υπερβολικά φθηνά μέσω VPN (2€ αντί για 18.5€ που έχει στο δικό μας store).

Δεν έχει γίνει κανένα ban παγκοσμίως μέχρι στιγμής για αυτό το λόγο.

Δε νομίζω ξαφνικά η Microsoft να αποφασίσει να μπανάρει τους μισούς χρήστες της, δε θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Όποτε θέλει μπορεί πανεύκολα να κλείσει την τρύπα και να μην μπορούμε πλέον να το κάνουμε.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Αν βαλεις μια φορά Ultimate με VPN δεν έχεις προβλημα.

Αν αγοράσεις 500.000 παιχνίδια με VPN, ε μάλλον θα έχεις προβλημα μετά. 

Δημοσ.

απο mtc game με ποιον τροπο αγοραζεται?γιατι βλεπω δεν εχει paypal,επισης το vpn.lat δουλευει για αργεντινη?εχει στο ενεβα το  dying light 2 απο αργεντινη στα 36e γιαυτο ρωταω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Φιλική συμβουλή:

Μακριά από eneba.

Έχω αγοράσει μερικές φορές και όταν ο κωδικός είναι για το σωστό παιχνίδι που αγόρασες δουλεύει αλλά όταν δεν είναι και χρειαστείς το eneba support ζήτω που καήκαμε.

Το χειρότερο support που έχω δει στη ζωή μου.

Μακριά από eneba γενικότερα. Είναι να μην σου τύχει να μιλήσεις με το eneba support.

πες τι εγινε να γνωριζουμε, εχασες χρηματα? η απλα αργησαν να σε εξυπηρετησουν?

Δημοσ.

Να κανω αλλη μια ερωτηση , βρηκα το παιχνιδι απο το MTC που το εχει φθηνα και γραφει οτι ειναι BR

https://www.mtcgame.com/xbox-games-br/call-of-duty-vanguard-cross-gen-bundle-xbox-games-br , πως γινεται μετα η μετα ενεργοποιηση πως?? πρεπει να συνδεθω μεσω VPN απο το κινητο και να βαλω το κλειδι του παιχνιδιου που θα μου δωσει? η δεν γινεται με αυτον τον τροπο και πρεπει να το κανω με gift card απευθειας απο το Βραζιλιανικο store?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως μια και αναφέρατε eneba, μόλις αγόρασα το AC Unity από εκεί προς 1,67 ευρώ (ούτε καφές) και δούλεψε κανονικότατα. Global version, ούτε VPNs ούτε τίποτα. To έχω ήδη στο PS4 αλλά για τόσο λίγα λεφτά αξίζει το πιο γρήγορο performance του Series X.

1 λεπτό πριν, ababapanos είπε

Να κανω αλλη μια ερωτηση , βρηκα το παιχνιδι απο το MTC που το εχει φθηνα και γραφει οτι ειναι BR

https://www.mtcgame.com/xbox-games-br/call-of-duty-vanguard-cross-gen-bundle-xbox-games-br , πως γινεται μετα η μετα ενεργοποιηση πως?? πρεπει να συνδεθω μεσω VPN απο το κινητο και να βαλω το κλειδι του παιχνιδιου που θα μου δωσει? η δεν γινεται με αυτον τον τροπο και πρεπει να το κανω με gift card απευθειας απο το Βραζιλιανικο store?

Η ενεργοποίηση κλειδιού γίνεται με VPN από τη χώρα που υποτίθεται ότι προέρχεται το κλειδί.

Το gift card είναι αν θέλεις να αγοράσεις παιχνίδι από το επίσημο Microsoft Store μιας άλλης χώρας.

Επεξ/σία από thagkol
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, joker80 είπε

Πήρα από gamivo πακέτο ολα τα metro 5.50€ με VPN lat argentina. Να ναι καλά το insomnia! (και η Microsoft)

κινητο η  υπολογιστη το εκανες?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aekoupoli είπε

κινητο η  υπολογιστη το εκανες?

Απο κινητό. Το μόνο πρόβλημα που μου έκανε ήταν ότι έκανε πάρα πολύ ώρα να κάνω sing in στο site της MS αλλά μετά όλα καλά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το tunnerbear μου πήρε λίγη ώρα καθώς δεν διάβαζε το brazil region αλλά μετά από αρκετά restart έφτιαξε και πήρα κανονικά τη συνδρομή

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πρόσφατα αγόρασα ένα Xbox Series X και θέλω να του βάλω συνδρομή Game Pass Ultimate με την παραπάνω διαδικασία. Απλά ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Πριν από λίγο καιρό μου δόθηκε ένας κωδικός για Game Pass Ultimate επειδή έκανα συνδρομή Nitro στο Discord. Αν ακολουθήσω την ίδια διαδικασία και αντί να αγοράσω GMP απλά βάλω τον κωδικό αυτο, θα δουλέψει;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, orestakos21 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πρόσφατα αγόρασα ένα Xbox Series X και θέλω να του βάλω συνδρομή Game Pass Ultimate με την παραπάνω διαδικασία. Απλά ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Πριν από λίγο καιρό μου δόθηκε ένας κωδικός για Game Pass Ultimate επειδή έκανα συνδρομή Nitro στο Discord. Αν ακολουθήσω την ίδια διαδικασία και αντί να αγοράσω GMP απλά βάλω τον κωδικό αυτο, θα δουλέψει;

Επειδή και σε μένα δωθηκε κωδικός από discord nitro και τον έβαλα και μου έβγαζε σφάλμα.

Μίλησα με Microsoft και είπε ότι είναι για άλλη χώρα ο κωδικός,δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό,αν δουλέψει προχωράς και όταν λήξει βάζεις νέα συνδρομή με την διαδικασία.

Αν δεν δουλέψει μια είναι η λύση.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, orestakos21 είπε

Αν βάλεις 3*12, μην ασχοληθείς καν να βαλεις αυτον που σου εδωσαν γιατι θα ξεπερασεις τους 36 μηνες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...